S.O.V.A


Ännu en natt där man har svårt att somna in!
Det är så jävla jobbigt, man vrider o vänder sig 1000 ggr innan man känner att man kan somna in sen när man väl gör det så är man kissnödig haha. Ja sjukt :( men jag har haft det värre, ska ej klaga. Ryggen var ett problem förut, tack gud att det försvunnit! Ush *Hata njurinflammation*.
Jag har bara  tagit det lungt idag, var hos läkarn på MVC för att få intyg som jag skikade  skicka in till sats att jag är gravid. De har ju fan dragit pengar nu varenda mån sen jag blev gravid och jag har inte ens tränat en enda gång. Störda, fast jag sa att jag ville frysa mitt kort!
Åkte hem efter det och lagade Pasta carbonara till mig och min käraste. Vi har bara suttit framför soffan och kramats typ. Skulle tvätta kläder men J var för trött för att hjälpa till idag får ta d imorrn. Vi har ingen hiss där vi bor och tvättstugan ligger längst ner & jag kan inte ens gå UPP för trapporna. Jag kan nu skriva i bloggen att jag ska flytta! :D

Vi kollade på lägenheten för mer än en mån sedan och pappren är klara nu så jag kan dela med mig. Vi flyttar inte så himla långt härifrån men läg är större och det finns hiss! :D Utsikten är grymt fin också, ligger på sjätte våningen.
Ska sluta blogga nu, måste varva ner i huvudet så jag kan känna att jag kan somna snart.
 Jag i min Pyjjamas när jag var smal :P.. och kaxig tydligen..

Något att skriva?:)

Något att skriva?:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0