I wanna be in a city that doesn´t sleep.



Natten till lördag! ätligen.. första gången jag kan verkligen spendera tid med jesper.

Idag så har jag varit ute sen kl 11 typ, hämta medicin från psyk och jag sa till att jag ska prata med läkarn på måndag. Jag ska säga att jag vill ta bort allt som är farligt för ett foster även mig själv. Just nu så går jag på "tunga" mediciner som innehåller benz och skit.
Varför jag harvalt att säga det är för att jag vill ha framöver och jag vill verkligen inte få missfall igen. Jag skulle bara dö typ.. men men det får bli Guds vilja.

Sedan var jag på ikea och bytte ut sovrumsborden och köpte lite saker till. Jag blir galen när jag är där, jag shoppar loss ffs! Ni ska få se bästa inköpen =)

Vi har så mycket att göra imorgon, lägga upp alla saker som ja köpt osv. Jag är fortfarande chockad över hur saker gått så snabbt men som jag sa till Jesper idag, vi har väntat på lyckan för länge, varför vänta mer? det är sant ju.. :)

Ne ska sluta blogga nu.. känner mig tröttttttttttttttt!! psykiskt, varit en tuff vecka psykiskt.
Puss och kram! (h)
 Hur kan man bli att älska henne`? hon är ju bara bäst.

Desto större kärlek, desto större smärta.




Buhu vilken dålig start det var på dan, fick ett samtal utav polisen ang Jimmie. Hans mamma hade anmält honom försvunnen vilket jag tänkte göra idag. Hursomhelst så var jag för trött att diskutera med henne så jag ringde upp henne senare under dagen och tipsade henne hur man ska få tag på Jimmie.. som tex: Vart tog han ut pengar sist osv.
Sedan så ringde jag upp Jimmie´s mamma och berättade det och jag ville ha namnet på hans farmor och farfar men hon är som hon är och det slutade bara med att jag sa "Ursäkta mig att jag bryr mig om din son".
10 min senare så ringer Jimmies syster och anklagar mig för att jag har snackat en massa skit om J´s mamma typ att hon är knarkare osv osv...
Alltså det här är ju helt sjukt!

Hur fan kan de människorna döma mig och hata mig efter allt jag gjort för  Jimmie? Jag gav han mat,kläder,tak över huvudet och kärlek. Första gången han var fri från behandlingshem så länge, tack vare mig!!!!
Men inte någon av de kunde ringa och tacka mig eller fråga hur JAG mådde. Som när jag var med Jimmie på sjukhuset och var vaken 48 tim för att kolla hans puls medans de stack hem.
Skitfolk, kan inte ens vara tacksamma eller ens snälla. Jag ska sluta bry mig.. de tror ju att de vet det bösta för honom men men tiden får visa vem som gjort vad etc.


Anyway! Efter det så drog jag iväg till moster och shoppade på ikea, love ikea :) Köpte prylar för 5 000 men mest saker som man behöver typ. Jag köpte någon som jag längtat efter. De finns på barnavdelningen, det är lampor (blåa,röda eller gröna) Jag köpte sex st, blåa och röda. De var dyra men det var värt det

Ska visa lite bilder imorrn.. nu ska ja försöka sova och lyssna på låten nedanför. Exet ringde nyss och grät som vanligt..

Ha det bra alla (h)

Godmorgon!



Glömde ju skriva vadmin grejj of the day var igår..


Det var när jag och Jesper försökte skoja lite och försöka se om det funkar med telepati, han skulle tänka på en sak och jag skulle gissa vad det var. Vi satt tysta i 4 min och jag sa till honom " Jag ser paradis,något underbart" Han öppnade ögonen och sa "Jag såg dig och våra framtida barn,jag såg en dotter"( med tårar i ögonen)

Det där var... åh.. underbart.
Fastän vi har gått så fort fram så känner jag verkligen lycka och det han sa fick mig bara att tänka mer positivt ang oss.
:)

Ne nu måste jag kila iväg.. masssa grejjer att göra.Shoppa,hålla kontakten med polisen ang Jimmie för att jag har anmält honom försvunnen osv.... Hoppas ni får en underbar dag!
PUSS!

Natten till torsdag. + BILDER



Hej alla söta läsare!

Jag är verkligen glad att jag fick sladden att funka till min nya mob så nu kan jag äntigen lägga upp bilder ! :)
Känns så tråkigt utan bilder..

Dagens nyheter? Som igår så vaknad ejag upp att för att någon plingade på dörren, egentligen villle jag inte öppna men det blev så till slut.
Jag fick ett brev från exet tydligen ska det vara sista gången han är på mig? :/
Trodde att det redan skulle vara så. Jag hatar det, man blir så jävla förvirrad och förlorar all glädje.
Struntsamma, han gick sin väg efter ett tag, känns tungt ändå. Känns som att jag sårar honom?
Men iofs det gör jag ju inte. Han valde att gå skilda vägar och jag har bara försökt gå vidare.

Det känns otroligt bra med Mr J, ´när han kom hem efter jobbet så var jag inställd på att åka iväg och hälsa på familjen men det gick ju bara inte. han är för mysig att bara låta honom vara ensam. :)
I min förra förra blogg så hade jag en viss grejj jag skrev i varje blogginlägg och jag kallade det "Grejj of the day"
Ska börja med det.. man ska skippa det negativa och fokusera sig på det bästa som skett under dagen, det kan vara precis vadsomhelst bara man känner att det var bra.

Imorrn blir det storhandla på willys, vad skönt! jag har spenderat alldelles för mycket pengar på skit. Jag har gjort av med 10 000 på ca 4-5 dagar. Dålig vana..

Nu ska jag iaf kolla om Bris eller röda korset behöver lite hjälp, är super sugen att börja jobba där. Fastän det är gratis i vissa fall, men huvudsaker är att jag hjälper mina medmänniskor.
Det är väl vad min blogg är till för också på ett sätt, att försöka hjälpa andra som gått/gå igenom samma situation som mig.

Här kommer lite bilder iaf.. Puss och kram!
 Älskar den här bilden <3
 Haha där är jag i glasögon
 KÄRLEK!

  Ush ush killbaciller :)

 Mr J"Wooow" Jag " yeaaaah" haha


obs! Jag redigerar bloggen så ni vet, det ska inte se ut såhär egentligen.. ;)

Hello Mr love.

HEJ!

OJOJ! Vilken dag det har varit..
Allt började med att jag vaknade upp kl 10 på morgonen för att någon plingade på dörren, och gissa vem det kan vart? Jo mitt ex-ex han som ringde igår etc.
Han kom med röda rosor och ett kort där det stog jag älskar dig osv.

Han har verkligen hållt på hela dagen, han har sagt saker som "jag vill dö","jag ska till sjukhuset, jag har fått stesolid" "jag vill förlova mig med dig, jag har 2 lägh och blablablaba..
fram tills kl 22.

Jobbigt värre men jag har gjort det klart och tydligt för honom att det inte är något mellan oss och har nog aldig varit det på riktigt. Men jag undrar varför han just nu dyker upp i mitt liv? för att sabbotera allt eller för att det är meningen?
Har ingen aning, allt jag vet är att jag mår bra så som jag har det och jag orkar inte ha mer drama.
Jag vet inte själv hur allt kmr sluta men det kändes rätt, det valet jag tog.

Sen så har Jimmie´s mamma ringt mig och frågat om honom, kärring jävel det var ju hon som förstörde allt och såg till att jag fick missfall. Men jag pratade lungt och sansat med henne och sa sanningen, mer kunde jag inte göra.

efter all skit så träffade jag Mr J, han hade slutat jobbet och varit hos läkarn,han har brutit tån och hela hans fot är helt blå och röd,stckarn :( Vi åkte iaf till mediamarkt och kollade på digitalkamera plus möbler på mio.

Vi hittade verkligen det vi ville ha, känns skönt. Nu ligger King kong och sover efter en lång dag. Jag kallar han för King kong haha :)
Han är ju min lilla söta king kong :D

Jag kastade iaf blommorna från exet och ska radera alla 50 sms jag fått på en dag. Helt otroligt!

Jag och king kong skulle åka bort över helgen någon slags kryssning men jag tror nog att jag beställer 2 biljetter till Paris över helgen, får se. Puss!

Stoppa klockan.



Hej!
det var ett litet tag sedan jag uppdaterat men haft saker och göra och mött en människa som f*ckar mitt huvud, mitt ex. Inte Jimmie utan innan J.
Jag fattar inte.. allt är ju så bra, jag känner mig bra stabil, redo att ha familj och trygghet,kärlek och helt plötsligt så dyker han upp och vill ha mig mer än han någonsin vill velat. Jag var dum nog att träffa honom, jag ville bara avsluta kapitlet för enligt honom så var det inte så och det har nästan gått 1 år.
Men det slutade med att han började gråta efter mig och sa att han skulle ta livet av sig osv... VAFAN! det var droppen typ, ett hot liksom. Men nu vet han hur jag kände mig när jag var med honom. Fast jag mådde dock värre.

Han trakasserar Mig och" Mr J",ska´inte skriva hans fullständiga namn ännu :)
Jag menar allt var så bra men så baaaaaaaaaaaaaaaaaa kom han fuck fuck fuck fuck.


HATAR EX!!!!!!!!!!!!!!! ush ush ush, han fick sin jävla chans i hela 2 år och NU vill han ha det jag velat hela tiden med honom. Han får skylla sig själv, han tog .

Nu ringde han igen, sitter och babblar att ja ska tillbaks till honom och han tänker forsätta terrórisera mig och mr J vfafan då.

JAG SKA STOPPA KL! det sa min psykolog och det ska ja göra också.

It´s a new day!




Nu har det gått några dagar och det livet är bättre än vad jag trodde att det skulle vara.
Jag som trodde att jag skulle sitta och deppa 24 H pga av knarkare, men icke sa nicke.
Jag har reflekterat och tänkt mycket, även under den tiden jag var tillsammans med J så kom jag på att det är ingen idé att sitta och tänka på honom när man redan vet hur det ska sluta.
Nu är det dags för honom att försöka stå på sina egna ben! Och jag orkar inte vara någons mammma.

Allt verkar gå lite fort fram men jag ska inte klaga, jag har det bättre än vad jag trodde jag skulle ha det.
I have something u don´t have :)

Man vågar inte skriva så mycket om vad som hänt exakt för att det har gått så fort fram , jag kommer nog skriva om det tills det blir mer.. nja... säkert!
Det jag kan skriva är att kärleken kommer när man minst anar det <3

Kanske ska kolla på möbler idag men det är så jävla jobbigt jag vill ju shoppa ihjäl mig och ha en stor bil som jag kan lägga alla saker i men det verkar inte som att det kommer bli så :(
Shoppade kläder,smink,skor igår.. Vad skönt det känns när man köper riktiga varor, riktiga klädesmärken som är sköna och snygga att ta på sig. Jag ångrar inte mina köp trots att jag spenderade liiite för mycket.

Ska sluta blogga nu så jag kan göra någon nytta här i huset.
Kram!



@ night.



Jag tror nog att min tid är inne.

Många människor i min omgivning som jag känner har gått igenom många eländen,misslyckanden,syndat och letat efter den "rätta" kärlek.
När de minst anade det så hittade de kärleken.  Men bara för det så slutar inte lidandet.. jag tror att alla människor lider.. speciellt om man försöker göra allt för kärlekens skull pga vi lever i denna värld som är full av onda människor etc.
Jag vet inte om min tid är inne nu men det känns som det.
Jag har kanske funnit kärlek vid rätt tidpunk, vid rätt tillfälle i livet. Som ni redan vet har jag alltid strävat efter kärlek,familj och trygghet.
Jag kanske har funnit det men jag kan inte veta till 100%, bara ´gud som avgör den saken. Jag har lagt mitt liv, min börda,kärleken i hans händer. Det som sker framöver vill jag att gud ska avgöra, det är hans vilja som ska ske.

Ni som läser tror kanske att jag är över religiös eller någon slags sektmedlem för att jag nämner Gud i många inlägg men det är jag inte. Jag är kristen och jag tror på de 3 budskapen " Tro, hopp och kärlek"

Jag har gjort fel många ggr,sårat många även Gud även mig själv. Tagit mina egna val och beslut utan att ens tänka mig för vad som väntar mig när jag väl tagit vissa beslut.

Nu återkommer jag till "Förnuft och känsla" jag ska gå in i det lite grann så ni förstår vad jag menar. Tidigare när jag skrev om det så handlade det om val och beslut jag skulle ta, om jag skulle gå på enbart känslorna eller förnuft eller tillochmed bägge två.
Jag hade inte hjärta nog att säga farväl till J, han gjorde sitt val och som sagt det underlättade mitt liv för att någonstans inne i mitt hjärta så sa något mig att han är inte den personen som jag kommer spendera mitt liv ¨med.


Skulle jag gått direkt på känsla skulle jag ha forsatt vara med Jimmie och kämpat tills jag skulle vara levande död. Men jag valde att gå på känsla och förnuft och det känns rätt.
Jag måste sluta oroa mig för morgondagen, och helt enkelt lära mig att leva i nuet och det är just det jag försöker.
Kapitel från från bibeln" Oroa er inte för morgondagen, den har nog med sina bekymmer och plåga" nått sånt..
Det är svårt att låta bli men det är så det ska vara för att kunna leva bra, må bra.

Jag kommer nog skriva lite mer om vad som hänt i mitt liv och vrf jag skriver detta inlägg men tiden är inte inne för det just nu.
Allt jag vet just nu är att jag kämpat för att hitta kärlek, och kanske...kanske så har jag hittat den.

Ska försöka sova nu.. har psyk imorrn bitti.

G.Night Love /N

Nytt liv?



Måste varit den mest hemska natten jag gått igenom.. jag förstår inte hur jag lyckades vakna flera ggr trots att jag nästan överdoserade utav tabletter.
Flera ggr vaknade jag upp och trodde att allt bara var en dröm och att jimmie låg bredvid mig, plus att jag vaknade upp och skrek "JIMMIE" Flera ggr..

Ush ush ush.. jag hoppas att inte ens mina egna fiender får uppleva detta. Jag hamnade i någon helt annan värld igår natt, jag kunde inte sluta gråta och slå mig själv i hjärtat för att jag hade så enormt ont i bröstkorgen (ångest).

Idag när jag vaknade upp mådde jag bättre.. innan jag somnade sa jag till Gud "Låt nån av dina änglar vara med mig" så jag att kunde sluta gråta och somna..

Jag vaknade upp med ett helt nytt perspektiv på livet. Om han nu drog utan någon somhelst anledning så var det menat helt enkelt. Fått missfall 2 ggr med honom och jag tror verkligen att det är meningen. Flera ggr under min graviditet när jag var det så tänkte jag " Åh gud tänk om han skulle få någon slags psykos om bebisen skulle gråta och han skulle göa något mot bebisen." såna tankar dök upp..
Visst jag mår bra utav att jag gjorde Jimmie lycklig men han gjorde sitt val och det gjorde mitt val ännu lättare. Det kommer jag skriva om framöver.

Jag tänkte på ett nytt liv. Starta ett nytt liv... men om det skulle vara med Jimmie det var jag osäker på. Våran tid vi hade tillsammans kanske hade en mening, typ att jag skulle få låta honom se hur ett riktigt liv ska se ut. Åh vad jag har kämpat för att han skulle ha det bra. Att VI skulle få det bra.
Förra gången han stack så gjorde jag allt för honom, den här gången var jag beredd på det så jag gav inte allt plus att jag gick inte in för mycket i känslor för att bli lika sårad som förra gången.

Visst är jag sårad, det är klart. men å andra sidan så har allt i livet sin mening, hur det slutar det vet inte jag eller du eller någon annan Bara han där uppe.

Får se hur denna dag ser ut.. Antingen börjar mitt nya liv idag eller nja... jag vet inte.

/ Natalie.

Everyone I know goes away in the end


MITT VIKTIGASTE BLOGGINLÄGG.

Jag vet hur jag ska skriva eller formulera mig..
Jag har skrivit i många dagar nu hur jag mått osv.
Jag och Jimmie har varit tillsammans ett tag. Under hela den tiden har jag hindrat han från att göra det han vill göra, och det är knarka och festa. Jag har hållt honom ren under den tiden vi var tillsammans. Jag har försökt mitt bästa, jag gav han mat,kläder tak över huvudet + pengar.
Jag skriver som det är. Jimmie är en del av mitt liv och kommer alltid att vara det.. men kärleken försvann och tilliten dag för dag efter att han lämnade mig i sticket när jag fick missfall en mån och knarkade ihjäl sig. Ändå!

Tog jag honom tillbaks och forsatte ge han det som ingen annan kunde ge honom.
De senaste dygnen eller veckan så har jag varit ganska kall mot honom, jag har varit förvirrad, alltid trott att han ska göra samma sak så fort han får chansen.

Idag gjorde han det, för ca 1 timma sedan. Jag har varit ute och bara varit för mig för själv och reflekterat kan man säga, jag besvarade inte Jimmie´s sms (2 st) för att jag orkade inte helt enkelt. Jag ser inte det som en anledningen till att han ska dra.

När jag träffade honom på väg hem i centrum så hade han en stor påse med alla kläder i ( som jag köpt ) och han kallade mig för lögnare osv.. Det enda jag sa var " Bra att du kunde leva på mig så länge du kunde, bra att du har kläder som jag köpt åt dig, bra att du hade mat och tak över huvudet men nu har du fått chansen att vara någonannanstans"

Sen gick jag iväg..  Jag hade en tyngd i mitt hjärta, jag kom hem satte mig ner och började att be, inte bara för min skull utan mer för Jimmie.
Jag bad att Gud ska vara med honom, ge han styrka nog så att han avstår från knark och kan stå på sina egna fötter.

Jag vet inte om det är Guds vilja det som skedde idag, jag vet inte vad Guds vilja är  överhuvudtaget ,Just nu vet jag ingenting, jag har bara ångest är orolig för det som kommer att ske, mitt psyke,Jimmie, mitt liv, och såmycket mer.

Just därför har jag mått dåligt, för att jag känt att jag och Jimmie inte hade det livet normala människor ska ha utan jag kände att jag bara höll han ren från droger och ville försöka inse vilken bra människa han är utan droger. VILKET HAN ÄR!

Jag är ledsen och kommer vara det ett bra tag tror jag.. jag önskar jag kunde visa mer känslor för honom än att bara ignorera honom varje gång han försökte mysa med mig eller kyssa mig. Jag fäller även tårar nu när jag skriver detta inlägg

Jimmie är världens bästa kille och jag älskar honom från hela mitt hjärta.. jag hoppas att han får ett bra liv framöver och jag önskar jag inte föddes till denna värld så att jag inte skulle få gå igenom detta. Såra mig själv och såra andra.

Jag måste slutta blogga för att jag både hyperventilerar och gråter.


I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
The only thing that's real
The needle tears a hold
The old familiar sting
Try to kill it all away
But I remember everything


What have I become
My sweetest friend
Everyone I know goes away
In the end
And you could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

I wear this crown of thorns
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair
Beneath the stains of time
The feelings disappear
You are someone else
I am still right here


If I could start again
A million miles away
I would keep myself
I would find a way

FÖRNUFT & KÄNSLA.



Äntligen mår jag lite bättre än vad jag har mått de senaste dagarna.
Jag får vid behov medicin (lugnande) jag har´inte haft så mycket behov utav de tidigare men de senaste dagarna vet jag inte hur jag skulle må om jag inte tog de. Jag hyperventilerar varje dag jag vaknar typ..

Det måste handla om beslut och val. Speciellt att välja mellan Förnuft eller känslor.

Jag har oftast gjort val och tagit beslut via känslor och inte oftast gjort det som förnuftet säger.
Det är så jobbigt att veta hur man ska ha det när man inte vet hur man har det nu.. Jag önskar att jag kunde specifera mig mer men det kan jag inte, inte just nu iallfall.

Jag vet inte vart jag står, vad jag gör, vad jag ska göra. Jag är helt enkelt FÖRVIRRAD. Det har väl påverkat min omgivning , mitt psyke alltså.

Idag har jag iallfall varit på ikea och storhandlat och det ska jag forsätta med. Jag älskar verkligen Ikea, inte bara för sakerna de har där utan det är så skönt att vara där, vet ej vrf.
Jag lovar att jag ska sätta upp bilder på lgh så fort jag hittar sladdjäveln till kameran. :)

Det är sjukt hur ens liv kan förändras på några sekunder,minuter,tim osv. Ett helt nytt tankesätt på så kort tid.

Mitt problem är att jag inte använder mitt förnuft utan går på känslor. Varje gång jag gjort det(gått på känslor) har det oftast slutat dåligt men om jag bara kan lyckas att använda både mitt förnuft och känslor den här gången.

För mycket empati,sympati m.m kan göra en.. nja.. som mig tror jag.

Ska försöka sova, kollade på filmen " Vicky Christina Barcelona" rekommendar den, den är otroligt bra och konstigt nog så kände jag igen mig i nästan hela filmen.

G.Night.

It´s my birthday 2day.



Haft hemska drömmar hela natten och inte alls sovit bra.
Mått psykiskt dåligt hela natten,jag vaknade minst 20 ggr, sen sa jag till J att jag kanske ska till psyk eller nått på min egen födelsedag.

Buhu.. jag orkar inte skriva så mycket mer.

Can i give you my thoughts?...



Godmorgon alla!

Det bev en sen natt igår och jag kunde inte få tyst på Jimmie´s snarkande så jag vaknade vid 13.
Hursomhelst idag så ska jag iallfall inte vara hemmahela dan, tror nog inte ens att jag ska sova hemma idag.
Jag fyller år imorrn, så kanske mormor överasskar mig med något..*Håller tummarna*

Kollar på Let´s dance nu, missade i fredags.. jag tror nog de flesta som kollar på det är för Hasse aro´s skull och den s.k "bloggdrottningen Blondinbella". Fast alla verkar få skitpoäng, konstigt nog så har det inte hänt innan. Kanske för att alla suger?

Måste göra mig iordning nu. Kram

Falling.


Jag hatar när man tänker på det sketna förflutna. Man blir bara på dåligt humör...
Iaf så har jag sovit, från 19 till 23, hur fan ska jag kunna somna nu?

Imorrn kommer mamma innan hon åker thailand, hoppas jag får presenten innan hon åker, jag vill inte ha en massa skit från Thai.. Bara kopia grejjer där ju. :/

Jag har mått lite pissigt idag faktiskt,ångest. Vet nog inte vrf exakt men det kan bero på att jag varit hemma nu 2 dagar i streck utan att göra något.

Imorrn blir det förändringar iaf!

Allt verkar vara upp och ner just nu.. det är så jobbigt med allt, jag vet inte vilka val eller beslut jag ska ta som avgör min framtid typ. Jag längtar efter kärlek riktig kärlek.. allt är så jobbigt nu med de sociala bitarna så att man inte kan fokusera sig på kärleken.

Äsh jag ska iaf ta en dusch nu. Kram alla.


Superboring saturday.


Vad tråkigt det kan bli? :/
Jag var helt beredd att gå utanför dörren idag och hälsa på släktingar, jag hade gjort iordning mig också :( men nu är jag inte på humör längre. Ja just det jag glömde skriva igår att jag solade för första gången på 4 mån, så jag e helt röd överallt. Just därför valde jag att gå till släktingarna istället för någon annan.

Ska strax laga mat, det blir Spaghetti och köttbullar, ni vet som lady & lufsen åt tillsammans :).
Fan, det finns bara fullkorns spaghetti, undra hur det kmr att smaka :/
Jag måste göra något.. kan inte forsätta såhär, sitta hemma och dega och vänta på att nån bra film ska dyka upp.

Man om nu bara hade bra ekonomi då kunde man ju gå på bio eller göra något annat, blev bjuden till Hotellet idag men jag orkar inte festa,spec med den här solbrännan.
Buuuuhhhhh.... :(

Svårt att välja.. men jag funderar att köpa någon av dessa mattor och det soffbordet såvida jag inte hittar en finare.


 Från MIO pris:4.900:-.

 Från MIO pris:6.800:-

Soffbord från Jysk, Pris: 899:-

If i ever fall in love again..


Hej..

Äntligen kan jag sitta och blogga, längtat efter det :) ändrat i bloggen igen,tycker att det ser bra ut nu,
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att laga mat,installerat digitalboxen, och TÄNKT!
Vilken digitalbox jag har, (Conax,samsung) Man kan spela in filmer direkt från tv:n osv. :)

Har kollat på nätet lite efter en nytt köksbord och säng plus soffbord. Det är så jävla svårt! man vet ju inte vad man ska köpa till vardagsrummet förräns man har hittat den rätta soffan.

Jag orkar inte blogga mer,måste lyssna på en massa kärlekslåtar känner jag..

Självklart så får ni lyssna också..

G.Night





<---- Bäst!

Last first kiss.

Hej!

Ni har jag äntligen ändrat lite i bloggen,var så trött på det gråa, ush det såg verkligen "deppat"ut. Men jag är  inte klar ännu, orkar nog inte fixa mer kl börjar bli mycket. Fattar ingenting, jag sov från 19 till 22 ändå så är jag trött nu... kanske för att det har varit stressigt de senaste dagarna?
Hursomhelst så har jag lite saker att ordna upp imorgon, och det börjar ganska tidigt.
Men på eftermiddan ska jag iaf ordna upp lite saker åt mamma, hon och pappa åker till Thailand på måndag ( På MIn födelsedag) och hon hinner inte göra allt sj imorgon.

Jag undrar hur min födelsedag kommer att se ut? Jag kommer nog stänga in mig i ett rum och dricka whisky eller nått säkert..

Idag har det varit ganska lungt ändå till skillnad från de senaste veckorna. Bakade scones för 3 tim sedan, det blev supergoda! + att det är gott att äta det till frukost.

Det känns som att mitt liv kommer att förändras på ett bra sätt.. jag känner något jag inte känt på länge, undra vad det kan vara huh?  Lite fjärilar i magen kanske?  :)
Jag kommer nog blogga om det mer framöver tror jag.

Jag har verkligen fastnat för en låt..den där nedanför. Orden är så..ah det går inte förklara. Typ det alla "Cupid-lovers" vill ha i sitt liv. Jag reflekterar verkligen över mina tidigare förhållanden, några få kanske var onödiga men nu börjar jag förstå att det har verkligen sin mening. Det kommer att visa sig framöver.det jag gått igenom och lärt mig.

Jag kommer ihåg när jag skev i bloggen hur jag föraktade ordet kär, utan älska är något mer unikt och trovärdigt.
Men att vara förälskad? Är det samma eller är det 2 in 1?
Jag är så full av kärlek idag jag vet inte varför.. men det är väl positivt tror jag. ;)
G.Night sötnosar.





Can I talk to you for a second
I just have a few things I wanna tell you
Don't be nervous


When it comes to you I wouldn't change a thing
I wouldn't even change the things I could change
Cause baby your perfect, perfect to me
Simply means that you are perfect for me
Your the answer to a prayer I haven't prayed
Gotta me ready to settle down
I think I wanna say, I'm falling in love with you
I'm so feeling all of this
Baby I'm praying that your.......


My last first kiss
Baby want you be my last time kissing somebody
For the very first time
All my ladies say la la la la la
Our first time making love
Baby I pray that this is the last time that I
Make love to for the very first time
My ladies say la la la la la

Feel what I'm saying I hope that your the last
Somebody to take me home to meet his mom and dad
I hope that it's the last first
Time I say I love you
Hope that it's the last first
Time you say you love me too
Don't wanna ever kiss and say goodbye
If you just wanna kick it
Then your wasting my time
Cause my plan is to not just have a hit and quit
My plan is to make you........

Battle in Seattlle




Äntligen är jag klar med alla filmer jag kollat på :)

Kollade på Kung fu panda,den var skitrolig, sedan såg jag på en film som heter Battle in seattlle Jag rekommenderar den starkt till er läsare och jag kommer att rekommendera den till alla jag känner. Stark film,handlar om demokrati skulle man nästan kunna säga och mycket mer. Man blir verkligen gripen av den. Den är byggd på sann historia vilket gör filmen ännu mer lockande.
Den finns att ladda ner på tankafett.com för er som laddar ner filmer.

Efter jag kollat på filmen så blev jag ganska besviken på alla människor som nämner ordet demokrati utan att veta vad det är. Folk nämner det till höger och vänster men när det kommer till kritan så existerar inte ens demokrati överhuvudtaget.

struntsamma... hursomhelst så jag kan inte somna,inte för att jag har försökt men det känns så trots att jag tagit en sömntablett. Måste vara sömntabletterna som är skit, de är egentligen till för barn eller gravida som har svårt att sova. Men de är skonsamma iaf! ;)

Fick en liten överasskning idag när jag kom hem, 3 jätte fina rosor med en lapp där det stod " Jag älskar dig min fru" heh.. inte för att jag gillar sånt men idag så gjorde jag det.

Äsh ska försöka sömsa.. Godnatt / Love N



Att skilja sig från sig själv..



Hej alla söta läsare!

Dålig uppdatering, men som vanligt har det varit en massa att göra och mer att göra alla dagar framöver, imorgon skulle vara den enda dagen jag trodde jag skulle kunna bara vila och ta det lungt men icke sa nicke. Ska köpa möbler, hämta upp en sak från Jesper och mycket mer.
Jag sitter och funderar på vilket köksbord jag ska köpa, det finns en på jysk som ser jävligt bra ut plus att den är billig eller den på Mio som jag velat ha en lång tid.
Jag ska beställa vita skinsoffor från italien och det kommer att ta ca 2-3 mån att få hit de, jag kunde ha köpt de som var där för 22000 men jag vill ha nya, som  tur är har jag temporära svarta skinsoffor.


Åh vad jag ska inreda! :)

Nu måste jag forsätta kolla på 2an, handlar om cornelis. + att jag äntligen laddat ner kungfu panda.

Varför jag har den rubriken är för att jag ska tävla med min moster om vem som gör den bästa dikten med den titeln ovanför. Uppdaterar mer senare...
Ni kan gärna lämna in tips? ;)

L...

Natten till måndag.



Hello!

Guuuud vad trött jag är.. jag är helt slut, vissa av er kanske tror att det är lätt att plåtas etc men tro mig idag så var det inte det!spec om det är ca 160 bilder..
Imorgon är det ca 10 olika möten så jag måste skippa skolan, tror nog att jag inte kommer kunna vakna kl kvart i 7 ändå.

Under sminkningen så gjorde jag något som jag kanske inte borde ha gjort.. men det kändes som att jag var tvungen att bara skriva det..till en viss person.
På vägen hem så grät jag i t-banan som tur var så var just den vagnen nästan tom.

Bilderna belv ganska bra faktiskt, kan dock inte visa de just nu förutom en, den ligger till vänster om bloggen som ni kan se.

Jag vet inte vad jag gör längre,eller vad jag vill känns det som. Måste komma bort ett tag tror jag,ensam så jag kan tänka och reflektera över vissa saker som tex; Beslut osv. Typ Scandic svit rum eller sheraton över helgen.. skulle inte skada.

Jag har gjort om bloggen lite.. ser det bättre ut än innan? kanske lite för grått men skitsamma får fixa mer när jag har tid.


Nåja alla söta Goodnight


/Love Natalie


The past..




Godmorgon alla!


Snacka om att sova dåligt...
jag somnade runt 3 tiden och hade konstiga drömmar hela natten.
Drömmen handlade om mitt ex.. den började med att jag var utanför hans port och träffade på hans pappa,jag var där utanför för att jag ville hämta mina saker eller nått. Sen så kom mitt ex och jag sa till hans pappa "säg inte att jag var här, jag älskar din son från hela mitt hjärta,bara så att du vet" När jag väl skulle gå därifrån så sprang mitt ex efter mig och frågade vad jag gjorde där, och jag sa ingenting..vi gick upp till honom,då såg jag tjej underkläder som var rosa och jag frågade om han hade träffat någon annan. Det kändes verkligen som att jag började hyperventilera på riktigt.
Han sa:"Ja men jag träffade henne bara 2 ggr och hade sex med henne en gång, men ingen kan ta din plats"
Då sa jag" Jag älskar dig men är du redo att göra det jag alltid velat ha med dig?" - Ja sa han, och var överlycklig typ.
Sen så gav han mig en påse där han hade sparat mina julklappar..som att han hade väntat på mig typ.
Han frågade om jag kunde ge honom en puss och precis när jag skulle göra det så vaknade jag upp och hörde mig själv Pussa. haha, Men men drömmar är ej sanna som vissa säger..

Det var längesen jag drömde om honom, undrar vrf just jag drömde om honom inatt?

Hursomhelst så fick jag reda på att nån hade försökt göra inbrott i min förra lägenhet idag.
Läbbigt.. vilken tur att jag flyttade!

Jag måste nog göra mig iordning nu, ska fotas om 2 tim typ..
Kram

Bara en fas..




Hej!


Jag har mått ganska dåligt som ni säkert redan vet men jag glömde att fråga Gud om hjälp.. jag gjorde det och mina böner blev hörda.
Allt var så stressigt och jobbigt just då,problemen tog över och blablabla
Struntsamma saker och ting har löst sig, och det är jag väldigt glad över.


Idag har det verkligen varit en stressig dag! Städning från kl 14 till 23, hämtat möbler och sorterat ALLT på en dag! alltså har jag flyttat, Det är en mysig 2a i hagsätra,synd att jag inte har sladden till mobilen så ni kan se hur lägenheten ser ut.
Läg var ren men jag är riktigt pedantisk så..
Jag kunde ju ha gjort det imorgon också istället för att stressa hela dan men imorrn kan jag inte.

Det är fotografering som gäller imorgon,det kommer nog ta ca 4-5 tim,för vad tänker jag inte säga ännu :)
Skönt det ska bli.. det var ett tag sedan, men IUK magen ser ju ut som en jävla luftballong och jag kommer nog se ganska sliten ut för att jag har hållt på hela dan.
Äsh de ju proffessionella så de får ordna upp mig extra mycket ^^.

Ne nu ska jag försöka få min skönhetssömn om jag nu kmr att somna.

Kram / Natalie

THE PRAYER


Det är allt jag har att skriva till er.. texten kan inte förklara mitt liv ännu bättre.

When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause Im a piece of shit, it aint hard to fuckin tell

It dont make sense, goin to heaven wit the goodie-goodies
Dressed in white, I like black tims and black hoodies


All my life I been considered as the worst
Lyin to my mother, even stealin out her purse
Crime after crime, from drugs to extortion
I know my mother wished she got a fuckin abortion
She dont even love me like she did when I was younger
Suckin on her chest just to stop my fuckin hunger
I wonder if I died, would tears come to her eyes?

Forgive me for my disrespect, forgive me for my lies

I swear to God I just want to slit my wrists and end this bullshit
Throw the magnum to my head, threaten to pull shit
And squeeze, until the beds, completely red
Im glad Im dead, a worthless fuckin buddah head
The stress is buildin up, I cant,
I cant believe suicides on my fuckin mind
I want to leave, I swear to God I feel like death is fuckin callin me
Naw you wouldnt understand

Except when I cross over, there aint no comin back
Should I die on the train track, like remo in beatstreet
People at the funeral frontin like they miss me
My baby momma kissed me but she glad Im gone

I reach my peak, I cant speak,
Call my nigga chic, tell him that my will is weak.
Im sick of niggas lyin, Im sick of bitches hawkin,
Matter of fact, Im sick of talkin

To live is to suffer,and to survive u have to find the meaning in the suffer..



Är så jävla trött på allt.. jag orkar inte med det här längre, jag har kämpat och gjort allt för att det ska bli bra men jag tycks inte lyckas.  Jag vet inte ens vad jag ha gjort för fel för att det ska vara såhär svårt,skitigt? Ingen familj, inga pengar och mer problem kommer nog att uppstå säkert.
Jag gav alla hjälp när de behlvde mig och när jag själv behöver hjälp så spelar alla så jävla dumma.

Varför ser det ut som att det är bara jag som har det skitigt och haft det? Var jag dömd sen jag föddes?

De senaste dygnen har jag tänkt på hur skönt det skulle vara att slippa allt, försvinna för gott. Med andra ord ta livet av mig..
Ibland så önskar jag att jag aldrig hade vaknat upp i Juni när jag försökte begå självmord.
Nu önskar jag det ännu mer..
Bara ta en kniv och skära pulsådern..
Ingen mer jävla överdos, det finns ju alltid chans att jag kan vakna upp..
När jag väl kommer att vara 6 m under jorden så vill jag inte att en enda människa ska besöka min grav. Jag hoppas att varenda jävel där ute som kommer låtsas sörja mig drar åt helvete.
Jag kommer nog iaf vara där, självmord är ju en synd. Det är ju mord trots allt.


Mitt liv i en låt..

Sleepwalker.



Hello!

Varit ganska dålig uppdatering sistone,men haft mycket att göra och när jag väl har tid så sover jag bara.
Det är en dålig vana :/ Jag börjar ju att plugga om 2 dar och jobba..
Undrar hur dag 1 kommer att se ut, jag kommer nog sova både på plugget och jobbet haha. Fan jag är ju så van att vakna upp vid 12-13-14 tiden nu, + att jag brukar somna vid 4-5 tiden. Jag som hade den perfekta dygnsrytmen innan dec :/

Imorgon lär det vara en stressig dag! Först och främst så måste jag vakna upp tidigt så jag kan vända på dygnet, sen så har jag ett dussintals möten,telefonsamtal och blablabla..
Inte nog med det,måste ordna upp ekonomin. Ligger verkligen i back just nu.. så jag ska sälja några prylar jag har tror jag.

Gtg.. Kram alla!


Lördag.



Hej! :)


Hur är det med er idag ? Själv så försöker jag lata mig just nu så mycket jag kan..
Har precis lagat mat, Kyckling med ris och curry blev det + sallad såklart ;)
Jag har varit och storhandlat idag på willys, det var helt tomt o kylskåpet och i frysen, jag har inte haft tid eller ork att handla men det gjordes iallfall. Mycket sötsaker vart det =)


Jag har fått världens största mage, kan skulle nästan kunna tro att jag är 7 månaden gravid. Jag som sa att jag skulle banta "suck".
Jag har typ inte så mycket mer att skriva just nu eller tid, ska kolla på en massa med filmer, fullt hus 2 sedan Gigalo m.m.

Puss och kram! (H)


Åhhhhhhhhhhh.........



Hej!

Vilken jobbig dag det varit!
Jag har packat och haft mig hela morgonen och eftermiddan, men jag började känna mig yr så jag slocknade i ca 2 tim. Alllt är så stressigt och jobbigt just nu, det känns som att man inte vet hur morgondagen kommer se ut.
Imorgon är det myyyyyyyyyyyyyyycket mer packning,städning osv.


Ányway.. :)

Nyårsafton blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag skulle till ambassadeur och Jimmie och skulle vara hemma osv.
Vi åkte in till stan för det minsta jag ville göra var att kyssa och skåla honom på tolvslaget. Vi åkte mot ambassadeur, där vi hade förköp men vakten som var någon liten turk/kurd sa till Jimmie att han skulle hem och byta byxor?! Han hade ju världens finaste kläder och finskor på sig men det var enbart för att jävlas, Jimmie drog iväg med taxi 23:35 hem för att byta byxor och han sa att vi möts där inne lite senare.

Jag stod utanför ambassadeur och rökte och väntade på 2 vänner..
Jag fick nästan tårar i ögonen, jag ville ju fira tolvslaget med honom! 23:57 kommer en taxi utanför ambassadeur, det var Jimmie wihoooo :)
Haha det blev ingen champagne på tolvslaget men det blev en kyss iallfall och det räckte nog, dessutom ett nyårslöfte.
Nyårslöftet är att kämpa för att våra liv ska bli bättre och ha en familj.

Jag kollade snett och var så jävla nära att spotta på vaktjäveln men jag sket i det, jag drog iväg med J någonannanstans. Vi hade jätte kul, många shots vart det iaf :D

Efter det så var jag i skanstull.. tänkte hälsa på en gammal vän och säga gott nytt år, men det blev inte så.. kanske lika bra.

Ne men nu ska jag kolla på nån rulle som jag laddat ner efter 12 apornas arme.

Puss!

RSS 2.0