Paus



Paus från bloggen. Ta hand om er tillsvidare..

Missfall.



Det är vad jag tror att det är iaf.
Det hela började i fredags då när jag skrev om vad som hände på KS. Därefter började det småblöda och nu är det som en riktig mens. Nånting kom ut när jag kissade häromdan också.. jag tog upp det och kollade vad det var. Det såg ut som ett foster iaf..
Jag bröt ihop och grät konstant i 3 tim i badrummet. Värsta dagen pålänge... Det var som att jag visste att den dan skulle komma. Först och främst så hade jag tagit sömtabletter och lugnande i början utav graviditeten och sen så blev det mycket stress osv. Jag är inte helt 100 att det är missfall men sjuksköterskan sa att jag ska räkna med att det är det.
Det som är bra ´är att det är enkelt att bli gravid igen efter missfall.
Lite hopp finns det kvar att jag fort. är grav men just nu känner jag att saker och ting händer utav en orsak.

Nu i veckan så händer det lite saker.. som intervju med både Zara och Marco polo. Så det ska bli skönt, att jobba och sluta tänka så mycket.
Snart dags för greys anatomy, mycket kyssande. Kan det bli bättre? :)

Kram alla!

Om livet ändå vore en saga?



Kan inte få bort bilden från mitt huvud där dracula möter sin älskades blick för första gången på evigheter. Jag älskar den filmen och man vill inget annat än att de 2 ska leva med varann. Bram stokers Dracula.

Ja hursomhelst så ligger Jimmie och sover och som vanligt så snarkar han också.. Måste göra något åt saken, ska snart filma honom medans han ligger och sover så ni får både se och höra shrek live.
Ja mitt liv e ju en saga! Jag är prinsessan Fiona och han är den snarkande versionen av shrek! :)
Stryk väntar mig när han kommer att läsa det här. :D


När jag såg filmen så kom jag att tänka på hur mycket jag trodde på att någon annan var menad för mig under tiden jag var tillsammans med mitt ex. Jag kände det bara..det låter konstigt men det är sant. Jag var plågad och blind men visste att någon där ute är menad för mig.
Jag var ingen ängel under den tiden jag var tillsammans med honom men det blev så efter psykisk misshandel. Varje dag så kommer jag på vad han gjorde mot mig,saker som jag försökt förträngt. det får mig både hata honom men ändå vill jag se honom för sista gången och säga hejdå till honom och spotta honom i ansiktet.. Ingen tvekan om saken att han kommer att ångra sig för resten av sitt liv. Det vet jag.
Det som är lustigt dock är att han såg kärlek växa mellan mig och någon annan. Gissa vem det är? :)

Jag läste en tjejs blogg nyligen, där hon skriver att hon kan inte fatta att hennes kille bara sket i henne och gjorde slut med henne utan att bry sig. Jag säger inte att jag vet hela sanningen och hela hennes liv men jag kom att tänka på vad hon hade gjort mot någon annan..  hon smakade på sin egen medicin. Undrar om hon tänker på det?
Eller så löser saker o ting sig mellan de. Jag hoppas det iaf, oavsett vad hon har gjort tidigare. Kärlek är något som ska finnas i ens liv hela tiden, och det är synd att vara utan den.

Goodnight.. Love Natalie.

Trodde att mitt liv var över!



Det var längesen jag var så rädd så som jag var igår,eller jag tror att jag aldrig varit det.
Jag och Jimmie låg i sängen och kollade på tv och helt plötsligt så kände jag värkar i magen, otroligt stora värkar! Jag kände att allt snurrade,jag började få feber och spydde ner hela toan. Jag skrek efter Jimmie medans han ringde en ambulans. Det enda jag kommer ihåg var att jag sa bebisen är borta.
Vi åkte in till karolinska,därefter släppte smärtan. Men det kom inga blödningar,vilket jag kollade varje sekund!
De tog emot oss ganska snabbt bara efter nån timma. De kollade med ultraljud och gjorde en gynundersökning. Tydligen så var någon systa som hade gått  sönder inuti magen men de kunde inte se det ordentligt för att de inte kunde se äggstockarna tydligt men jag får reda på mer om d nu i veckan.
Eller så kunde det ha varit en sammandragning. Just därför blir det kejsarsnitt :)


Men men nu mår jag bra och jag är så glad att bebisen mår bra. Jag älskar bara barnet mer och mer för varje dag. Jag är glad att jag har en underbar svärmor och bästa killen som finns där för mig.
Idag så ska vi ta det lungt hela dan, kanske gå ut i regnet och sedan ska jag laga tacos åt Jimmie och miog själv förstås ^^

Puss & Kram alla!

A Prayer..



Ni som läser min blogg vet att jag älskar regn och det är en underbar dag idag! Jimmie åkte iväg tidigt för att han skulle till frivården så jag är ensam idag eller iaf tills kl 17, då ska vi äta middag med hans mamma.

I helgen så kom jag att tänka på hur snabbt mitt liv förändrades.. allt ändrades efter att jag ville ta livet av mig i Juni.
Jag kommer ihåg att det enda jag ville dö och jag var redo för det. Jag bad till Gud och sa att jag inte orkar mer.
Det jag inte visste var att Gud hörde mina böner, och jag överlevde. Från att vara i mörker och gå runt i en ondcirkel 24H så förändrades mitt liv det till motsatta.
Boende,kärlek,ekonomin,glädje & styrka finns i mitt liv idag. Något som jag nästan aldrig haft.. jag gick runt förut och undrade varför det värsta alltid drabbade mig. Idag vet jag varför.. jag har gått igenom något som inte de flesta har, och jag kan relatera mig till de flesta människorna och det betyder att jag förstår de och kan därför hjälpa de.
Alla har gåt igenom något tragiskt det vet jag. Men när ens liv var tragiskt då är det inget att skoja om.

Många människor har gjort mig illa på vägen även mitt eget kött och blod. Jag har förlåtit de men tyvärr så vill jag inte glömma det och det är lika bra.
I´m blessed.. and i want u to be 2.

Uppdaterar mer senare, nu ska jag tvätta Jimmies smutsiga kläder.
Puss!

 Pyjamas och  cigg :)

Varm mjölk = sömn.

Det har varit min nya trend de senaste dagarna/veckorna. Kroppen suktar efter det så why not.. läste det för några dagar sedan.. att man somnar utav varm mjölk. :)
´Stort tack till Angie också! :) som ska bli min bebis stylist :P

Jag undrar om mitt barn kommer att få blåa ögon som Jimmie.. han har inte blåögda i familjen men ändå har han det. Man får bara hoppas på det bästa.
Varit och storhandlat idag plus att jag har klippt året, jag har inte klippt håret sen förra året september. Jag nämnde det till min frisör och hon sa att hon kanske ska köpa en tårta till håret lol. Ja jag vet man ska ju klippa det varannan mån.

Fördelen med det graviditeten just nu är att man får större bröst och det är en stoooor skillnad! Jag får inte på mig mina Bh.n längre så jag ska nog köpa nya imorrn, helst utan bygel. Tips?
Nu ska jag kolla på film, the stranger. Puss & kram alla (L)


Jag är tillbaks och jag är gravid.





Jag ville inte skriva något om det innan för att jag var lite rädd med tanke på att de första veckorna är lite kritiska.. men min familj vet ju redan så varför ska inte ni? :)

Det har hänt en massa med saker som gjort att jag inte kan skriva blogg när jag vill men nu ska jag försöka fokusera mig bättre på bloggen.  Jag fick reda på att jag var gravid för 2 veckor sedan typ.. jag var lite rädd när jag fick reda på det för att jag hade tagit en massa med sömntabletter och lugnande så jag blev rädd istället för glad. Men sen så gick jag till gynakuten med tanke på att rädslan hade tagit över. Jag förklarade hur mycket jag hade tagit och det var inte en normaldos med tanke på att jag hade svårt att sova då, och de undersökte mig och allt såg bra ut. De sa att tabletterna inte kunde skada fostret med tanke på att jag var så tidigt gravid då.
När jag kom ut därifrån tog jag ett djupt andetag och kunde äntligen glädjas över att jag var gravid.
Nu sitter jag här med Jimmie och dricker kaffe och kollar på oprah.
ska till mellanvården kl 13 så jag måste stressa strax.. bor en bor en bit därifrån juh! Jag har stressat och grälat och gråtit hela helgen så jag är lite rädd om det har påverkat bebisen :/ . Jag grälade inte med Jimmie dock.

Jag har haft så svårt att somna de senaste veckorna.. jag la av med alla sömntabletter så fort jag fick reda på det. + att jag håller på trappa ner med antidepressiva. Inte nog med att jag har svårt att somna, nu måste man skaka hela natten. Ush.. men inatt för första gången så somnade jag skönt innan 1.

Måste boka tid med barnmorskan nu så att jag kan höra hjärtslagen. Puss & kram!

Ny dag, nytt liv?





Ja jag har nyligen lagt av med alla piller så det e lite svååårt att sova på natten. Jag undrar hur lång tid det kommer ta för kroppen att fatta den inte kmr att få mer piller.
Typ 7 olika mediciner som man slutat tvärt med.

Dagen var lite orolig på morgonen men åkte in till sjukhuset för att kolla upp om det var något fel men det var det inte, tack och lov. Känns verkligen som att jag fick en ny chans att förbättra mig. Jag kan inte skriva konkret vad allt handlar om just nu men så småningom.

Greys anatomy nu. PUSS!

RSS 2.0