Everybody´s got to learn sometimes


God kväll


Gud vad skönt det var att åka dit idag! Det kändes verkligen bra att kunna dela information med någon som kan prata med en,ge råd, och lyssna. Jag hade tillochmed någon slags AHA-moment. Jag uppmanar verkligen att alla borde gå och prata med någon. Vi alla behöver någon utomstående som kan lyssna och försöka på något sätt hjälpa en.
Dock så förstår jag varför många blir besvikna när de väl gör det.
Jag var en av de tills jag träffade min nuvarande. Terapi med en kurator tex är meningslöst, iaf för min del. Att bara prata i en hel timme om vad som hänt under veckan är så meningslöst. Det är väl ofta så..

När jag var klar drog jag iväg till barkaby och kollade på lite saker. Är ganska slut nu.. ska sömsa strax.
Helt konstigt.. jag vaknar upp utav att jag hör mig själv snarka? :) men det är bara när jag väl somnar in. Sjukt jag som aldrig snarkat tror jag.




Change your heart
Look around you
Change your heart
It will astound you
I need your lovin'
Like the sunshine

Everybody's gotta learn sometime

Vrida tillbaks klockan?


Hej!
Är i skolan just nu och väntar på att klockan ska bli 15 så jag kan dra till psyk. Det var så längesen jag var där, sen jag slutade träffa Jimmie typ.
Det märks  att jag måste verkligen åka dit. Känner hur psyket har blivit helt knäckt. Jag är så förvirrad just nu, jag har ingen INGEN aning alls om vad jag ska göra.  Jag hoppas jag får hjälp idag bara, jag måste verkligen diskutera allt med någon så jag har en liten inblick om vad som försigår i mitt liv.

Livet förändras så snabbt att man inte ens märker själv vad som händer. Från att vara en människa till en helt annan människa, sjukt. Jag mår bra det är väl det som bra just nu. Jag är inte vrak som jag var förut, på det sättet så har jag förändrats också. Att jag på något sätt har kontroll över mig själv utan några piller alls. Bonus!
Jag mår bra.. det gör jag. Det är bara att man blir jävligt förvirrad ibland bara och just nu så tror jag inte att någon är mer förvirrad än mig. Stora beslut jag måste ta så fort som möjligt.. och det gäller allt.
Jag drar fan, får väl äta nått där undet tiden.
Kommer nog vara där 3 ggr i veckan  tror jag.. :/

synd att jag inte kan skriva mer konkret om vad som verkligen händer, men det kommer nog.

Bye






If i were a boy.



Hej alla! Long time no see? det har hänt lite grejjer som gjort att jag inte kunnat skriva eller vilja skriva.

Sjukt hur man kan förändras på så kort tid.. Tankesättet och viljan till saker man ville innan. Jag vill inte ha det jag ville ha innan och jag tänker inte likadant som jag tänkte innan. Jag är väl fri nu kan man säga :)
Det är så mycket jag vill nu, så mycket jag vill göra.
Jag kan inte vara mer specifik, inte just idag. Ni fattar lite ändå eller så kommer ni att göra det.
Hoppas allt är bra med er iaf !


kram!

RSS 2.0