Döden.

 

Hur blev det såhär? har jag lurat mig själv hela tiden? Trodde jag verkligen att saker skulle bli bra när det egentligen inte skulle det?
Jag kan inte gå till psyk för att jag skulle nog bara må värre där, får inga piller direkt plus att det kanske finns något psykfall där som kan göra illa bebisen ( man vet aldrig ).
Jag har letat efter lägenhet hela dan.. men egentligen så har jag inte ens lust att bo i sthlm längre. Kollade lite på läg i Hbg eller malmö. Får se hur det blir. Det kunde inte komma mer lägligt, precis nu när jag är lika stor som ett höghus och kan knappt bära min egen väska. Nu ska man packa och leta efter lägenhet och se till att allt det praktiska ska va till hands innan bebisen kommer. Perfekt!
Egentligen borde jag tänkt på detta och GJORT detta för längesedan.
Kul o veta att ens kille, pappan till mitt kommande barn, inte ens tänker ta sig an Pappa-rollen. Visst han betalar alla räkningar och så men bara för det så kommer man aldrig får hjälp hemma med varken hushållet eller barnet.
Ja vad skitigt det kan bli!
Om jag bara visste d jag vet nu! Jag är tacksam att han står för alla räkningar etc men för det kan man inte strunta i sitt ansvar som en far. Jag kommer att amma, vara med barnet 24 h, byta blöjor,bada honom, städa lägenheten minst 2 ggr om dan, tvätta kläder, höra gråt 24 H. Det är väl klart att man vill ha hjälp? vafan då kunde jag lika gärna gått till en sperma donator om det vore så att jag ville ha en kille som inte gör ett jävla piss.

Eh fyfan.. jag ångrar inte min graviditet, aldrig. Däremot finns det andra saker man ångrar. Ingen är perfekt, jag vet, jag är inte perfekt. Men man ska vara 2 föräldrar och det är för att man ska hjälpas åt. Inte att höra " Jo, det kommer nog aldrig funka, d kommer vara kaos hemma varje dag" eller "Familjeliv är överskattat" lr "DU ÄR JU HEMMA HELA DAN VAFAN SKA JA DISKA ELLER STÄDA" Jag har aldrig bett honom städa  lägenheten, men man får fan inte ens be om hjälp för då får man äta upp det. Jag kan lika gärna bo själv, och jag ska fan göra det. Tänker inte leva med en man som kommer att klaga på mig om det är lite smutsigt hemma och jag har inte sovit något pga bebisen eller inte inte haft tid o städa om man har haft fullt upp med barnet. Det sista jag kommer behöva i såna stunder är en äcklig jävla människa som underskattar varenda jävla sak och tar allt för givet. Inte nog med det, hans rätta karaktär börja komma fram. Man får inte ens säga att det är kallt i sovrummet utan att han ska få ett aggressivt utbrott. Sanningen är mina läsare att även om jag skulle jobba och HAN skulle vara föräldrar ledig så skulle han inte göra ett skit ändå. Och klaga på mig..
Orkar inte mer.. mina ögon är svullna och trötta likaså jag.


Piss!

Jag är så jävla trött på allt! Jag är så trött på att veta att man måste göra samma jävla sak varje dag och man får ingen hjälp. Nu är det skitmycket disk, golvet är smutsigt och smutskläderna har stått där i flera veckor. Om man fick lite hjälp nångång så skulle man känna att en viss lättnad eller må lite bättre men Nej! Tyvärr så kan jag inte tvätta kläder med tanke på trapporna och tyngden, som kan sätta igång värkarna. Jag bor ju trots allt längst upp. När jag kunde tvätta så var det aldrig såhär som det är nu. Att det gick flera veckor, max 2 veckor lät jag tvätten stå. Inte som att man bor med världens renaste människa heller. Han har ju tvättat nångång men fan jag skulle kunna tvätta minst 20 ggr under den tiden. Men om man vill ha hjälp då hör man: Men du är ju hemma hela dagarna" Det fick man höra när man gick i skolan också, då vet man ju vad som väntar framöver. Känns inte ens som mitt hem. Man får inte ens yttra sig om något här längre. Fuck it.

Ingen kan älska som vi.



Hej! Jag vet att jag skulle försvinna där ett tag men jag är bara van att skriva i denna blogg, så jag kommer forsätta skriva ett tag till i denna blogg tills jag har fixat den nya.
Ja hursomhelst! Hoppas ni mår bra.. det gör jag! inte fysiskt kanske men psykiskt iallfall. Var på ultraljud för njurarna idag och det är fel på urinvägledaren och det har tydligen skadat njuren blablabla nått sånt skit. Jag är inne på min fjärde pencillin/antiobiotika nu så jag ska bli av med skiten en gång för alla!
Så har jag varit på Ultraljud för bebben också  i tisdags efter att ha fikat med en tjejkompis som också fått barn nyligen. Bebisen mådde bra och han är en stoooor bebis också =)
Jag är så glad att lillen dricker(äter) som den ska. Jag är i V.33 nu, läkaren fick fram det till V.35 pga bebisens längd/vikt..hihi :)

Inte undra på.. jag har ju gått upp 25 kg! Inte lite va? Jag önskar att jag kunde vrida tillbaks tiden och inte äta så jävla mycket som jag gjorde de första mån. Men men det är väl bara att amma och träna så gott man kan.
Kan inte ens sitta ordentligt nu, bebisen trycker ner och sparkar som bara den. Han har väl fått nån sockerkick.
Jag är så glad att jag har Jesper, kan inte sluta tänka på det. Att jag äntligen funnit riktig kärlek.
Han är världens bästa man, iallfall för mig, och jag hatar mig själv för att jag var så "hatisk" 2 mån under min graviditet. Fan jag mådde verkligen dåligt då, och att det utspelade sig på det sättet var hemskt. Så försökte en viss människa förstöra det för mig ännu mer.
Men jag vet nu att allt har sin mening, det var meningen att jag o J skulle ha en paus helt enkelt. Vi båda hoppade in i något ganska snabbt utan att "andas". Jag slutade med medicinen, och vi båda gick igenom en förändring etc. Men jag vet också nu att jag aldrig vill vara utan honom, och jag kommer aldrig glömma den dan jag kom tillbaks hem. Jag trodde att jag hade förlorat J och jag var helt förkrossad.. Den dan insåg jag hur mycket han älskade mig, hurmycket JAG älskade honom. Den dan visste jag att jag ville aldrig dela mitt liv med någon annan än Jesper. Iofs det visste jag tidigare men inte lika mycket :)
Vi har våra upp  o ner men jag bryr mig inte o d känns skönt att säga/skriva det. Vi kommer varann närmre då, plus att vi inte sårar varann så att man kan säga "kärleken gör ont".
För det ska den inte "Kärlek gör INTE ont" och jag hoppas de flesta lär sig det eller vet det.
Kärleken är god..
Anledningen vrf jag skiver d här d är för att jag aldrig varit så välsignad förut. Det här är allt jag någonsin velat, jag har aldrig strävat efter pengar,utseende eller något att liknande lika mycket som jag strävat efter kärlek.

Nog om det! Vi har varit hemma idag, vi skulle ha åkt till mina föräldrar men det sket sig, får ta d en annan gång.  Så vi åkte in till söder och hyrde film istället, köpte lite godis/naturgodis, vaniljmunkar, ostbågar.. ja en massa med fettosaker!
Jag hann inte äta vaniljmunkarna.. de hamnade i Jespers mun ganska snabbt haha! Han har gått upp nästan 10 kg på nån mån bara.. varför? Jo för att jag matar honom hihihi, han får inte väga mindre än mig haaha. Ne skoja! Jag tycker om det när han väger lite mer, han ser mycket bättre ut då. Jag är så himla mån om honom.. vill att han ska må bra.
Ahhhh va långt inlägg d blev. Så kan d gå när man inte kan sova!
Men jag kan försöka iallfall.. godnatt.

Hejdå alla !



Så nu har jag bytt blogg. Tack till alla er som följt med mig sen bloggens början. kram!
Om du vill vill ha den nya bloggen så får du skriva vem du är och bekräfta att du är du.

Puss!

.Over the rainbow.

Bloggen är ju hur skum som helst! Det går inte publicera kommentarer eller skriva där heller. Märkte det nu, kanske jag som gör något fel. Vetefan!
Vaknade för inte så  längesen det blir väl ännu en natt där man inte kan sova.  Det gick inte så bra inatt att somna in eller sova för den delen, Jesper gör inte d lättare heller. Jag är så jävla trött på hans snarkande. Det måste finnas något man kan göra åt saken.. men vad?
Jag har inte varit ute och tagit luft på flera dagar förutom igår när jag åkte till willys.. inte så jävla lätt heller när man har trappor där man bor och man bor längst upp. Ska bli skönt att flytta, riktigt skönt!
Nee ska sluta blogga innan jag börjar klaga över allt annat. Jag är grinig idag men allt har väl sin förklaring. Ska hoppa in i duchen nu.
xoxO!

Mat



Hej bloggen!
Tänkte passa på skriva lite innan man ska försöka sova. Inte så himla trött men d e inte konstigt, vaknade kl 14 idag.
Skönt att sova ut! Men nackdelen är väl att man inte kan sova på natten. Jag hittar inte sladden till kameran så jag kan överföra bilder därför ser d lite tomt ut på den fronten. Ville så gärna visa när J blåser ut alla 34 ljus haha :D det var min idé att ha så många ljus men dum som jag är så visste jag inte att hela tårtan skulle nästan bli sabbad + att stearinet skulle droppa på tårtan hahah. Men vi åt den ändå! Min baby fick Nike byxor, 2 Boss slipsar, den Nya Giorgio Armani parfymen (Attitude extreme) och 2 tröjor från Zara. Jag tänkte ta den nya Boss parfymen men jag får köpa den nån annan gång.
Vi var hemma och tog d lungt igår, samma idag. Var på willys och handlade lite mat också, kom hem lagade tacos och inte slutat käka sen dess typ. Inte tacos men allt möjligt.  J är ju gullig, han e ju skengravid så han äter hela tiden och har sina cravings *ler*.
Jag är sällan "personlig" i bloggen för att jag inte vill att folk ska veta för mycket om mig heller. Men nu vet ni J´s ålder iallfall hihi :). När man bloggar så berättar man mycket om vad man gjort och många skriver allt. Men jag försöker inte skriva så mycket, kanske man borde ? Inte i denna blogg iallfall, det får bli när jag byter.
Måsre sluta nu, monstret blir grinig.
Puss & kram!

Jävla bajsskithelvetes smärta.



Jag är så less på att ha ont. Det var så jävla skönt när jag var inlagd på sjukan för då var den enda gången på flera mån jag inte hade ont i ryggen(njurarna) men nu är smärtan tillbaks igen och den bir bara värre.
Jag har kontaktat sjukhus och jag ska få en remiss för ultraljud av njurar. Men fan jag orkar inte längre, det skulle bara vara så skönt att ta en kniv och skära i hela högra rygghalvan.
Men jag har glada nyheter! (tror jag) Jag hade ingen GBS, hävdar sös. Jag gjorde en ny odling idag får svar på den nästa vecka, men förra veckans visade att jag inte hade det. Skumt.. får se.

Nog om sjukhussnack. Som ni märker så bloggar jag inte lika ofta, allt har väl sin förklaring.  Plus att jag är mycket med J nu för att han har semester. Vi tar d mest lungt, både jag o J är helt slutkörda typ. Vi orkar inte ens vara  ute lika mycket. Men vi har inte mindre mysigt för det inte. :)
Imorgon fyller monstret år också, fick springa runt hela stan igår o leta efter presenter till honom. Fyfan vad svårt det var! Tro mig, det är inte lika kul att shoppa när man är över 20 kg tyngre. Men jag hittade några saker som jag tror att han kommer att tycka om, kan inte skriva vad det e får läser han d kanske. Beställde dessutom en Karl Gustav tårta till honom imorse. Inte vilken tårta som helst :)
Jag passade på att blogga nu när jag inte kunde sova pga smärtan. Men jag ska nog försöka sömsa snart igen. Om det nu går! Jag sov 3 timmar inatt. Uppdaterar mer imorrn. Kram!

Maine sleimproppen gick!



Godmorgon! Jag vaknade för 1 timme sedan, fy vilken natt. Hade Ont hela ryggen och J snarkade som en jävla.. ja.. jag vet inte vad. Ne ush, ingen vila alls. Jag som tyckte att jag kunde sova extra länge med tanke på att slemproppen gick igår kväll.
Det närmar sig nu, det vet man iaf. Orolig är man såklart, jag har ca 6 veckor kvar egentligen plus att mitt tillstånd gör inte saken roligare.
Jag vill inte blogga längre känns det som, man vill inte att vissa människor ska delta i ens liv typ. Inte ALLA men det finns någon. Hursomhelst så kommer jag att byta blogg inom kort (nån vecka typ) plus att jag har ett nytt telefonnr som jag ska byta snart... så flyttar man också ganska snart. :) Skönt.
Jag har inte inte gjort så himla mycket annars.. jag får inte gå ut från lägenheten utav J. Han är orolig att nånting kan hända osm att vattnet går eller liknande så nur är man fast här. Han köpte en massa med playstation spel också så man har något att göra haha. Skönt att han ha semester nu iallfall så man har någon att bråka med. :)

Vi ringde Anticimex igår också, vi har såna där tjusiga silverfiskar hemma så de kommer hit och ska döda jävlarna imorgon. Kommer inte sova hemma med tanke på att det är farligt för gravida /barn att andas in giftet. Idag ska man väl packa, ta ut alla saker från köksskåpen och ta ut täcken o ha de i bilen så att de inte absorberar giftet.
Senare imorgon har jag tid hos MVC, ska boka tid för kejsarsnitt. Hoppas jag går så långt bara att de hinner göra det också. Kejsarsnitt gör så att bebben inte kan bli smittad plus att jag inte ens har ork att föda som jag är nu.
Vi får se hur jag gör. Men nu ska jag väcka monstret som inte lät mig sova ett blund inatt!
Xo xo!


Inte alls vad man ville..



Längesedan jag skrev något men som sagt så var jag borta med Jesper plus att nånting har hänt.  När jag och J  var borta åkte jag in till sjukhuset där vi var för att jag kände att jag fortfarande hade ont i njurarna men dock ingen feber som tur är. De tog urinodling och blodprover på mig, när jag hade kommit hem så kom beskeden. Som tur var jag på sjukhuset här i sthlm när de sa vad det var.
Jag har tydligen drabbats utav en infektion(sjukdom) som kallas för "streptokocker grubb B (GBS) ". Men jävla fitt-SÖS förklarar ju aldrig vad det är utan man måste fråga de och de säger inte ens sanningen jävla fittor.
Jag har mått så jävla piss sen jag fick reda på det, jag mår skitdåligt.

GBS är en bakterie(infektion) som är farlig när man är gravid. Jag har fått antiobiotika åter igen men chansen att meicinen tar bort infektionen är liten. Barnet kan bli smittat under grav eller under förlossningen.  ca 30 % av alla kvinnor har/haft GBS. Hälften av alla de kvinnor som har gbs för över infektionen till barnet.
Det som kan hända med barnet är den får hjärnhinneinflammation, blodförgiftning,lunginflammation tillomed spädbarns död.
Det är bland det värsta som kan hända. MEN! Det är bara tydligen 1 av 200 barn som drabbas av liknande.
De flesta barn blir aldrig smittade och mår bra.
Ni som läser kan nog inte förstå riktigt hur det känns. Att vara orolig 24 H över att vattnet ska gå  för tidigt vilket det kan göra i mitt fall och då är det farligt.
Jag kan bara Be till Gud just nu att barnet stannar kvar i magen så länge som möjligt och att bebisen inte blirsmittad.
Jag kommer typ ta livet av mig om något händer, jag älskar min lilla bebis redan jätte mycket, Jesper också. Vi ser så mycket fram emot när bebisen kommer och han kommer få all världens kärlek.
Som sagt så är det inte så vanligt att barnet blir smittad men även om barnet blir smittad så händer det oftast ingenting med bebisen men ändå, man kan ju inte låta bli vara orolig.
Jag ska sluta skriva nu,lagar lax och potatis i ugnen. Håll tummarna för våran familj :(
Kram.

Disco stick



Godmorgon.. typ. Vaknade för ca 2 timmar sedan och sitter fort i pyjjamas. Fan vad dum jag är! ibland är jag väldigt dum i huvudet, jag skulle till doktorn idag. Jag bokade tid igår för att jag har väldigt ont i ryggen/njurarna fortfarande fastän jag tagit antiobiotika nu i 10 dagar. Plus att jag fick dropp antibiotika när jag var inlagd.
Jag hade satt kl på ringning kl 9, hade tid kl kvart i 11. Men nån jävla idiot kände för att terra min telefon kl 6 på morgonen om inte tidigare. Så jävla larvigt att man ringer och inte säger något utan bara lyssnar. Jag vet nog redan vem det kan vara, det finns bara en sån omogen psykopat människa som håller på så.
Iallfall då satte jag telefon på ljudlös och jag hörde inte att det ringde, men d e konstigt. Alarm skulle väl tjuta iaf? nåja jag skulle nog inte orka gå ändå, jag har haft jätte ont i magen senaste 2 dagarna. Hela livmodern typ.

Får väl kolla upp det nästa vecka. MEN NU TILL DE GLADA NYHETERNA!! Jesper har semester from. idag efter han har slutat jobbet i 2 VECKOR wiiiihoo :) Jag tjatade lite på honom att han skulle ta ut de, han är så sliten och trött. stackarn.. han behöver vila lite. Så vi drar idag lååångt bort från sthlm :) Plus att vi tänkte att det kanske är bra om han tog ut veckorna nu med tanke på att bebisen kommer snart och vi kommer knappt få någon tid ensamma i början.
Jag måste göra mig iordning, han kommer nog hem snart. Ska beställa vagn idag också på babyland.
Puss!

S.O.V.A


Ännu en natt där man har svårt att somna in!
Det är så jävla jobbigt, man vrider o vänder sig 1000 ggr innan man känner att man kan somna in sen när man väl gör det så är man kissnödig haha. Ja sjukt :( men jag har haft det värre, ska ej klaga. Ryggen var ett problem förut, tack gud att det försvunnit! Ush *Hata njurinflammation*.
Jag har bara  tagit det lungt idag, var hos läkarn på MVC för att få intyg som jag skikade  skicka in till sats att jag är gravid. De har ju fan dragit pengar nu varenda mån sen jag blev gravid och jag har inte ens tränat en enda gång. Störda, fast jag sa att jag ville frysa mitt kort!
Åkte hem efter det och lagade Pasta carbonara till mig och min käraste. Vi har bara suttit framför soffan och kramats typ. Skulle tvätta kläder men J var för trött för att hjälpa till idag får ta d imorrn. Vi har ingen hiss där vi bor och tvättstugan ligger längst ner & jag kan inte ens gå UPP för trapporna. Jag kan nu skriva i bloggen att jag ska flytta! :D

Vi kollade på lägenheten för mer än en mån sedan och pappren är klara nu så jag kan dela med mig. Vi flyttar inte så himla långt härifrån men läg är större och det finns hiss! :D Utsikten är grymt fin också, ligger på sjätte våningen.
Ska sluta blogga nu, måste varva ner i huvudet så jag kan känna att jag kan somna snart.
 Jag i min Pyjjamas när jag var smal :P.. och kaxig tydligen..

Min bebis..



Hej alla söta! Vaknade för ca en timma sedan, jag lyckades somna om till slut efter att Jesper stack till jobbet. Men fan vilka mardrömmar jag hade! Drömde att Jesper drog iväg för att träffa en tjej som var blond och de var nakna. Sedan tog det slut mellan oss.. Ush :/
Idag har jag äntligen barnmorska kl 14! Fan är jag den enda som får tid en gång i månaden? Det verkar inte vara normalt fan, inte nog med. De har mätt magen 1 enda gång! De e ju värdelösa.
Sen vill jag se hur mycket bebisen väger.. kan man göra det hos barnmorskan? Tänker nog göra kejsarsnitt om han väger mer än 4 kg. Vilket han lär göra säkert.. tjockis bebis :)
Héla helgen har varit lugn, En liten kärleks helg skulle jag kalla det för. I lördags åkte vi iväg till Jesper systrar och grillade & hade trevligt. Söndags åkte vi iväg till Fjärilshuset. De kör ju så himla mycket reklam för det så vi tänkte kolla vad det var. Det var mysigt men det var inte värt 100 spenn styck. Sedan åkte vi iväg till Heron city för att kolla på bio men bägge två var lite kelsjuka så vi åkte hem istället och kramades lagade pannkakor o sånt. :)
 Åh ja just det! Jag färgade ju håret, fick ingen allergisk reaktion men fick färga håret 2 ggr för att få en någorlunda fin färg. Jävla hormoner :(
Nu är jag iaf guldbrunett om man kan skriva så. Det funkar.
Måste göra mig iordning nu. Kram!

Sandra & anonym era svar finns nedanför. kram!
 Dagen innan jag blev brunett. Tjockis =)
 I bilen, väntan på  J som var i skärholmen C.
 Lite utav sakerna som vi köpt. Overall ca 400 kr (Babyland) Vantar, Timberland  150 kr (Barnbutiken), skor 100 kr (babyland), Tofflor Diiinglisar 90 kr (babyland.)
 Favoriten Diinglisar tofflor :D

RSS 2.0