Gröna lund + Sven bertil Taube

Jo roligare kan det inte bli. 100 kr mer för att komma in på grönan idag bara för att Sven bertil taube skulle uppträda.
Men inte slösade jag min tid på honom :)
Brorsan kom över till sthlm idag och jag drog med Jesper till grönan där brorsan skulle vara. Vi hade skitkul! de hade ju det mer roligt än mig men men vad ska man göra?
Det värsta var väl när jag kände att bebisen sparkade neråt i 2 timmar tidigare idag. jag var skitnojjig.. tänkte om den var påväg ut. Men efter ett tag lugnade den ner sig + att jag ringde förlossningen för säkerhetskull men de sa att jag ska komma in om jag känner kraftiga sammandragningar vilket jag inte hade som tur var.
Jeppe och Billy och polare till mig köpte åkband, åkte alla olika karuseller. Jag tvingade J att åka TILT
haha fyfan vad roligt det var. Han såg helt skräckslagen ut när han skulle upp likadant när han åkte ner.
För er som inte vet vad TILT är så är det som fritt fall men att den tiltar neråt.

Jag kunde iallfall åka kärlekstunneln och det blåa tåget mer karuseller blev det inte men en massa med spel! Ojoj vad vi spelade.. slösade bort en massa med pengar men Jeppe vann en massa åt mig också =)
Hur kul som helst.. tror vi vann mest saker där.
Vi tog båten dit och tillbaks.. mysigt var det.
Får inte sitta vid datan mer.. han skrek nyligen "håll din man sällskap" haha.
Puss!


Så stora choklader och så många nallar + mycket mer vann vi.
 Jag för några dagar sedan.. svullen tjockis i värmen.

Äckel päckel :)



Jahapp då var det natt igen. Varm jävla dag.. rekommenderar ingen gravid att vara ute när det är såhär varmt. Ush ush.. jag har tillochmed spytt utav värmen.
Hur började dagen? Jo efter mitt inlägg imorse ringde jag J och bad han köpa en grillad kyckling, kokade pasta, hackade grönsaker och mixade ihop allt med lite feta ost. Kanon blev det, hoppade in i min söta lilla bikini och drog iväg. Vi åkte till Sätra badet. Fyfasiken vad mycket folk det var!
Vi la oss i skuggan men det hjälpte ju ingenting. Kände mig som en jävla valross som låg i koma.. förutom mitt fysiska tillstånd så hade vi det mysigt. Jesper badade medans jag kom in halvvägs med kroppen. Vi låg i skuggan softade,solade (inte jag) och åt. Sen vid 16 tiden..ja då började det. Alla utlänningar ska visa upp sina grillar, den ena grillar kebab och den andra fårtestiklar.
Vid 18 tiden åkte vi därifrån, vi var ganska hungriga så det fick bli Laxplanka på en restuarang här i närheten.
Tror ni att det gick bra då? Neeeee! Inte fan kunde jag äta heller.. jag fick ingen jävla luft där inne, kvavt som fan och svettades som en gris så jag stressade med maten så jag kunde gå därifrån snabbare och stackars Jesper gjorde likadant för att han såg hur mycket jag led. Gråtandes gick vi hem och den enda jag sa var " Jag ska aldrig bli gravid igen".

Vissa mår hur bra som helst under sin grav andra mår som mig om inte värre. Det är sjukt vad man får gå igenom för att ha en liten bebis.
Var ganska grinig imorse när vi låg där på stranden, jag tänkte lite på mitt ex. Vi brukade vara där, varje gång jag tänker på honom vill jag spy. Jag kan inte fatta att jag var tillsammans med en sån äcklig människa. Fan kärleken måste vara blind, folk sa till mig att jag var blind och dum men jag fattade aldrig förräns..nja 1 år sen tillbaks. Fy fy fy.. det var ju inte ens kärlek det där, han manipulerade mig hela tiden bara. Om det är en människa som förtjänar att bli avrättad och aldrig mer synas på denna jord är det han.
Han är så jävla äcklig.. fan vilken tur att jag drog. Människan är så patetisk sjuk i huvudet att han var tvungen att göra mig sjuk. Jesper hatar han som bara den, jag förstår honom. Vem skulle inte hata mitt ex till äckel? Hela min familj avskyr honom, plus att jag skulle aldrig ta med honom hem. Skulle bara skämmas ihjäl mig. Jag pratade aldrig om honom med min familj tex, tyckte att det var pinsamt och vilken tur att jag inte gjorde det. Sist jag snackade med honom försökte han manipulera mig  till att göra abort när jag och Jesper hade det lite struligt. Han höll på 24 H vilket äckel. Snacka om att den dåren har en VIP plats i helvetet, kanske han får träffa sin skapare där. 
Jag ville iofs lämna honom 4-5 mån efter att vi träffades men han psykade mig. Så höll det på i 2 år, ville lämna honom varenda jävla dag,varenda sekund i 2 år. Hoppas han får det han förtjänar nu.. det lär  han ju få :).
Sådär ja! nu har jag klagat färdigt. =)
Jag ville inte ens nämna honom i min blogg men ibland måste man.. Bara en liten påminnelse om hur vidriga människor det finns på jorden.

Nu ska jag "försöka sömsa" med min lilla älskling.. Jösses vad långt inlägg d blev. 

 Lite bilder från förra sommaren..

Shop Natalie.




Godmorgon.
Snacka om att jag är grinig idag.. jag blir alltid väckt! Jag hatar det. Jag älskar min sömn, alla som känner mig vet att de inte ska väcka mig på morgonen, ingen vill bli väckt på morgonen. Men jag hatar när nån skrämmer en när man sover.. som Jesper, han drar av mig täcket skitsnabbt så jag blir skiträdd. Stöööööööööööörd.  Jag ska också göra så, men jag skrek på honom idag. Jag sa att han inte bryr sig om att jag är gravid, jag vilar aldrig på dagen fast jag ska göra det! och att han ska låta mig sova.
Han blev smågrinig och drog till sin mamma haha.. Hoppas han fått in det i huvudet nu.

Vad har jag gjort? Joooo jag har shoppat en massa.. jag var ute i stan i fredags och köpte en massa med roliga saker, massa med Christian dior smink och smycken. Sen ville jag köpa lite grejjer till Jesper, han har varit så snäll och köpt en massa med saker till mig så jag tänkte va snäll jag med.
Jag gick till Zara och köpte flipflops till honom, han hade inga och jag tyckte att det var nödvändigt. Ganska snygga, han tyckte om de :)
Tänkte köpa nya Boss parfymen men den kan jag lika gärna köpa på båten. Vi ska åka i veckan så det blir lite tax-free shopping. Igår var jag i skärholmen, köpte Fläkt från rusta, de dyraste handdukarna på Jysk, bordtabletter osv. Vi kollade på Barnvagnar på Babyland också. Jag hittade en massa med fina.. Eller Jesper hittade.
Efter det bjöd han mig på Bio, vi kollade på "Drag me to hell"  den var ganska bra.. vi tänkte åka till Finlandia och köpa soffbord men det var stängt då, får väl göra det i veckan. Jag såg ett skitsnyggt glasbord där som jag verkligen ville ha. Det bästa av allt är jag får den också :D  Kanske lite farligt med glasbord men den e snygg som fan.
Jahapp... det var det för nu. Ska väl göra iordning någon pasta sallad och dra till stranden. Puss!

söt <3




Nu är man här  igen. Ser ut som att jag kommer att skriva mycket nu framöver, jag kan inte göra så himla mycket mer än att sitta framför datan och tv:n. Värmen tar livet av mig..
Jag har haft så jävla ooooont. Det har gjort ont hela natten och hela dan idag, ush ush ush! Jag har världens bästa kille som hjälpte mig med allt idag också.
Jag fick varken städa eller tvätta kläder, ingenting! Han gjorde allt mitt lilla <3.
Jag diskade iallfall, han dammsugade, tvättade kläder i flera timmar, skurade golvet osv. Han var värd en god middag tyckte jag och det fick han också.
Kyckling sallad med färskpotatis och mozzarella ost och lite feta ost. Det blev grymt gott.
Efter det så fick jag inte vara vaken längre utav honom, han tvinga ner mig i sängen och sa att jag måste vila.  Naaaw så söööt, jaghar gått för mycket senaste tiden. Man ska ju ta det lungt, och man känner lite sammandragningar. Ingen annan skulle göra det han gör för mig. Han masserar mig tillochmed 24 H, herregud vad skulle man ta sig till utan honom? haha
Nåja jag ska sluta skryta ! Nä men dte känns bra att ha någon där man är där man är.
Det Gulligaste hände igår när vi målade. Han målade köksväggen och jag tog fram en pensel och målade hjärtan, sedan så tittade hanpå mig och sa " Natalie.. vet du vad? Jag kollade på förlovningsringar igår, men jag vill gå in i en Guldbutik och kolla tillsammans med dig. Vill du det?"  Jag blev ju hur glad som helst. Med Ett leende på läpparna svarade jag " Ja" :)
Jag vill fan hoppa in i sängen och sova men ryggjäveln gör så inåthelvete ont. Ser ut som jag får ligga i badkaret i hela natten.
XoxO!

Me & my love




Godmorgon.. Vilken solig dag va? Helt underbart..
Även om jag vill gå ut så kan jag typ inte, så jävla fet. Men till helgen ska vi sola och bada. Vi var i stan igår, J köpte sköna skor till mig, med tanke på att mina skor har gått sönder för att jag blivit så jävla fet om fötterna. Sedan köpte han bikini,
Det var ju snällt :)
De iallfall snygga.. och de passar mig lustigt nog.
På vägen hem i t-banan skulle jag köpa sl-biljetter, sen när gubben som jobbar där skulle stämpla biljetterna var sååå jävla nära på att krossa magen. Ni vet glas dörrarna man måste gå förbi i t-banan? Alltså spärrarna, han hade dubbelt tryckt på musen där man öppnar dörrarna så jag kom i kläm. Om jag inte hade haft handen mellan magen och spärrarna så hade det varit kört. Jag blev galen, Jesper med. Vi skrek som fan åt de, sen  när jag bad han släppa ut mig så gjorde han samma sak igen MED FLIT! Störd jag blev skogstokig, men han var väl skyddad i sin lilla glasruta. Pajjas!
Allt gick väl bra ändå.. vi åkte hem och målade väggen i köket och hade det mysigt.
Sjukt att det finns såna människor. De borde fan få stryk..
Idag vet jag inte vad som händer.. jag har T-stuga kl 16 så man får väl hålla sig nära hemma idag.
Xoxo!


Nobody´s wife



Hej!
Bloggen verkar gå trögt nu jag vet, men fan jag vill också ha ett liv ;)
Jag kom hem igår från örebro med Jesper. Han kom dit i fredags (midsommar) tidigt.. helt ärligt så trodde jag inte att det skulle funka så bra. Jag trodde typ att han skulle vara utanför och vara stel men icke sa nicke, han var ju hur bra som helst!
Mina föräldrar gillade honom, likaså mina bröder. Han gillade de tror jag..  vi hade skit kul! synd att jag inte tog några bilder.
Midsommar började med att jag lagade vit choklad Cheesecake medans Jesper drack öl, sen kom min farsa då blev det ren sprit. Vid 17 tiden så var alla aspackade, farsan tog Jesper på 4 hjulingen i skogen för att se älgarna ute på landet. Jesper spydde och min farsa åkte hem. Hahah låter kul va?
Ne men jag hade skojigt iaf.. ingen dans runt midsommar snoppen för att det regnade som fan men dans hemma blev det.
Sen kollade vi på vagnar igår, barnvagnar. Vi hittade en som jag förmodligen ska köpa, Crescent Beige, modellen heter DIVA, det är typ den dyraste. skitsnygg var den.

Sen började Jesper hålla på psyka mitt huvud 2 sista dagarna, han knäckte mig verkligen med sina taskiga ord och sin attityd. Jag hatar sånt där, man är skit snäll mot honom och min familj med men så fort vi var utan mina föräldrar behandlade han mig som skit. Sa massa med taskiga saker och skrek, 5 minuter efter så är han snäll. Jävla psyk beteende, hatar när man låtsas som ingenting hänt 5 minuter efter, jag är fortfarande sårad vafan men inte han därför ska allt vara bra direkt efter.
Iallfall Jag tog ett bad och kände att jag hade självmordstankar osv, jag hade inte tagit medicin på flera dagar heller. Jag glömde medicinen. Mådde skitdåligt så jag sprang till psyk dagen därpå och fick hjälp.
Det värsta är att han har semester nu 3 veckor, han kommer säkert jiddra med mig igen. Men då drar jag.. han får jiddra med sig själv. Pajjas..
Jag vill ha nya kompisar.. svårt att hitta nya kompisar. Alltså man vill ha tjejkompisar som har barn eller är gravida som man känner att man kan dela med sig sin glädje. Visst det kan man med ens kompisar också men det är inte samma sak.
Puss och kram!

 Vitchokad Cheesecake och Kärleksmums. Gott :)

It could happend to u.


Nu är jag här igen! Jag har åkt tillbaks till örebro där föräldrarna är för att min bror har rättegång imorgon (lillebror).
Känns lite jobbigt, att han alltid måste se till att hamnar i en sån situation. Tänker han inte på alla andra som blir drabbade? men å andra sidan, det är inte hans fel plus att han är liten. :(

Nog pratat om det.. J kommer på fredag! Jag är lite nervös faktiskt, och konstigt nog saknar jag honom :) Han har ju semester nu i 3 veckor. Det är första gången någonsin jag får vara med honom i 3 hela veckor utan att han jobbar. Jag vet inte hur det kommer att bli men det känns som att han kommer gå mig på nerverna efter en vecka haha. Han får ta smällen, för att jag är på smällen!
Det känns verkligen bra att vi kommit varann närmre, för 2 mån trodde jag att det var omöjligt och jag var nästan tvärsäker på att jag skulle vara själv med bebisen. Men det ändrades.. jag hoppades på det innerst inne men jag visste inte bara hur det var möjligt. Jag är otroligt tacksam att jag hittade tillbaks..
Jag vet inte hur allt kommer att sluta, men jag vill inget mer än att vi ska vara en lycklig familj.
Var och varann dag kan jag klaga på honom i bloggen nästan men det tar inte bort mina känslor för honom. det är skönt att skriva av sig. Jag rekommenderar det!

Magen växer verkligen. Jag känner hur huden töjer ut sig som fan! Det bara kliar och kliar.. ush. Jag var inne lite på Stina lees blogg, typ andra gången någonsin och jag såg att hon också var gravid. I v.27, fan vad liten mage hon hade jämfört med min? Sjukt.. sådär såg ja ut i 3dje mån, inte ens det.
Jaja här skriver man när man ska upp om nån timma bara.
Får väl se om sova går lika bra. Xoxo!

Några måsten under din graviditet!



Här är bilder på det bästa man kan ha under sin grav.

 Duroferon (apoteket, Järn tabletter), Gaviscon(apoteket, mot halsbränna)
Resterande produkter är från hälsokost.
Weleda havandeskaps olja, mot bristningar. Multivitamin för gravida och ammande (innehåller alla slags möjliga vitaminer, folsyra, järn etc.) MUMomega fiskolja tabletter. ( För gravida och ammande)
Folsyra är otroligt bra för barnet, bra för bebisens utveckling.. Likaså Fiskolje tabletter, bra för bebisens hjärna!

Min absoluta favorit!!! Hjälper mot bristningar.. smörjer in mig varje dag,på magen och brösten!
 Det här är inga måsten men de är grymt söta och sköna! Calvin klein Pyjjamas från twilfit & Twilfit nattlinne i rosa som jag har på mig. Magen där också ;)

Man måste förtjäna titeln " Mamma "


Jag vet att jag har varit dålig med att uppdatera senaste dagarna.. men jag har faktiskt kommit hem från landet.
Kändes ganska skönt att komma hem faktiskt.
Men jag måste åka till föräldrarna på tors igen.. då har lillebror rättegång. Kanske J kommer dit på fredag också för att fira midsommar med oss. Det blir första gången han ska träffa pappa :D
Igår åkte jag hem för att jag hade ett möte i kista, där sprang jag på mormor som ja kallar för mamma för att min riktiga mamma "gav bort" mig till henne. Haha jag vet det låter sjukt men det är sant. Min  mormor tog hand om mig medans min riktiga mamma levde sitt liv. Hon skyller på att hon bara var 16 år gammal när hon fick mig men det har ingen betydelse..tycker jag iaf.
Hursomhelst köpte mormor massvis saker till mig på hälsokost och Twilfit.
Skönt.. jag hade verkligen ingen pyjjamas att ta på mig.
Inga pengar heller. Jag har aldrig varit såhär pank någonsin. Jag har alltid haft pengar och nu helt plötsligt är man nästan fattig, jag har varit det de senaste 2 mån om inte mer. Jag söker efter jobb men jag tycker att det verkar så jävla meningslöst. Ingen vill anställa en grav kvinna.

Nån som levde på existens minimum under grav och efter? Hur var det, och hur mycket kom ni upp till när ni var mammalediga? Alltså hur mycket kunde ni få ut max.
Jag har inte så himla mycket att skriva nu.. jag ska forsätta äta kladdkaka och dricka kaffe.

Det är kul hur många nya läsare man får varje dag. Det är ett hundratal UNIKA besökare iallfall ;)
XoXo!

Bilder, bilder ,bilder.



Fan vad ont jag hade! Hela jävla natten låg jag där och skakade utav smärta. Jag har aldrig varit med om något liknande. Det började kl 01 och forsatte tills kl 04. Jag ringde sjukvårdsrådgivningen tillochmed.. jag förklarade smärtan för de jag hade i magen och de sa att jag måste åka in omedelbart. Problemet var att jag befinner mig minst 1 timme från stan.
Jag försökte hitta lösningar på andra sätt men oavsett vad hade jag fort ont.
Jag var skiträdd.. jag trodde fan att jag hade sammandragningar, vilket det kändes som. Jag bad verkligen till gud att det skulle vara något annat.
Jag försökte väcka min mamma och be henne skjutsa mig till sjukhuset men det gick inte få liv i henne.. sjysst va?
Nåja 3 timmar senare spyr jag så mycket att jag knappt får någon luft. Jag blev fan matförgiftad.. jag är säker på det.
Det måste ha varit den där jävla laxen jag åt på en krog ute på landet. Jag borde slutat käka laxen när jag kände att den var hård men tjockis som jag är, forsatte jag. :(

Förutom det som hände inatt så hade jag ganska 3vligt igår.. jag bakade " Vit choklad Cheesecake " Fyfan vad god den var!  Det var inte den som gjorde mig magsjuk :) annars hade hela familjen mått dåligt.
Visst det tar lite tid att laga men det är så mycket värt det. En kaka man kan äta och äta och äta.. och nja äta :)
Efter det fanns det inte så mycket att göra.. antingen titta på singing bee eller ta lite foton på sig själv.
Nu får ni se vad jag menade med tjockis!! ;)
Tror jag ska åka hem idag.. vill egentligen inte men jag har möten imorrn.

 Jag och mamma. Hon är nyvaken där..
 Tiiitttuuut!
 Jag och lillebror när vi var små.

Amning gör dig smalare.



Jag ville verkligen inte här!
Allt jag ville var att få en liten bebis, men inte se ut som en jävla valross! Jag har aldrig vägt mer än 57 kg i hela mitt liv men nu vill jag inte ens väga mig för att jag är rädd att det ska står "Error" på vågen! Sist jag vägde mig var för ca 3 veckor sedan och då vägde jag 70 kg. Innan jag blev gravid vägde jag 57 vilket var ganska mycket ändå för mig.
Men nu vill jag inte ens göra det.
Vad man än gör så kan man inte stoppa viktökningen, det är bara att ta smällen.

Men däremot! Har jag hört att när man ammar så underlättar det viktminskningen..? Jag vet inte om det stämmer men modeller gör det så det borde funka. Jag har bestämt mig för längesedan att amma mitt barn.. jag vill verkligen att barnet ska få all näring/vitaminer den kan få och amningen borde göra susen, sägs det.
Jag hoppas att jag inte bara behöver medicineras så fort bebisen kommer.. lätt hänt.

Iallfall, jag är här på landet. Kan inte sova hur mycket än jag försöker. Min rygg är fan helt pajj! :( Vi har en Jacuzzi här men jag läste att dte är farligt när man är gravid så jag får skippa det. Oftast brukar bad hjälpa..
Jag kanske åker hem imorrn.. känns som att jag inte vill. Jag orkar inte vara i hagsätra, det är så.. ahh ni vet.
Plus att jag drömt nu 2 dar i streck att Jesper är elak mot mig. ¨När jag vaknar upp så harj ag bara lust att döda honom.. skumt.

Tudelu!

Natalie goes Bonde.


Nu är jag äntligen här! Efter att ha skrivit att jag skulle åka till mina föräldrar i över 2 veckor så har jag gjort det.  Jag kom fram för en liten stund sedan, det är sjukt fint här.
Naturen, sjön, vädret.. allt! Men olyckligtvis är jag en storstads människa och klarar inte av landet mer än några dagar.
Det kommer bli lite roligare kanske när J kommer hit. Han har semester näst nästa vecka så vi tänkte åka hit.

Jag saknar J otroligt mycket. Jag har tänkt mycket på vad jag skrivit i mina tidigare inlägg speciellt om jag varit arg på honom. Jag tycker personligen att det är skönt att skriva av mig men ibland  så kan jag gå till överdrift.
Jag får J framstå som ett monster vilket han INTE är!
Jag däremot kan bli ett monster..
Allt handar om att komprimissa, jag märker själv hur mycket det gynnar vårat förhållande. Jag är glad att jag har honom.. men det är skönt att klaga på honom och det vet han ;)
Han är den enda killen jag älskat så mycket. :)

Nåja jag har ätit ganska många mackor med smält ost på och jag vill svulla lite framför Tv:n med min bror. Tyvärr kan jag inte göra det med min andra bror.. han kollar väl på tv i sitt 15 Kvm rum, stackarn :(

Puss & kram!

Frågor och svar. Nu vet DU lite om mig :)

Har du... 
Snott någons mobiltelefon? Ja på nyårsafton, jag var full och det var personen som jag snodde mob ifrån också,men han låg och sov i t-banan :)                                                                                                                                   
Gjort nåtriktigtdumt?  Åh ja!                                          
Gjort nåt du verkligen ångrar?  Många saker                                       
Blivit full på ett släktkalas?  Det är väl klart?                                                                                                                   
Varit full på julafton? Kan ha hänt.
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år?  Nope
Slagit sönder en tv?   Nja.. jag tror det.
Önskat att du var det motsatta könet?  Nee aldrig 

Fått barn? .Jag ska få! :)
Åkt ambulans? Ja, när jag tagit överdos för att jag velat ta livet av mig och när jag var med i en bilolycka
Gjort nåt riktigt olagligt?   Haha ja :)       
Fått din mamma att gråta? Japp
Blivit polisanmäld? Japp
Slagit ner någon?    Jadå.                                               

Slagit någon blodig? Kanske min bror.. syskon kärlek :)
Skämts över dina föräldrar? Mer än ofta.

Senaste person som...
Sov i din säng: . Jesper
Såg dig gråta:  Jesper
Fick dig att gråta: Jesper
Du gick på bio med:    Min moster                                      
Du gick på stan med: Hmm.. mig själv.
Skällde på dig:  Min mamma

Skickade ett e-mail till dig: Sats, jag är tydligen skyldig de pengar :/

Extra stuff...

Tar du droger: Nej nej.. inte nu! :)
Dricker du: Aldrig varit så förtjust i alkohol.                                                                           

Vem är din bästa vän/-ner:  Mig själv.


Vad är du mest rädd för:  Spöken :S
Vilka kläder sover du i:  Nattlinnen
Vart vill du gifta dig: i en kyrka..
Vem hatar du verkligen:  Jesper ibland..:) Min syster hatar jag verkligen.
Varit kär: För många ggr.
Kör du bil: Ja olagligt.

Har du ett jobb:  Nej tyvärr                                                                           
Gillar du att ha folk omkring dig:  Nja..när jag mår bra!                                                                                      

Vill du gifta dig: Ja det vill jag.
Vill du ha barn:
Tror det :D
De senaste 48 timmarna, har du...
Gråtit: Ja.. imorse när min mamma fick sitt psykbryt på mig.
Köpt någonting: Kaffe & Kexchoklad.                                                                                     

Sagt "Jag Älskar Dig":   Japp..                                                              


Träffat någon ny:. I wish!
Saknat någon: Ja.. mina bröder :(
 Kramat någon:  mm Jesper.
Kysst någon:  J


Senaste...

Låt du hörde: " Melodi festival låten " Im inlove with a fairytale"
Film du såg:  Natt på museum                                                                                                                               

Sak du stal:  Vet jag inte
 Mat du åt:   Persiskt mat i kista C                                                                                                                                 
Frisyr? Halv långt, med lite slingor som Jesper ordnade

Fulaste kändisen?  Tori spelling!!!!!!!!!!!!!!!! :)                                                                            

Snyggaste kändisen? Finns många
Vad vill du bli?  Advokat                                  
Planer för idag?   Trakka J         

Favoritdjur: Koala björn 

Favoritperson/er? : Mina bröder.


Har du:
Digitalkamera? Ne inte längre :(
Telefon på rummet? Ja                                                               
Könssjukdom? Nope
Husdjur? Jesper och silverfiskar
Tar du receptbelagda mediciner? Ja det gör jag, Lergigan ibland. Jag jag var på 8 olika mediciner innan jag blev gravid.


Destruktiv relation.



Vilken dag det var igår, inte min dag. Jag var så jävla nära att dra till st:göran o bli inlagd. Det började med att Jag och J tjafsade på morgonen, jag sa att jag tyckte att han var snål etc, och han tyckte att jag aldrig var nöjd och han sa att han ville skita i mig och det skulle vara mycket lättare om jag inte var gravid osv.
Han stack iväg till sin farsa medans jag bara satt där, visste inte om jag skulle skita i honom eller vara kvar. Jag ringde honom en gång några timmar senare och han svarade inte. Jag uppfattade det som att han sket i allt.
Jag packade mina saker och drog iväg till min moster. Jag grät som fan hela tiden.. i tbanan, ute, överallt, jag rökte tillochmed en cigg!
Jag kände bara att jag inte orkade med allt längre, jag orkade inte kämpa och framstå som en idiot. Men jag måste erkänna att jag är väldigt känslig, jag är bra på  att överreagera inte bara med tanke på grav utan mitt psykiska tillstånd.
Han skickade sms, ringde och typ hatade mig för att jag stack, ville att jag skulle komma tillbaks och att jag missuppfattade allt etc.
Jag skrek bara i telefonen och skickade hat:sms.. till slut kom han och hämtade mig.
Det känns bara så konstigt.. jag hatar att vi inte kan prata om saker utan att det ska sluta sådär. Så kan det inte se ut när bebisen kommer, aldrig!!!! Antingen får han suga åt sig det jag säger och ta vissa saker med en nypa salt ibland eller så kommer det aldrig funka.
Nu
känns det lite oroligt, jag kunde inte sova hela natten. Jag hade fan mardömmar hela jävla natten och grät som en bebis. Jag har pratat med min mamma och att jag ska komma dit och vara där ett tag.. jag måste komma bort från jesper lite grann. Jag mår bara dåligt nu och det påverkar bebisen också.
Jag hatar det här

Tänk först, agera sen!



Godmorgon.
Vilken underbar morgon? Ser jätte fint ut ute, men det e svinkallt. Men det spelar ingen roll för idag tänker jag inte vara hemma heller och låta någon annan förstöra min dag.
Igår stack jag iväg till Kista centrum och kollade på bio ( Natt på museum 2  ) den var ganska bra. Jag blev bjuden förstås.. alla man känner är inte lika snåla :)
När jag kom hem hade Jesper också varit ute med en kompis på kungsan och käkat.. haha sjysst. 40 kr var visst för mycket.
Nåja hursomhelst!
Jag fick hur mycket uppmärksamhet som helst igår.. haha jag blev typ överlycklig. Jätte många killar flörtade med mig.
Man har nog en viss utstrålning när man är gravid. Men jag var söt igår, tog inga bilder :(
Det är kul att få lite uppmärksamhet fast man har en stor mage.. kvinnor behöver det. För det är så man känner sig verkligen tjock o ful.. iaf jag!
Det är verkligen dålig stämning i lägenheten idag.. han säger inte så mycket, inte jag heller för jag är ganska besviken på honom. Men han fattar visst inte vad han gör. Han frågade mig " Ska du vara med mig idag eller ska du nånstans" Jag svarade " Jag vet inte ". Han får bete sig som en skit stövel med någon annan.
Äsh jag bloggar mer sen.. Puss!

Pank.



Vet inte varför det har varit så svårt att kunna ha pengar? Jag har alltid haft pengar förut men nu har man bara pengar en vecka sen försvinner dem.  Men vissa människor bryr sig inte.
Jag vet varför pengarna går åt så jävla snabbt men jag tänker inte gå in på det för att jag pallar inte med diskussioner om nån viss person råkar se det här.
Men så fort jag har pengar då får man inte ens behålla de, då är det självklart att man ska stå för allt.
Fuck it!
Jag gjorde inte så himla mycket igår, jag var hemma hos min moster och hämta 500 kr som jag var skyldig Jesper.
Det var bebisens pengar som jag lagt undan men de ryker ganska snabbt de med säkert.
Konstigt jag har aldrig haft någon pojkvän som är sån.. Typ att jag ska bjuda på middag eller "låna pengar", nu har man en sån pojkvän.
Jag vill veeerkligen äta Calamari i kungsan idag men jag äger inte ens 2 jävla ynkliga kr. Jag har ingen pojkvän direkt som säger : Skitsamma, det kostar bara 40 spenn. Jag bjuder " Som jag brukar bjuda honom när jag har pengar.
Jag ska nog åka till min moster och vara där... jag vill inte vara här och ruttna hela dan. Han sover fort och kl är kvart över 13.
Jag drar fan imorgon.. ska vara borta så länge det går. Jag pallar inte med det här. Ne ska ta en dusch nu och dra.
Xo Xo!

Halva priset på bik bok!


Jag e lite konstig.. jag erkänner. Mitt humör är lite konstigt, jag beter mig som ett litet barn ibland. Men skitsamma jag har väl anledning :)
Ja vad har jag gjort idag?
Efter att surat för länge på J så stack jag iväg till globen för att bara köpa pyjjamas eller nått, bara för att komma ut.
Vad ser man då? Halva priset på alla kläder på Bik Bok ! Jag är inte sådär jäääätte förtjust i bik bok men de har faktiskt väldigt söta kläder där och hela sthlms tjejer var där och trängde sig så jag tänkte "Äsh why not" .
2 timmar senare och ett samtal till J " Älskling kan jag få låna pengar?" kom jag ut med 3 stora påsar kläder.

Jag mådde ganska bra när jag shoppade, jag gör alltid det men lika snabbt förstörde han mitt humör igen.
Vi åt sedan på Mcdonalds
och det slutade med tjafs tårar och att han stack typ, jag skulle göra det först men han hann före mig haha :)
Jag gick till godisbutiken och plockade lite godis gråtandes för att tröstäta och åkte hem för att jag pallade inte åka hem till min moster,och blabla. Vi blev sams iaf! Vi badade tillsammans och pratade osv..

Jag älskar mina kläder.. jag har en helt ny garderob känns det som. Förut grät jag varje gång jag skulle ta på mig något för ingenting gick på mig men nu har jag uppgraderat garderoben med STÖRRE kläder!
Skönt. verkligen skönt.. Nu ska jag titta på " My bloody Valentine ".
Adiooooos!

 Där var man smal och inte hade några problem alls. Saknar mitt lilla monster i rött :) Förresten jag är tejejn i Jeans  och blommigt linne..

Drop dead fred


Godmorgon..
jag har verkligen sovit dåligt inatt.. magen var ivägen hur man än låg kändes det som. Sen Jespers snarkande, och alla tankar. Jag vaknade utav att J var påklädd (inte i sina arbetskläder) och sa " Jag drar nu" Man ba eh ok.. Skitsamma vart han skulle jag bryr mig inte. Han dö kan dö för den delen men om det vore jag skulle han ba sucka och ställa 1000 frågor. Jag ska sluta bry mig om vårat förhållande, jag ska sluta försöka hålla ihop.
Jag bryyyyyyyyr mig inte längre.
Alla e skit, alla kan sticka och brinna.

Kärlek är kärlek..


Hej!
Jag har gjort om lite i bloggen, alla olika färger var så distraherande tyckte jag. Men det här får duga för tillfället.
Jag ska nog åka bort imorrn till mina föräldrar..
Jag orkar inte vara här mer.. Jag orkar inte vara med Jesper. Vi har verkligen två olika syner på kärlek, hans är mer nja omoget typ. Jag sa att jag skulle bort till mina föräldrar och han blev typ grinig när vi käkade kinamat idag. Han ba "Jahapp vad ska jag göra i helgen då?" blabla..
Senare under kvällen frågade jag honom om han ville åka på kryssning med mig över helgen,då svarade han" Ne men åk till örebro".
Sista jävla gången jag frågar nånting.. känns som att det bara jag som kommer med idéer. Men ingenting passar. VARFÖR INTE BARA GÅ RUNT I CENTRUM I HAGSÄTRA ISTÄLLET?
Sen frågar han om jag är ledsen eller vad som är fel bara för att jag verkar lite dyster för att mitt liv är så skitigt fucking tråkigt, och jag svarar "Ingenting". Det är ingen idé ens att säga något för så fort man öppnar käften då är allt skit.
Vilket patetiskt liv jag har.. sitter och klagar i min blogg. :)
Jag får väl åka bort några dagar.. Då slipper han klaga över något som jag inte kan skriva i bloggen.
Jahapp då är det väl Läggdags.
Kram.


Gnällspiken.


Gokväll.
Jag känner mig verkligen ensam.. jag är ensam. Fastän jag kanske är med Jesper så är jag fan ensam hela tiden känns det som. Jag bor i hagsätra, alla jag tycker om som min familj och vänner bor minst en timme härifrån. Inte bara det, även fast jag har de så är jag ändå ensam. Allt de bryr sig om är sig själva, alla är ego jävlar ändå.
Det passar bara att ringa när man behöver nått eller när man är riktigt jävla uttråkad.
Det är som min farsa sa till morsa " Natalie ringer bara när hon vill ha pengar, aldrig för att fråga hur jag mår" Men vafan har du glömt att det är jag som är din dotter och att det är jag som är gravid?
Skitsamma när man funderar en stund så är ALLA skit. Jag vet att jag kanske kan vara arrogant eller cynisk ibland men fan JAG BRYR MIG!
När min moster var gravid båda ggr så tog jag hand om henne, speciellt första gången. Jag var där för henne.. jag masserade henens fötter osv för ingen va där för henne men jag var. Min brors tjej.. när han satt inne och hon var ensam och gravid? vem tog hand om henne? jo JAG! jag fanns där..såg till att hon och bebisen mådde bra. Städade hela lägenheten 1000 ggr för att bebisen ska kunna andas och må bra. Min mamma likaså, jag va fan där för henne varenda jävla dag när hon var gravid med Micheal.
Men är någon av de personerna där?
NEEEEEEEEE!
Jag förväntar inte mig ett skit från någon men vafan, ta upp luren och gör mig sällskap i min jävla råtthåla.
Kul att vara med någon som inte uppskattar eller förstår ett skit.
Han tror ju att man orkar med allt hela tiden och att allt är perfekt fysiskt.

Öhh blablabla jag har gnällt för mycket. Men det är sant.. Äsh ska försöka sova.

Screw Bugaboo!


Godmorgon!

Hur länge till ska man vara utan pengar? så jävla jobbigt, jaghar fått lånat utav alla jag känner typ och jag lever numera på Jesper. Man vill ju kunna gå ut och ha lite kul men neeee man får stanna hemma istället när det är 25 grader ute. Sista dan det är varmt typ..

Jag vaknade iallfall för en stund sedan, jag har känt mig konstig de senaste dagarna. Så fort jag går utanför dörren blir jag helt matt och yr.. strange :/ fast jag dricker mycket vatten. Det kanske är värmen som blir jobbig när man är gravid?
Jag drömde att jag födde bebisen inatt. Vad läskigt det var.. bebisen föddes 3 mån för tidigt men han mådde bra, jag fick aldrig se honom. + att jag inte kunde komma ihåg själva födseln, jag såg bara att magen var borta. Vilken lättnad det var när jag vaknade. Jag kände att den sparkade och hade sig när jag vaknade :)
Men i drömmen tänkte jag hela tiden " Men herregud, jag har ingen vagn" så nu tittar jag på vagnar hah :D
Jag har tittat länge och jag tänkte köpa en Bugaboo men den är så jävla ful! Ful design, den ser så stel ut.
Jag tittar lite mer på Crescent vagnar några andra märken som Bebiboo Jag visste om att det märket fanns men jag hittade det på www.
sakerochsockor.se Jag ska köpa ganska många saker därifrån. Som skötväska, förmodligen vagn och säng skulle jag köpt om det skulle vara en flicka.

Vad har jag gjort? Jag har varit med Jesper hela helgen och spytt hela tiden. Jag har mått piss! Varje gång jag ska äta middag så kommer det alltid upp. Men nu vet jag vad jag gör för fel, jag äter för mycket. Jag äter en helt vanlig stor portion men det ska man inte, man ska ju småäta! plus att jag äter var 5-6 timme. Not good!
Bye bye :)
Här är de vagnar jag gillar mest just nu !

 Crescent barnvagn. Bebiboo by Knorr. Jag älskar färgen!

RSS 2.0