Natten till lördag.

God kväll.
Det saknas ett inlägg från igår. Jag skrev ganska mycket skit om Jesper och hur mycket jag var självmordsbelägen etc. Jag ville inte ha kvar det, det är som att jag bara skriver och skriver när jag mår piss sen så ångrar jag mig. Men det är väl lite så när man är gravid att man pendlar med humöret mycket. Speciellt jag! Jag hade ju världens humör innan graviditen så jag kan nog bli ett monster ibland.
Jag var ganska orolig tidigt i grav.. jag tänkte på alla mediciner jag skulle sluta med och hur det skulle påverka mig och mitt förhållande med bebisens pappa.
Det gick väl smort i någon vecka men efter det så kraschade det. Men nu är det bra iallfall! :)
Jag trodde aldrig att jag skulle klara mig utan sömnmedicin men jag gjorde visst det. Tack gud att jag blev trött vid kvällstid. Det har ju med grav att göra..
Mja hursomhelst så har jag precis kommit hem. Jag har varit hos mormor hela dan. Tråkigt att vara hemma 24 H, speciellt när man bor i hagsätra (långt åt skogen) och man inte känner någon här typ.

Ska titta på tv och sömsa snart.
Puss!

Törnrosa.


Hej! Eller godmorgon lättare sagt. Jag är nyvaken och jag skulle ha vaknat flera timmar sedan för att jag hade ett viktigt möte.
Men jag fattar inte varför jag känner mig så trött hela tiden! igår kändes som att jag skulle svimma hela dan fastän att jag sov över 7-8 tim. Sen så blöder jag näsblod ganska ofta. Jag har köpt järntabletter men det är inte alltid man tar de. Kanske bättre med blutsaft?
Anyways..
Jag har en arbetsintervju snart om 2 tim typ. Jag tror att det ligger i åkersberga. Sjysst? kommer ju ta flera timmar för mig att ta mig dit.  Jag fattar inte varför jag söker jobb, vem vill anställa en höggravid kvinna?
Men
jag måste ju få in en inkomst. Jag ska väl hoppa in i duschen och fixa mig. Ta ut laxen från frysen så man kan laga god middag.

XOXO!

Lite bilder från igår..

 Tjockiiiiisen!

Its a....


Hej! Jag är så himla glad! Jag var på ultraljud idag med Jesper, jag var ganska nervös innan. Eller nja fjärilar i magen lättare sagt. Först och främst ville jag självklart att bebisen skulle vara frisk men jag ville också veta kön.. och det blev precis det jag hoppades på :P en liten son. :)
Jag längtar verkligen.. jag blev så glad. Han vinkade och gapade och hade sig.. Jesper blev nog lite små besviken han ville så gärna ha en flicka men men! :D
Allt har sin mening. Jag har massvis med bilder som jag ska lägga upp på bebisen senare.. min lilla son =)
Jag som fick en massa med flicksaker (Rosa) "Baby phat" & "Ralph lauren".. får nog klä honom rosa.
Jag visste att det skulle bli en reality check för J, det blir det för många pappor när de ser bebisen via ultraljud. Att allt närmar sig typ.

Jag är glad att bebisen mår bra. Att bli mamma är verkligen någonting speciellt, fastän det kan kännas väldigt ensamt ibland men det är något underbart.
Ska softa lite framför tvn och kolla på Desperate housewifes snart.

Kram

Sun day.

Godmorgon ! Vilken solig dag! det var längesen det var sol.. och som ni vet älskar jag regn mer än sol men idag vill jag använda min klänningsom jag köpte från indiska nyligen.
Hoppas ni har haft en 3vlig helg. Det har jag! förutom i fredags.. fyfan vad svårt det är när man inte jobbar eller pluggar. Alla strular med pengarna, kommer att bli jobbigt nu framöver känns det som. :( Jag får typ leva på 500 spenn i mån. Skitkul!
Igår gjorde jag iordning skitgod tacos!! Det blev med vegetarisk färs. Quorn eller hur man nu stavar det. Jag gjorde iordning kyckling tacos också men vi åt inte utav den, den hamnade direkt i soptunnan. =)
Nåja jag har inte så mycketatt skriva mer just nu, måste ut innan solen går ner. 
XOXO!

 Tjocka magen! :)


Chill out.



Godmorgon!
Jag har haft världens konstigaste drömmar senaste nätterna. Hört att man får mardrömmar när man är gravid?
Senaste 3 nätterna har jag drömt att jag och Jesper hade gjort slut och att vi blev tillsammans igen efter lång tid. Skumt.. varför har man likadana drömmar för? Inte  nog med det, han hade gjort en brud på smällen ändå blev vi tillsammans igen. Skumt :/
Skönt.. jag sitter här med och lyssnar på Buddha bar chillout och dricker kaffe. Ätit några smörgåsar med nutella på också =)
På tisdag den 26 ska jag på ultraljud WIHOOO! det blir på sös, de ska de kolla bebisen och könet. Can´t wait.
Jag vet inte hur jag ska göra ang maten mer? hjälp mig någon! Jag har gått upp 10 kg på 5 mån. Det är fan sinnessjukt! hur kommer jag att se ut när jag e höggravid? Jag har slutat äta när jag inte är jättehungrig. Jag äter inte mitt i natten längre plus att jag inte äter stora portioner mer. Jag borde fan ha tänkt på det tidigare.. nu försöker man gå ner i vikt typ.
Hehe lilla bebisen sparkar och har sig när den lyssnar på musiken. Anyway! Någon som har bra tips så att man inte behöver lägga på sig onödiga Kg under grav?
Jag tror fan att jag ska göra om lite i bloggen nu..
Puss och kram, hoppas i får en bra dag idag!

118 700 ÄR ETT JÄVLA FIASKO!


Ja de kan suga *** F*ckers!!'
J
ag sökte jobb häromdan och jag såg annonsen att de sökte nya kundtjänst medarbetare. Jag sökte för det jobbet och fick ett samtal om att jag skulle på informationsmötet idag. Oftast om man går på informationsmöte så är det så att man ska få jobbet.
Jag åkte ända till solna från hagsätra och när jag väl kommer fram är det 6-7 tjejer i ett rum som blev lika blåsta som jag men de var ju bara dummare än dummast.Hursomhelst.. då kommer arbetsledaren in och frågar " Är det någon som har jobbat med försäljning innan?" Jag svarar Ja! det var då jag började att undra vafan har det med saken att göra?
Han börjar att babbla om att man ska sälja annonser till företag och blablablabla och en massa med prat om att man tjänar 120 000 i mån. JÄVLA BULLSHIT! fan vad arg jag blev
jag stack därifrån skitförbannad. Jag kan inte ens fatta att jag slösade min tid på det aset.

Jag är iallfall hemma nu skönt.. jag har som tur fått en massa med andra jobberbjudanden och inga av de har något med försäljning på det sättet att göra. Idag kommer jag väl inte göra så mycket.. mår lite dåligt idag. Ont i bröstvårtorna och i magen,huvudet. Inte min dag idag typ!
Hoppas att ni haft en bättre dag än jag. XOXO

Änglar och demoner


Hej! Hoppas ni har haft en bra helg.. det har jag iallfall. Förutom mina psykbrott som jag har mellan jämna mellanrum så har det funkat bra. Skönt att jag kan skylla på mina hormoner.. Jag var och kollade på Änglar och demoner igår. Den var ganska ok, inte lika bra som jag hade förväntat mig men det brukar ju oftast vara så.. när det är mycket PR för en film är den oftast skit. Jag trodde filmen skulle visa Illuminatis riktiga sidor och vad de egentligen är men tydligen inte. Jag har ju forskat ganska mycket om de, kanske därför jag blev besviken.
Innan filmen igår kväll var vi (jag och Jeppe) nere i kungshallen och käkade,softade,snackade lite med hans brorsa.
Jag är glad att jag mår bra nu.. det är så sällan jag gör det. Jag uppskattar verkligen tiden där jag mår bra och inte låter problem och mitt psyke stå i vägen för min lycka.
Annars har det väl inte hänt mycket mer.. tagit det lungt. varit på psyk idag och hämtat ut mediciner..njöt verkligen av vädret. JAG ÄLSKAR REGN!

Jag ska väl göra iordning middan strax Tudelu!

Kaffe.



Godmorgon! vet inte vad som har hänt med mig.. jag bloggade hela tiden förut men nu förtiden är det svårare. Jag må ju bra utav att blogga, skriva ner allt som har hänt osv. Sen jag flyttade in med Jesper har jag slutat uppdatera 50 ggr om dan :)
Kanske för att jag har ett liv nu? :) Igår var jag på grillfest hos J kompis.. det var ganska sjysst, brasa,gitarr, alkoholfri öl haha :D. Det var första gången jag någonsin smakade det och konstigt nog så märkte jag ingen skillnad förutom att jag inte blev berusad.  Annars har det iintw hänt så mycket.
Varit hos barnmorskan och hörde hjärtat och den 26 maj ska jag på ultraljud..spännande! Hoppas de kommer att se vilket kön det är. Jag vet inte exakt vad jag vill ha, det spelar ingen större roll för mig. Både är lika spännande och roliga men jesper däremot vill ha en flicka. Han lär väl bli besviken om det blir en pojke :(

Det är ganska skönt att vissa saker är bättre mellan mig och J. Jag var beredd att ge allt och försöka verkligen den här gången och det märks. Jag är inte lika negativ till allt och så vill jag verkligen dela med mig min glädje och lycka (bebisen) med J. För vem annars kommer att glädjas lika mycket som jag ?
Men! Däremot så rekommenderar jag många där ute att VÄNTA innan ni skaffar barn, minst 3 år.
Jag blev gravid efter en vecka typ..
Buhu jag är astrött! jag la mig kl 3 och vaknade kl 9.. det suger ju! jag vill sömsa.. ska nog fan ta göra det snart,sova bort hela dan.
Puss och kram!

Jag och släkting på bröllopet.


Antingen ger man allt eller inget



Hej!
Det var ett tag sedan jag skrev men jag hade gått igenom lite saker.
Jag har iallfall tagit det lungt, plus att jag tagit några beslut. Jag har bestämt mig att försöka en sista gång med Jesper, jag gör det mycket för bebisens skull.
Som en blivande mamma är det svårt att kunna må bra hela tiden, jag är så iallfall, jag har varit orolig ganska mycket. Tänkt på hur bebisen ska ha det och jag själv, och hur pappans roll kommer att se ut. Det är svårt att vara utan pappan till bebisen därför vill jag försöka, och ge mitt allt. Som vi pratade om innan " Jag får helt enkelt stå ut" :)
Under tiden jag varit utan Jesper och varit ensam typ så har jag insett att jag har varit sån som gett upp.. inte alltid men ofta.
Jag ger upp efter ett tag om det är kämpigt, jag tänker inte tänka så igen.
Jag ska försöka.
Anyhow! Jag var på bröllop för några dagar sedan, alla blev chockade när de såg min stora mage. Alla är så vana att se mig smal och nja icke upptagen typ :)
Jag åkte dit i sista sekund, jag hade ingen aning vad jag skulle ta påmig så jag bara slängde på något.

Ska gå nu Bye !

 Bilder från bröllopet..


RSS 2.0