When the past is trying to get u..



Hej!

Dålig med att uppdatera nuförtiden jag vet. Har inte kunnat, när jag väl kan eller vill så är jag för trött för det eller så knasar datan sig.

Idag så har jag städat (mycket) och ätit indisk mat i Kungens kurva + kollat in möbler.
Tips? Ät aldrig där, det finns en liten restuarang där vid "Finn soffor" en indisk.. Jag blev fan matförgiftad eller något.
Ush ush.. maten var ju god, förutom att man kunde känna att kyckligen var lite halvgammal typ, men den var nog många mån gammal. Fick jätteont i magen och började spy så fort jag kom hem. Ush..Nu är det väl någorlunda bättre.. har fort lite ont men spyr ej.

Har faktiskt tänkt på Jimmie en del.. saknat honom. Gör det.. inte sakna som jag vill ha tillbaks honom utan jag saknar honom som en människa som en vän som en människa som jag har minnen med.
Jag undrar hur han mår,vad han gör osv.. Dumt att det blev slut på det sättet, vi kunde iaf sluta som vänner typ. Jag undrar om han har blivit stark psykiskt eller bara inte bryr sig.. Han har väl ordnad ekonomi nu tror jag.. tack vare mig.
aja fuck it. Med tiden så visar det mesta sig för honom..

Buhu! Nu känner jag maten igen.. urk. Får väl dricka mjölk och försöka sömsa bredvid Jesper. :)

G.night.
  Hoppas du mår bra Jimmie vart du än är, vad du än gör. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Fånge i mitt eget hus.


Helt sjukt! Ja har fan inte rört mig utanför läg på flera flera dagar typ!
Jag måste bryta den här onda cirkeln innan jag ångrar mig bigtime :/ Jag har varit i skolan en enda dag den här veckan. Inte alls bra.. och nästa vecka är det sportlov :S

Men jag sover konstigt.. jag hoppar till och kan inte andas så fort jag somnar in, sen så måste jag försöka somna in på nytt. Sen när jag väl somnar så går det inte många timmar innan klockan ringer och Jesper ska till jobbet. Efter att klockan ringer så går det väl minst 1 tim innan jag kan somna. Helt sjukt, och när jag väl har somnat så har jag världens konstigaste drömmar.

snart är det helg också, jag måste ut. Jag måste ta mig i kragen.

Äsh uppdaterar mer senare!

Kram

Tisdag



Hello alla!

Hoppas det är bra med er..

Sitter i skolan nu.. har varit i stan med Jesper på ett möte. Har inte alls sovit många timmar så jag kommer nog däcka när jag kommer hem. Känner mig lite illamående också.. urk! :/ Lyckades få i mig en banan iaf :)
Jag har inte uppdaterat på ett tag.. som sagt mådde lite dåligt i helgen men det är bättre nu. Var lite ledsen.. alla har sina upp och ner dagar. Ska bli så skönt med sportlovet nästa vecka! Vi ska kolla på möbler då och kanske åka bort över helgen  nästa helg..sköööööönt!! Egentligen är jag lite sugen på att åka till landstället, saknar familjen får se hur det blir.
Jag var inte ens i skolan igår.. så pass dåligt mådde ja i helgen :/ får lägga av att "skolka" annars blir det inga pengar, and no money means no funny.

Oj måste kila iväg.. måste gå till csn, och lektionen börjar snart fuck!

I want to be someonelse so i can explode..



Enjoy..

NAKED IF I WANT TO.



Hej!

Haft en ganska deppad dag. Gråtit en del..funderat och gråtit ännu mer typ.
Hur i hela världen vet man om gjort det rätta? det rätta för en själv och det rätta för den som skapade en?


Lite skit som har hänt, eller ganska mycket. Inte vad jag förväntade mig, inte vad jag trodde. Jag är fortfarande tacksam men ledsen. Det är nu man börjar ställa sig själv frågan: Hur vet man?"
Tänk om man sket i att göra det rätta  och man hade framför sig?
Fuck it. Skola imorgon, vetefan om jag orkar gå, har ångest. Det var ett tag sedan jag hade det..
Jag har lust att bara dra långt bort, och aldrig mer någonsin komma tillbaks.
Känner verkligen det inombords.. så jävla trött på det här.

Det var en ganska bra dag igår.. rätt så lugn. Tog lite bilder, visar nog de imorrn. Orkar inte idag, har ingen lust heller.



Happy Valentine´s day!



How lovely det är kärlekens dag! :)

Vaknade för ca en timma sedan, Jesper ligger fortfarande och sömsar fastän att han gick och la sig 4 timmar innan mig.
Jag har inte köpt några rosor eller något, jag tycker att det får räcka med min kärlek, och jag har mycket kärlek! <3
Vi ska på middag idag, hans vän bjöd över oss kl 18, sen efter det så vet jag inte vad som händer. Men mycket mys tror jag..

Jag var helt död igår, men jag är stolt över mig själv när det gäller att kunna vakna upp kl 5:50 när man somnat kl 1-2 och med rökningen. Det blir mindre och mindre för varje dag, skit glad över det! som igår natt tex, jag rökte bara 1 cigg innan jag gick och la mig, jag brukar minst MINST röka 5 innan vid den tiden.
Nåja ska kila ner till tvättstugan och tvätta kläder, jag var den enda som hade tvätt tid idag :)
Ska definivt ta en massa med kärleks bilder idag!

Puss & Kram! Love Natalie


Lite bilder som jag tog igår till Naturkunskapen..

School.


Ni ser! Jag vaknade trots allt, trots att jag somnade sent och vaknade minst 10 ggr utan att någon snarkade högre än min mormor(och hon är värst,eller var..) :)
Jag vaknade upp 5:50, samma tid som Jesper eller nja.. kanske tidigare. Han har den där väckarklockan "Philips" som progressivt lyser upp sovrummet som att det vore solen som skiner + att han har satt på ljud på den"Fåglar som pökar" typ hah.

Nu sitter jag här, halvdöd med kaffe och smörgås bredvid mig. Ska ut och fota snart, vet redan vad jag ska fota. Temat är Miljö.. det finns ju hur många underbara saker somhelst att fota.
Synd att man bara inte har ork för det.. :(
Har religion efter lunch, skönt det ska bli! Älskar att prata (studera) religion, jag knäcker ju alla ;)
Beats naturvetenskap iaf..

GTG!

Wonderful!

One apple a day, keeps the doctor away



Jobbigt. Kan inte lägga mig i tid som vanliga människor, hur fan ska jag orka gå till skolan imorgon om jag somnar efter 12? Jag skiter i, jag ska dit punkt slut! jag får väl gå runt som en zombie men d e d värt.

Har inte gjort så himla mycket idag än att lagat mat och varit med Jesper och mysat..
Är det någon som har bra sömntips? jag har otroligt svårt att somna men inte att sova, typ..
Jag borde ha gått på sömnkursen som började för 2 veckor sedan. Skulle verkligen vara till nytta.
Jag exprimenterade mig fram igår natt, hur jag skulle göra för att kunna ignorera ljud och bara slappna av och somna. Försökte lära mig tycka om Jesper´s snarkande i kanske 1 tim men det gick fan inte haha.

Vill dessutom skriva att jag trappat ner med rökningen, har endast rökt 4 ciggaretter idag och kl är 23 snart, jag brukar MINST röka ett pak eller ett-halvt paket vid det här laget.
Snart är det finished med rökningen. Har bestämt mig att sluta men inte tvärt utan jag går bara ner nu helt enkelt, ska försöka sluta helt och hållet innan veckans slut.

Jag har själv lite sömntips, vissa funkar och vissa har jag inte provat.
Rött äpple : är tydligen den enda frukten eller det enda ätbara som är rogivande och innehåller något som ska få en att kunna somna . (Ej provat ännu)
Varm mjök : Vet ej varför just varm men det har väl sin förklaring och Ja det hjälper, ibland. Rogivande osv.
Lugna favoriter innan läggdags: Avslappnad musik kan göra en stor skillnad, låter en "landa" och försöka koppla av.(provat)
Meditera: Får ens hjärna att slappna av och inte vara fokuserad på det förflutna eller det som ska ske utan bara nuet. ( ej provat ännu) men ska funka.

Nåja ska försöka sova. Får se hur det går.. :

Torsdag.



Nu har jag gjort om bloggen en del, blivit lite rastlös eller ganska mycket. Biter på naglarna och har myrkrypningar i bena, suttit här nästan 2 timmar. Får fixa mer senare :)


Vilken dålig natt det var, kunde inte sova fan och jag som skulle till skolan :/. Var aldelles sprallig i bena, hade ont i magen, som någon slags tryck typ, och Jesper snarkade som vanligt. :)
Vetefan när jag somnade..typ 3, vaknade upp kl 6,kunde inte somna om så jag drack lite varm mjölk och efter någon timma kunde jag somna om. Tror nog att det beror på att jag slutat med en del tabletter som har med sömnen att göra. Imorgon får jag fan skärpa till mig, måste verkligen till skolan, ligger redan lite efter.

Ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning. Puss & kram!

Sea of love

Hej! :)

Numera tänker jag ändra lite i bloggen, inte bara utseendet utan mina blogginlägg och vad syftet med bloggen egentligen är och ska vara.
Jag har skrivit mycket om mitt psykiska tillstånd, vad jag gått igenom, hur jag tagit mig igenom det. Jag har skrivit om det delvis för att jag tycker själv att det är bra för mig att skriva ner vissa saker och för att ni som läser bloggen kanske går/gått igenom likadana situationer och kan relatera er eller tillochmed få nytta utav inläggen.

Jag anser att  vissa svåra saker som man går igenom gör en starkare och kanske tillochmed  förmågan att hjälpa andra.
Det har varit mycket skrivande om suicide tankar, P.Å, , människor som sviker en, kärlek, m.m
Nu tycker jag att det är dags för mig att lära er det jag har lärt mig.
Jag har läst psykologi och jag älskar att hjälpa mina medmänniskor.  En sådan förändring kan ske i bloggen framöver bla.

Nåja, jag har haft en helt underbar dag idag. Vaknade ganska tidigt, var på bra humör,åkte iväg till skolan och satt och pratade med min SV lärare istället för att plugga. Vi fastnade verkligen i diskussionen, vi pratade om religion. Han skulle berätta lite om vad vi skulle forska om under våren och det var ett fritt val, jag nämnde några ämnen som jag är intresserad utav och det är religion bla. Det var så vi gick in på det, vi var verkligen på samma nivå när det gällde religion och "sekter"osv. Sedan fick jag reda på att han är lärare för religion, så jag valde att ha det som ett extra ämne bara för att jag tror att vi kan lära oss mycket utav varann och för han var skön helt enkelt. ;)

Har verkligen tackat Gud idag! iofs gjort det många ggr, har mycket att vara tacksam för. Jag har en underbar kille, kärlek,hopp,tro,styrka och glädje. Jag har äntligen hittat det jag velat ha länge. Tror inte att det var bara slumpen utan jag tror verkligen att det är menat. Visst kommer inte det inte alltid vara jättebra men det är så livet är men jag kommer att forsätta vara tacksam.
Ska försöka sova snart..

Gnight /Natalie

Hush now.. look what our loving has done.



Good day.

Jag åkte iväg imorse till sthlms Universitet men när jag väl kom fram så visste jag inte vilket hus föreläsningen skulle ta plats, så jag gick runt där som en idiot och tänkte " Fan jag kunde ligga hemma och sova nu" men jag kämpade på att leta, fanns ingen i expeditionen heller. Till slut hittade Natalie och fann ro i själen :)

Nämen allvarligt, vilken underbar känsla det var att sitta där, jag såg mig själv sitta där varje dag inom snar framtid. fast kanske inte just där dock, Det blir väl Uppsala juridik.
Föreläsningen handlade om IR (Internationella relationer) vilket jag pluggar just nu.

Kom hem, var helt död! Jesper hade slutat jobbet och var redan hemma när jag kom hem, jag la mig och sov kanske i 3 tim lr nått. Vakna upp & lagade tortellini med carbonara liknande sås till och kollade på filmen "Changeling"

Jag slutade kolla på den alldeles nyligen faktiskt.. blev lite rädd så har jag har en liten barnlampa bredvid mig. :)
Den var faktiskt otroligt bra, men hemsk. Jag är väldigt VÄLDIGT känslig när det gäller såna saker (barn) osv.
Angelina Jolie kunde ha tagit bort hattjäveln..

var på psyk idag också efter plugget.. med tanke på att jag flýttat till hagsätra så måste jag byta mottagning och jag gjorde det klart för de att jag tänker inte gå till någon annan mottagning. Då frågade de "hur ska du göra ang dina mediciner då?" Jag sa att jag hellre går till vårdcentralen. Vill inte se psyk mer.. fastän det är bra för människor att kunna prata med någon som tex :kurator, psykolog m.m. Men jag börjar få lite dåliga vibbar spec efter filmen och att byta psykmottagning är inget jag vill göra heller.

Vafan! det är livet som förstör oss, naturens gång osv. Bara för att vissa situationer,händelser har gjort oss mer sårbara eller gjort att vi inte mår bra 24 H betyder inte att man är " Psykisk sjuk" . Den bemärkelsen borde inte ens finnas. Låter som att man är någon slags psykopat eller något.
Sjukt hur livets händelser kan förändra,såra, göra oss lyckliga, få oss gråta eller bli så pass knäckt att man har suicide tankar osv.

Struntsamma ska sluta blogga nu Puss & kram! Gnight

  Fint hår jag hade där.. ^^

It´s a new day, it´s a new life..


Gissa vem som klev upp halv 7? Jag! haha helt otroligt jag kommer att krypa hem på alla 4 när jag slutar idag.
fastän jag somnade runt 1 och vaknade flera ggr hela natten pga att Jesper försökte mysa,men jag sa bara " snälla Jesper vänd dig, så jag kan sova" haha stackarn.. :(

Klev upp satte på kaffe och morgon nyheterna och försöker hitta lite nya låtar från catpower som jag kan lägga ner i mp3n.
Var lite halvjobbigt igår, hade lite ångest på natten. Ett ex till mig som jag nämnt tidigare som försökt få mig tillbaks hade ristat in ett "N" på armen.. jag blev lite halvförstörd efter det, kändes jobbigt. Känns som att jag sårar honom.. fastän jag ine gjort något än att försöka få honom komma över mig och göra det på ett bra sätt. Men efter det ringde jag upp honom och kallade honom för psykopat och skällde ut honom osv. Kändes tungt..

Människor kan inte tro att jag kommer att finnas där för alltid och vänta på de? det funkar inte så. speciellt inte om man  har försökt förstöra mitt liv.

Nåja hursomhelst, jag ska göra iordning mig, ska vara på i stockholms universitet kl 9. Skönt det käääännss! :D

You don´t have to explain.



Skönt att kunna blogga utan att vara övertrött som igår natt... herregud vad skönt det vara att sova.
Bra för mig också, vända på dygnet. Jag börjar ju äntligen plugga igen på måndag! Varit sjukledig ett tag men min lärare vet hur passionerad jag är när det gäller studier så han ordnade upp det.
Jag är lite förvirrad dock, om jag ska extra jobba eller inte? Csn är ju inte så mycket att leva på men å andra sidan är det värt det.

Det har varit en lugn och en skön dag idag, jag vaknade i tid, drack kaffe,städade,lagade brunch åt Jesper, duschade och gosade hela dan..plus att jag lagade Thai. Tagit hand om honom riktigt idag! Nu sover han medans jag sitter här och njuter verkligen av Catpower och bloggar, rutin!

Imorse när jag vaknade och låg ensam i sängen, tänkte jag på Jimmie.
Jag såg i mobilen för första gången igår vilka samtal han ringde eller sms han skickade innan han stack. Han hade tydligen försökt nå alla sina pundarkompisar, vrf? jo för att ha någonstans att sova.
Hursomhelst det jag tänkte på det var om han tänker på mig?
Hur han ser på mig? Hur han kommer att se på mig eller tänka om mig framöver?
Kommer han att tänka " Natalie var den tjejen som öppnade mina ögon och fick mig leva"? eller vara omogen framöver och tänka " Natalie var den tjejen som hittade en ny så fort jag stack och lämna henne i skiten typ"?
Jag är orolig, jag vet inte hur det kommer att gå för honom.. om han kommer att kunna en dag stå på sina egna ben eller bara sluta som de flesta gör i hans fall just nu? Jag önskar jag kunde göra något att få honom att inse att knark och alkohol är inte allt.
Det finns något mer underbart i livet, kärlek är en av de sakerna. Jag önskar verkligen att han kommer en dag stå på sina egna ben,veta vad han vill, och leva..helt enkelt leva,bra.

En sak vet jag när det gäller Jimmie, och det är att ingen INGEN kommer att kunna förändra honom utan han måste själv ha viljan att leva ett "normalt" liv. så är det med alla oss människor,om vi inte har själv viljan så kan ingen få oss sluta eller göra saker som vi inte vill. Önskar han allt väl.. han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid att finnas i mina tankar. Det var en upplevelse, vare sig den var dålig eller bra så ska man spara den.

ska börja forsätta läsa "En ny jord" av Ekhart tolle imorgon..helt underbar.
G.night

 Helt underbar..

Natten till lördag.



Hej!

Jag har inte uppdaterat på ett litet tag, det har hänt lite saker, eller en stor sak. Igår på dan så blev min kusin påkörd utav en bil och det är allvarligt. det skedde i Örebro och hon transporterades till Uppsala, jag åkte självklart dit likaså 20 andra familjemedlemmar. Hon ligger på intensiv avdelningen och ska vara där några dar till, hon har hjärnblödning m.m.  Synd hon är ju bara 15 år gammal.. men allt kommer att bli bra hoppas jag.
Kom hem  till mormor kl 7 på morgonen imorse, hade inte sovit ett blund, när jag väl kom dit så sov jag i ca 2 tim sedan åkte jag hem till mig för att fräscha till mig för att jag skulle träffa Jesper´s systrar. Jag var ju helt död men det gick an.


Hela dan har jag känt mig levande död typ, kan knappt hålla ögonen öppna fastän jag inte tagit några sömntabletter ännu.
Detvar skönt, vi satt där och mysade jag och Jesper.. sen kom vi hem och mysade ännu mer. Precis vad jag behövde, saknade honom som fan igår.
Måste verkligen försöka sova.. natt-tåget går just nu.


Kram.

Save me from myself



Vilken underlig och konstig det har varit idag. Jag åkte till mötet iaf, jag vaknade kl 6. Jesper väckte mig typ och jag kunde inte somna om fastän jag somnade vid 2-3 tiden. så det blev inte mycket sömn och det har rubbat mig hela dan idag tror jag.
Jag har gråtit nästan hela dan, eller nja hela dan. Mått dåligt psykiskt.. Känner mig förvirrad och vet inte vilken plats jag har på denna jord.

Pricket över i:et var väl när Jesper sade något som fick mig att känna att jag ville bara dra typ, jag tänker inte gå in på detaljer över det han sa men jag säger såhär, det är något man verkligen verkligen inte vill höra.

Hade bara lust att ta en massa med piller och komma bort för någn stund sedan, men det gick över litegranna.
Jag undrar om det känns detsamma imorgon, då vet jag iallfall vad som gäller..känner jag likadant som nu så åker jag långt bort men man vet ju aldrig vad som väntar en.
Inte nog med skitdagen idag så såg jag en otroligt unik,speciell film nyligen. 7 pounds med will smith.
Den var helt... det går inte förklara. Den knäckte mig lite mer men den är bra!

Imorgon kommer jag vara enam hela dan nästan, Jesper drar iväg till Någon hockeymatch efter jobbet, kanske skönt för mig på ett sätt. Har tid  att tänka mer förnuftigt än att bara gå på känsla.

Allt jag vill just nu är att åka bort själv nånstans där jag kan tänka klart. Jag vill åka långt bort, och bara ha naturen,hav omkring mig, allt det underbara Gud skapade. Men frågan är vart? Iofs vi har ju ett ställe utanför "samhället" med sjöutsikt och det är nyrenoverat och helt perfekt men jag vill vara utanför sverige helst.

Nåja får se hur jag känner imorgon, kanske känner annorlunda.
Kram / Natalie




Yesterday is not tomorrow.



Hej alla! hoppas allt är bra med er? ;)

som ni kan se så har jag gjort om lite i bloggen, det såg ju förjävligt ut. Kanske bättre nu?
Dagens "nyheter"..

Jag har storstädat hela morgonen för att Jesper kallade sig själv för "hemmafru" bara för att han fick plocka lite haha. stackarn.. Ne men hursomhelst, jag åkte iväg till globen efter det, han hämtade upp mig och jag bad han lägga sig i ett bad och koppla av medans jag lagade mat åt honom. Kyckling tacos blev det!
Jag har pimpat upp mig idag typ.. solat och färgat håret. Det blev mörkblond.
Jag fattar inte hur jag ska orka gå upp kl 8 imorgon när jag kommer inte kunna somna förräns..nja ni vet.

Fan vad jag fastnar för catpower varje gång jag hör henne.. hon knäcker! <3
Jag är verkligen glad att leva i nuet.. känns skönt. Depp grejjen försvann efter nån timma eller så, det behövdes tror jag. Polisen har regelbunden kontakt med mig ang Jimmie men jag tänker inte bry mig längre. Torkar mina händer från det.. han gömmer sig och det är fan inte mitt problem.

Äntligen är mamma och pappa hemma från Thailand. Jag bad de köpa Buddha grejjer till mig som jag kan ha i lägenheten och pappa köpte nån vacker  klänning eller något, men har bra smak,som moi!

Jag hoppas fan att jag vaknar upp imorrn, måste verkligen det. Men jag älskar verkligen att blogga :)

Ska forsätta lyssna på henne tills jag somnar och håret torkar, vet inte ens hur det ser ut än.
Kram/ Natalie



 I cannes,sommras.



You´re my ANGEL NOW!




Hej!

Vaknade för inte sålängesen fastän att jag gick och la mig innan 2 igår (första gången på länge).
Nu sitter jag härmed en cigg i handen och kaffe på sidan och lyssnar på Chillout musik..
min hjärna behöver det. Känns som att min blogg bestod utav killar killar killar och inte mig. Ush nu när ja tänker på allt och ser allt så undrar jag hur allt kunde bli så rörigt? så dramatiskt?

1. Vissa saker är mitt fel tex: Hade jag aldrig skrivit om Jesper hade aldrig Jimmie ringt... eller hållt på så.
2. Hade jag aldig öppnat dörren för mitt ex ex så hade jag inte mått som jag har mått, förvirrad,panikångest, inte kunnat fokusera mig på det bra jag har.
3. Jag borde ha sagt Hejdå på riktigt till de för längesedan.
4. Jag behöver inte känna empati/sympati för de som gjort mig illa.
5. Jag hade det underbara framför mig och jag levde inte mig in i det utan tänkte på hur jag skulle hantera det förlutna.

Så JA!  på sätt vis stoppade jag inte klockan, men nu är det dags. Allt har smält och jag känner mig liiite deppad idag, jag hanterar det, jag smälter det som har skett och får helt enkelt leva med att jag kanske kommer att vara lite deppad idag eller ha ångest.

Men nu stryker jag allt! som sagt. nuet som gäller och det blir finito men att skriva sådana saker. :)

Jesper väckte mig kl 6 och sa att han drömde om att jag var otrogen haha knäppis. Jag saaaaknar han såååååååå mycket!
Ne nu måste jag ringa en massa med samtal ang skola osv.

PUSS!
Ha en bra dag alla <3


Lite bilder från igår..
 Störd bild :)
  En godmorgon bild.. :)

Spread my wings and fly away..



Vilken jävla dag!
Ush ush ush ush ush
MAN SKA ALDRIG HA MED EX ATT GÖRA! Det är sant, jag måste byta nr.
kl är 1 på natten och jag har pratat med 2 ex under 30 min. Helt jävla sjukt.. Först så pratade jag med han jag var tillsammans med för 1 år sedan för att säga hejdå ordenligt och att han ska leva sitt liv osv. 5 sekunder senare ringer Jimmie från dolt nr och säger liknande " ah.. så du har hittat dig en ny redan? osv"
Jag klickade ner honom..

Innan det tog slut mellan mig och jimmie så pratade jag md honom varje dag om att han måste stå på sina egna ben vare sig jag är med honom eller ej. Det visade sig att jag hade rätt.. han kan inte stå på sina egna ben.
Han stack sin väg och detvar inte första gången HELT UTAN ANLEDNING och jag hade gett han liv, han fick känna hur det var att leva.
Jga har gjort mycket för honom men jag inser ännu mer vrf jag fick missfall med honom. Det var pga att Gud visste att han skulle bara dra och att han inte ens vet vad kärlek är.
Struntsamma,.. jag har gjort mitt, resten är upp till honom.

Allt jag försöker förklara för vissa människor är att jag velat ha ömsesidig kärlek och äntligen så har jag det.
Om folk nu ska försöka komma in i mitt liv och klandra mig och förolämpa mig m.m så kan de gå och gömma sig.
Jag har gett de mer chanser än någon annan, spec Jimmie. Så omogen... såååå omogen.

Han kunde inte ens stå för sitt kast och erkänna att han var skit istället började han vräka ur sig barnsliga "ghetto" aktiga ord. Som att de har betydelse...
SPECIELLT inte efter det hans familj sa till mig häromdan. Hur mycket han smutskastade mig till sin syrra och sin morsa, han sa allt till de och snackade skit om mig medans jag matade honom och gav han pengar,kärlek och tak över huvudet.
Ush.
Allt
har sin mening.

What goes around comes around? Det stämmer mycket väl.. inte för att jag önskar någon det jag fick gå igenom men det är helt enkelt så det funkar.


Hela dagen har jag försökt avsluta det förlutna HEEEEEEEEEELA DAGEN!
Jag kan inte leva i nuet och det förflutna fösöker komma åt mig? eller jag komma åt den..

Jag heter Natalie, jag är en tjej(kvinna) som sett,hört upplevt mycket. Jag är en förlåtande människa, och en omtänskam kärleksfull generös människa. Om Vissa personer ska tycka illa om mig efter allt jag gjort..? nja låt de göra det men i slutändan så är det de människorna som kommer att ringa mig och be om förlåtelse.


Från och med imorgon ska jag enbart fokusera mig på Nuet. Det som är det viktigaste.. jag har avslutat mitt förflutna.
Tur att Jimmie ringde så jag hann avsluta det med.

Jag önskar Jimmie all lycka i världen trots hans beteende men framför allt önskar jag honom styrka och hopp.

Jag insåg idag att det är jag som  bara ställer till det lite grann men som sagt,allt har sin mening och man vet aldrig vad som väntar en.

Jag önskar alla mina medmänniskor väl, alla!.
Det jag inte fattar dock är att hur Kan Jimmie ha mage nog att ringa och fräsa åt mig i telefon när han levde på mig och han gick därifrån? Hoppas att han mognar en acker dag men det enda sättet han kommer kunna göra det, det är utan att knarka och veta vad han vill  med sitt liv.
Jag gav honom ett smakprov på det underbara, han kastade det. Kanske han får uppleva det igen. Jag hoppas det.

Nee.. nu blev det för långt blogginlägg. ska sömsa

Godnatt alla.. GBU
That´s me..

Natten till söndag.



Kl är 4 och jag har precis tagit en dusch och rakat bena med min nya rakhyvel "Breeze" :) den var ju helt underbar..


Idag så har jag hållt på hela dan sen jag vaknade, jag och jesper gjorde iordning mycket i huset, som gardiner och bord osv.. efter det så åkte vi till Willys och handlade mat för 2000 kr. Galet ju! mat för 2 mån typ =)
Efter att ha spenderat 1 tim i Willys så ville Jesper att vi skulle hem till hans mamma och hälsa på, jag var ju skitnervös! Det var ju första gången.. men allt gick så bra och hon är en ängel från skillnad till vissa andra "svärmorsor"
Jag har lite små planer för imorrn.. jag tänkte ta lite bilder på jesper och mig vid stranden, det är bara en idé men jag vill verkligen. Då kan man ju förstora de och hänga upp de på väggen som tavlor. Men en sak vet jag säkert iaf och dte är att jag ska mysa hela morgonen, och sedan laga "Amerikanskt frukost" Bacon,ägg och bönor osv.
Tänkte köpa en ny kamera också, skanog köpa den jag spanat in länge på teknik magasinet. 10,1 MPX och 5x zoom etc.
Får se..

Grejj of the day? : När vi var på willys och hade handlat klart så kollade Jesper på mig och sa " I love you" jag blev alldeles överlycklig juh. Känns så bra..  det var första gången han sa det till mig.
Underbart.. kärlek är underbart.

Nåja jag orkar inte blogga mer.. är ganska trött.

Kram!

RSS 2.0