Lady & Lufsen recept. Spaghetti och köttbullar..



Jimmie börjar gå mig på nerverna mer o mer.. big baby!
Vi ska till vårdcentralen strax, han är svullen under ögat mwahah.. Ok jag ska inte skratta, jag kanske blir smittad :/
Ja hurhursomhelst så har vi slappat idag typ, förutom storstädning och att jag lagade en grymmaträtt!
Jag hade inte alla ingredienser men det blev gott ändå.
Ni som har sett Lady & Lufsen vet vad jag pratar om Spaghetti med köttbullar.

Jag hade inte inte kötttfärs så jag kunde inte göra mina egna men vanliga går lika bra..

Stek köttbullarna, låt dem bryna sedan så hackar du lök och blandar det tillsammans med köttbullarna. När det börjar bryna så lägger du i en vitlöksklyfta och sedan häller du i krossade tomater samt passerade tomater, några msk räcker.
För att bryta det där lilla syrliga i såsen så slänger du i en sockerbit och kryddar såsen som du vill.

När pastan är klar och jag föredrar Barilla nr 1, så lägger du allt tillsammans i en stor skål och blandar.
And VOILA u have a great meal.

Ska börja göra mig iordning.. ska dra till liljeholmen med fuckfacet. :)

Shopping, besvikelse, + Elite modell agentur.

Åkte in till stan idag med Jimmie..  shoppade en massa med grejjer, ska fota det strax.  Hursomhelst så blev jag besviken när det kom ut att min s.k vän Cherine har ljugit och uttnjyttjat mig när det gäller pengar och mat. Lögnhals, därför jag jag hatar tjejer.. de ser upp till mig så mycket att de skäms att berätta vilka pisshoror de är.
Inte nog med att hon har snott 20 000 från mig, så kommer hon och tar mat från mig och ljuger att hon är pank. LUDER!

Bra att jag har lätt att ta mig loss från personer som ljuger.. något jag hatar.

Jaja hursomhelst så gick jag förbi Soak och såg en massa med tjejer stå i kö för att fylla in ansökan för Elite model agentur. Jag gick förbi och frågade om de hade casting och log, sen så skulle jag gå därifrån men killen som var där stoppade mig och bad mig fylla in ansökan och den andra tjejen som jobbade där tog ett foto på mig. Alla andra tjejer som stod i kö blev svartsjuka och stirra på mig men sånt är bara kul tycker jag.

Om jag ser en snygg tjej inte fan kollar jag snett på henne, jag ger henne komplimang istället. Där visar man hur pass mogen man är och att man är en kvinna och inte nån osäker fjortis.

PUSS!

Jahapp, jag vaknade och är fort.. i liv.



Mycket tabletter, många samtal senare och en jobbig natt så dök Jimmie upp imorse.. verkar vara bättre än igår men vet ej exakt hur dagen kommer se ut. Men jag är fan sexig idag!

Ska visa bilder senare..

Överdos utav sömntabletter och lugnande.


Det är precis vad jag gör just nu och ska göra mer strax.. orkar inte med det här. kvällens sista blogginlägg för jag kommer förmodligen däcka snart eller om jag har tur så vaknar jag inte upp. Jag har fått mycket kritik utav nära att jag bloggar om mitt tillstånd men det skiter jag i just nu.

Jag ska vara definera exakt hur dagen började.. Först när jag vaknade så va det mycket disk och jag tänkte för mig själv att jag inte orkar att diska med tanke på att jag hade en dålig start på dagen för att jag sov dåligt. Hursomhelst så diskade han och efter det så skulle jag till mellanvården där de skulle börja "utreda" mig eller göra en s.k diagnos så man fick prata mycket om barndomen etc. Efter mellanvården så tänkte jag att jag önskar att jag hade någon som mig själv.. en människa man kan förlita sig på eller söka tröst, lr överhuvudtaget prata om allt.
 Det var då jag kom på att Jimmie inte var den personen för han kan inte ens ta itu med sina egna problem. Jag valde att åka hem och vara för mig själv en stund och efter ett tag så kände jag att jag inte orkade med honom.
Någon timma senare så ringde jag honom och sa att han kan hämta sina nycklar och han mötte upp mig och vi pratade lite.. han sa att han skulle hem och lämna nycklarna men det slutade med att han ville sova hos sin mamma..
Det var då jag insåg hur han var och hur det skulle kunna utveckla sig framöver.
 
Det jag tänkt på ikväll, nu när jag kommit hem är att om han skulle komma idag så skulle det förmodligen bli bra mellan oss för då skulle han visa omtanke, men det har han inte gjort  och imorgon kommer det vara försent. Allt jag har sagt till honom och alla mina sms har han visat sin mamma, dessutom har hans mamma varit där när jag pratat med honom, ännu ett tecken på att han är omogen. 
Under den tid jag varit tillsammans med honom så har mycket hänt och man har kommit varandra närmare varje dag. Synd att allt gick till spillo, han har tillochmed varit hemma hos mina föräldrar och det var ett stort steg för mig men han sumpa allt.
Jag undrar hur saker och ting kommer att utveckla sig för honom.. men det kommer inte dröja länge innan han fattar poängen i det hela.. men då kommer allt vara försent. Han sista ord idag var att han skulle förbättra sig.. lustigt.
Det var ju tvärtom.

I helgen kmr det visa sig om jag är gravid eller inte.. jag undrar om alla piller kmr att påverka fostret?
Hursomhelst så var det allt för idag.. får se om jag lever imorgon.
Nu kmr tårarna bara rinna tills jag somnat ändå..

Godnatt  Nu förstår ni..

Disturbia. + Opium



Låten är bra och det är precis vad jag känner just nu. Varför kan inte vissa människor fatta att jag behöver lite tid för mig själv? Grow up FFS!
Nu är det shopping som gäller iaf, efter jag käkat. Shopping i 5 dagar, kan det bli bättre än så? Ska självklart via vad som är köpt..

Jag har lust att dra långt  bort och prova opium, jag har inte testat droger och jag vet inte nog vad opium är riktigt men det såg så skönt ut när Johnny depp gjorde det i en film. Han njöööööt bara.

(L)

Lite mer bilder..



Bilder + irritation.


Mina nerver går inte att kontrollera just nu känns det som, jag är nära på att "flippa" ut om man nu kan uttrycka sig så. Jag har så mycket som ska fixas och så mycket att tänka på att jag inte vet vad jag ska göra och sen så har jag ett stort barn som måste ha uppmärksamhet 24 H, typiskt!
Jag kollade på Wall-e igår, den var skitrolig! d trodde jag faktiskt inte när man såg trailen men men kul var den iaf.
Lite jobbigt att min aggression kmr att gå ut över någon annan.. och ni vet nog vem det är.


Lite bilder... btw uppdaterat bloggen, coolt va? :)

Karma Police.




Karma har sin lilla charm, en del kallar det för något annat men det stämmer iaf.

Vet inte exakt vad jag gjort men jag har tappat och spillt saker sen jag vaknat. Jag brukar se det som ett dåligt omen, ja jag vet dumma jag.
Ush vad jag börjar skriva om såna saker i bloggen, måste sluta med det.

Ja hursomhelst jag valde att ha en sovmorgon för jag kände att jag förtjänade det, sovit i 11 timmar :D
Jimmie skulle till frivården och fixa något så jag passa på att sova.

Nu måste jag städa lite..

Drömtydning.



Tre dagar i rad nu, jag drömmer om att något kommer att hända Jimmie, det är allt jag drömt om och tillochmed idag när jag tog en tupplur. Jag drömmer att jag vaknar från drömmen och att något hemskt har hänt honom, idag fick jag höra att hans mamma hade drömt exakt samma sak.
Något kommer att hända.. men jag vet inte vad. Vissa säger att det betyder tvärtom men i det här fallet så är det mer troligt att något kmr att ske.

Många tror att drömmar är något bara som är naturligt och att man drömmer om saker som har hänt under dan. Men jag säger det här till er, det är inte så. Visst man ska inte tro på allt men when u feel it, u know it.


Nu ska jag lösa korsord på toan och ta en dusch sen.. får se om drömmarna forsätter.

Gud visar sig i drömmarna.



Ja jag har fått klagomål att jag har skrivit om någon i min blogg för mycket, och jag vet nog redan vem det är.
Hursomhelst så har den människan rätt.. igår så hade mitt ex sagt att han vill dela sitt liv med mig men jag brydde mig inte så värst. Jag gick och la mig och sov med älsklingen igår.. hela natten så hade jag drömmar om att jag förlorade Jimmie och varje timme så vaknade jag upp och kollade att han  var kvar. Nu vet jag vad jag vill och det är att leva mitt liv med Jimmie och pappan till mina barn är han. Inget mer skriv om mitt förflutna, nytt kapitel, nytt liv.

If loving you is wrong, i don´t wanna be right.

Helt slut efter en lååååååång dag. Vi har varit på ikea och köpt en massa med saker som matta,köksprylar och hyllor osv. Medans killen satt och vräkte i sig korvar. TÖNT!

Hade världens konstigaste drömmar inatt..drömde om någon jag inte vill drömma om.
Jag känner att jag vill bort någonstans..lång bort. Jag vill ha lite sinnesfrid. Kanske åker till mormor men hon tjatar ju bara om giftermål o sånt :)

Börjar känna lite värkar nere i magen också.. jag vet inte om jag är gravid eller om jag bara inbillar mig. Men annorlunda känns d iaf. Ska till mellanvården på måndag sen till gynekologen så jag får se då, hoppas bebisen får hans ögon bara :)
Önskar jag kunde ta bilder på lägenheten o visa er men som vanligt så gick min telefon sönder idag när jag skulle ladda den via datan. Typiskt fucking ericsson.

Det emailet fastnade i mitt huvud... fan jag vet inte vad jag ska göra.. Men jag kan dela med mig det jag spelar upp just nu.
Puss!

Eternal sunshine of a spotless mind.


Många tankar på en dag..
Jag vaknade imorse och läste igenom min email där jag såg att mitt ex hade skrivit att jag ska höra av mig till honom och att han älskar mig etc. När jag läste det så brusade jag upp och tänkte vilket as han är som ens hör av sig. Det han har gjort är förstört mitt liv o inget mer. Men nu vet han vad han har förlorat och han kommer nog aldrig få bättre. Jag fick bara flashbacks som jag förträngt och kände ilska inombords.
Idag så har jag inte gjort så mycket mer än hostat blod och storhandlat. Längtar till imorrn då ska jag köpa stativ och soffa :)

Just wanna fly away... Låten beskriver allt.


Enjoy




Shit for boyfriend




Jag har en skitkille som är oduglig.. han anser att han har haft en stressig dag bara för att han har varit på sin frivård. Ja men stackars lilla.. mycket stress. Medans jag har organiserat hela lägenheten,köpt plasma tv och hämtat hit den, köpt allt till lägenheten och köpt mat osv. Jag har varit på mellanvården och jag har konstant kontakt med Jourverksamheten. Jag tvättar allas kläder och d e jag som lagar mat medans han sitter o kollar på,likaså när jag kopplade i tv:n.
Jag ska straffa han för allt d han har gjort! Men ändå nu ligger han i sängen och surar för att jag inte mysar med honom. Tönt.. tror han verkligen att myspys existerar?
Jaja skitsamma jag ska åka långt bort från allihoppa och kanske hitta nån bra man utomlands som kanske har malaria eller något. Orka.. med allihoppa.

Update more.

 Här e nörden

Back to life.





Det är otroligt hur mycket det är som har hänt men nu ska jag sakta men säkert skriva ner allt så ni vet.
Jag är tillsammans tillochmed förlovad med älsklingen. Snart kommer bebis också..
Mitt ex har försökt nå mig och sagt att han vill ha det seriöst mellan oss ´, efter 2 år. Lite försent att tänka på det? Jag avskydde hans röst och jag sade ingenting utan bytte nr och radera allt som har med honom att göra. Finns ingenting där att hämta och aldrig funnits. Jag tackar Gud för allt.. jag har styrka och hopp och kärlek och det är pga Gud jag har det. Mitt liv har varit ett helvete men idag står jag på mina egna ben med Herrens styrka.

Jag raderade alla bilder på honom och det var en lättnad..
När jag trodde att jag skulle förlora min fästman så visste jag var kärlek var. Den är otrolig..
Oavsett hur än saker slutar i mitt liv så är det inte upp till mig därför vet jag nu att jag inte ska vara orolig för allt har sin mening.
Minnen är förträngda,smärtan är förträngd men hoppet återstår.
Tack o lov att jag har en familj som jag älskar mer än allt annat förutom Gud då..
Ska tatuera mig i veckan också, "Daddys girl" hihi :)

Nu ska jag iväg o köpa nått till Natasha.. Kram





RSS 2.0