Tisdag.



Hej alla! :)


Eller lättare sagt godmorgon.. jag vaknade för inte sålängesen.
Jag kunde inte blogga igår för att ja.ni vet alla bloggare de hade ju stängt av bloggen.
Hursomhelst jag kollade på en lägenhet(radhus) den var helt underbar, och jag kommer förmodligen flytta in idag eller imorrn :D
4 sovrum där uppe, och 2 toaletter, nyrenoverat allt! spec köket. Köket är helt underbar.. den är sååå stor! det första jag sa när jag kom in var " Åhhhh stooooooort kök, jag älskar stora kök" Man kan ju bara laga mat hur mycket som helst ju :)

Jag var nog borta hela dan igår fram tills kvällen.. hade möten och så sen så pratade jag med en vän i 4 tim hemma hos honom. Han är snäll som bara den... han var nog den personen som fick mig att inte dra alla greker över en kant.
Allt jag är rädd för dock, är att jag inte kommer att sova ensam där haha, jag kan knappt sova i min etta ensam utan att ha någon lampa tänd.

Imorgon är det nyår! wihoooo ^^
Jag är Inbjuden till Ambassadeur, men jimmie är ju portförbjuden därifrån så det blir lite klurigt. Jag berättade det nyss, han sa att det är lungt om jag går dit. Så jag kommer nog förmodligen fira klockslaget md honom sen därefter dra till ambassadeur (Gamla Blue moon bar).
Äsh jag får se hur det blir.. men det kommer bli andra gången jag firar nyår där.

Ne men nu ska jag försöka göra mig iordning så snabbt som möjligt så jag hinner se lite solljus, har inte gjort det på evigheter typ.

Kram !

NEE!



Inte ska jag skriva såna inlägg som jag nyss raderade!
Får uppdatera sen med nånting annat...


PUSS!

God jul!



Hej!

jag vill börja mitt inlägg med att skriva GOD JUL ALLIHOPPA!  :)

Jag har nyligen pyntat julgranen och städat. Efter det så skulle jag ta en dusch men inte ens det kunde vara skönt, vattnet var iskallt. precis när jag hade smörjt in mig i showercreme så blir vattnet iskallt typiskt! haha
Anyway

Idag så var jag i sthlm några timmar, JImmie hade möten och det slutade med att han spotta på någon och jag var nära att kasta en stol på någon. Inte bra med 2 människor som har sånt temprament :)

Jag och mamma hade nyligen ett mamma/dotter snack. Same old usual... jag klagar på henne och hon klagar på mig. Hon skyller ifrån sig från allt hon gjort och jag måste bara lyssna på struntpratet. Men hursomhelst så sa jag till henne att jag och Billy älskar henne mer än min far.. hon var ju mest med oss medans pappa hade sitt rally långt bak i tiden.
Skitsamma ska inte skriva min hela barndom..


Nu är iaf alla julklappar köpta, har jag pengar kvar? Nope. Som tur fick jag Visa kort 2 veckor sedan, så det är bara att övertrakassera, om det nu går.

Jaja nu ska jag upp och försöka sova... vi har bara sovit 3 tim inatt. Jag hoppas alla ni får det ni önskat er i Jul.

Puss & Kram / Naturelle

Keeping my eyes on the road..



Hej! :)

Hur är det med er idag ?
Idag har det varit fullt upp, har städat och organiserat kläder,skåp och grejjer framför Julen.
Dessutom fått en massa med samtal ang lägenheter och mail. Det börjar se lite positivt ut iaf..
Men som min far sa, "det är inte så mycket du kan göra just nu". Typ lev i Nuet :)

Älskar verkligen min pappa, han är den enda som kan ge goda råd och stöd som ingen annan kan.
Vi är ute på landet allihoppa, imorgon ska julgranen sättas upp också..
Finns typ inte så mycket mer att skriva just nu.. ska inte skriva mer tråkigheter iaf, inte just NU :P

Tack till Camilla för hennes söta kommentar :)

Lite bilder på vårat hus..

 Min säng ..lite obäddat :)
Tv:n i sovrummet
 Hallen ingång till köket
  Ugnen och spisen/Jimmie och lillebror där..
Diskbänken..dags att diska? :)
Matbordet,det ska se ut som ett "bar bord"
 Vardagsrummet, Mamma och pappa
 Försökte få en bra bild på tv:n men det blev dåligt.
 En tavla på mig i hallen när jag var 12 år gammal.

Tänk er.. det är min far som renoverat allt själv :) finns många mer bilder som bastun och badrummet osv.. men det tar vi en annan gång.

Kram alla!

Åh.





Hej alla!

Inte uppdaterat på några dagar men varit fullt upptagen... Jag fattar inte varför SKIIIIIIIIIIT händer innan jul.
Struntsamma ,vad har jag gjort? Ringt som en jävla idiot till alla jävla myndigheter i sthlm typ i 3 dagar nu. Ni anar inte hur bra det är att jag har lugnande för att hade jag inte haft det så hade jag nog blivit galen. Jag drömmer om det jag fruktar, jag  hyperventilerar varje gång jag tänker på hur mycket som ska göras innan årsskiftet.

Det har varit lite pissiga blogginlägg senaste dagarna men shit happends..

Inte nog med det så har jag folk som  tjuvringer från doltnr och sätter på kärlekslåtar? Igår så ringde en kille kl 10 på morgonen och pratade om en lägenhet som jag skulle kolla på, han berättar om lägenheten men han runkar samtidigt?! haha världen e fan sjuk.

Jag är glad att jag har min lilla Jimmie iaf, det hade varit lite svårare om han inte hade varit med mig under julen. MIn lilla bebis <3

All min ilska och mitt tillstånd går ut över andra.. men inte jimmie däremot.
Jag ska fan låsa in mig i badrummet snart och vara där minst 2 tim och tänka och andas i kvadrat..(andas in,andas ut).
Men innan dess så ska jag iväg en sväng och hälsa på någon.

Om jag inte bloggar på ett tag så önskar jag er en God jul!











I hate this part right here..




Hej alla! Hur är det med er idag?

Själv så mår jag ganska uselt och fastä jag tagit ångestdämpande.. jag är ensam just nu, första gången på nån vecka typ. Jimmie åkte iväg till ett ställe "lyxställe" skulle jag kalla d för, så vi kommer nog inte synas fram tills imorrn.
Allting är så kaotiskt, och jag vill verkligen inte att det ska bli värre på julafton. Shoppade för 9000 och jag har fortfarande en massa med julklappar kvar att köpa.
Det blev hushpuppies till brorsan som är äldre, kläder till paris(bebisen) Massa med julklappar till mina små kusiner, dyra parfymer till mamma m.m
Nu är det Jimmie som står på tur och pappa. Men jag har köpt en massa med saker till J som skor och klädeer osv så han får nöja sig med en sak till julklapp. :)

Vi vill ha en liten bebis till jul men kanske jultomten ser till att vi får det :)

Ne får se vad som händer  under kvällens lopp.. jag orkar inte med skit längre..

Kram..

Far away..



Klarade inte av att vara kvar där jag var så ja åkte iväg idag med Jimmie låååångt ifrån kaoset. Känns skönt.
Enda nackdelen just nu är att Jimmie håller på att bli sjuk, eller är redan sjuk, han har feber och spyr..typiskt!
Jag som trodde att jag bara kunde ta det lungt men nu måste jag ta hand om honom äääännnuu mer! kommer att strypa honom om han smittar mig.

Men imorrn så ska jag börja julhandla iallfall.. tänk er, det 'är snart jul ju! :D.
Sa till psyk att jag ska vara borta ett bra tag och de förstod mig och tyckte att det var en bra idé. Har varit helt knäckt nu senaste dygnen.

ska försöka sova så småningom.. har inte sovit så bra inatt, hade mardrömmar hela tiden, att  jag tog ett grav test och det stod missfall på den, sen andra drömmen var att jag sprang iväg medd jimmie till en kyrka för att någon slags ondska var efter oss.. sjukt :/

Godnatt alla...



Oroa er inte för morgondagen. Vers ur bibeln.



Jag ska verkligen försöka inte tänka på morgondagen men jag måste erkänna att jag är orolig och nervös. Jag kan inte skriva varför just nu men kanske så småningon så gör jag det. Det är så mycket som står på spel och mycket jag kommer att offra för kärlekens skull. Jag har Gud att tacka att han ger mig styrka annars hade jag aldrig klarat av allt.

Idag så har jag bara varit hemma hela dan, lagat mat och vilat en del. Tacos blev det till middag och de tyckte att det blev gott :)
Alla mina räkningar har kommit upp till nästan 20 000 och jag har inte betalat de ÄNNU! fan.. måste ta mig i kragen snart!
Jag sitter och tänker då o då om det jag gör är värt det eller om jag gör rätt, när allt är kaos runt omkring så gör man dumma saker och jag är rädd att jag kommer att göra det. Men men nog om det.. ska lägga upp lite bilder, NYA! tog de för ca en tim sedan i pyjjamas, hade inget för mig så.. :)
Hur har eran dag varit sötnosar?

 
 Jimmie diskar.. tog en jävla lång tid att få honom inse att han också ska diska haha
  <3
 hahaha ja han är knäpp!
 I mina söta PJ´S
 Min plasma och dauuuta
 jag ville verkligen att jimmie skulle få en bra bild på mina tattoo´s men bilden ser bara cp ut :)




Kram!


Nobody knows it but me.



Hej alla !

inte kunnat blogga för att jag varit så upptagen med en massa med saker som tex lägenhetsvisningar,sös,möten,Jimmie etc.

Jag var på sös och de sa att det kunde ha varit någon cysta som spruckit i samband med ägglossningen. Inte undra på att det gjorde ont.
Jag var och såg en lägenhet idag, åh vad jag vill ha den! den var perfekt, mina soffor som jag beställt från italien (skinnsoffor vita) skulle passa så bra där.
Allting var nyrenoverat och vitt, just the way i like it.

Igår så kände jag mig irriterad.. och när jag irriterad så vill jag få ut all ilska på någon som är nära mig :)
men jag lyckades inte skapa tjafs med Jimmie så jag gav upp och la mig. Drömde om att jag förlorade honom hela natten, så när jag vaknade upp,höll jag om honom  hela tiiiiiiiiden.

J
ag brukar inte oftast läsa andras bloggar men det finns några få, en tjej skrev i sin blogg att hon hyser något slags hat för sitt ex  för att hon trodde att allt skulle vara en dans på rosor.
Jag säger detta med egen erfarenhet och säger att man ska inte hoppas så mycket så att man blir besviken och totalt förstörd om något händer.

Jag har varit med om det ett antal ggr, ett exempel var med mitt ex.. när jag var tillsammans med honom första året så trodde jag att det var meningen att jag skulle vara med honom för resten av mitt liv och det var Guds vilja.
Men senare insåg jag också,(nu) att gud ville nog inte se mig lida så mycket förgäves. Jag trodde att man skulle lida för att uppnå det man ville ha. Men idag så tror jag inte att det är så.

Alla vi lider utav någonting,saker sker ständigt i ens liv. Men allting har också sitt syfte även om det inte låter rimligt när det väl händer men så småningom så visar det sig varför de sakerna hände i ditt eller mitt liv .

Shoppat en massa med saker idag,bla skor till jimmie och tröjor.. hygien/hårprodukter till mig. Skönt det var att köpa mina kerasté produkter.

I Stort sett så är allt skitigt just nu runt omkring men jag lever i nuet och passar på att försöka må bra medans jag kan.
Nu förstår jag vad NUET betyder.

Godnatt alla, ska försöka sova så småningom. Ha en trevlig forsatt helg PUSS!


Natten till torsdag..




Hello everyone! Hoppas det är bra med er..


Själv så har jag fortfarande ont nere vid buken, jag fattar noll. Har inte hunnit åka till sös idag men jag måste nog göra det imorgon. Jag har så pass ont att jag ibland inte ens kan stå upp.
Idag har det varit möten för både moi och Jimmie, men han hann avsluta sitt möte innan mig, han sa att han skulle göra något i stan som han skulle göra för länge sedan.. :) undrar vad det kan vara? ^^

Shoppade lite julklappar till mamma  idag, redan!
På fredag har jag möte med typ flera personer ang d som hände med polisen och allt. Jag är nervös som bara den! undrar vad de kommer att säga och göra?
Laddade ner filmen "Mirrors" alla säger att den är skit läskig, så jag får nog passa på att se den med Jimmie för själv kan jag aldrig se skräckfilmer, när jag är ensam hemma så har jag tv:n på. Jag vet..lite barnslig men men.
Imorgon får jag också svar om jag får en lägenhet som jag tittat på, får helt enkelt hålla tummarna!

De senaste dagarna nu när jag har haft ont så dyker bilden upp i mitt huvud när jag fick missfall, när jag såg fostret. Den bilden komer nog aldrig försvinna. åh herregud... måste verkligen förtränga det. Ultraljudsbilden måste jag nog kasta också, jag vet inte om det är en så bra idé att ha den kvar?

Nåja jag får väl uppdatera er imorgon och då kanske jag vet vrf jag har ont.
Det kommer nog ta ett tag innan jag somnar.. tror att Jimmie tänker på samma sak som jag, han verkar vara lite deppad.

Godnatt alla Kram!

Today was a good day.



Hej alla!

Idag så har jag varit ute sen kl 11 tills kl 23, jah har varit på möten med Jimmie, sen visningar på lägenheter,det gjorde jag igår också iofs.
Jag har haft otroligt ont nere vid buken i ca 3 dagar nu men idag var det värst, jag kunde knappt gå. Vi åkte in till sös för att kolla upp vad det var och vrf jag har ont men det var ca 5 tim väntetid så jag fick en smärtstillande och sa till de att jag kommer imorrn istället. OM JAG NU HINNER!

Det har hänt en massa med saker som har gjort vårat liv komplicerade eller mitt liv lättare sagt, efter den dan då insatsstrykan kom. Men Gud hörde mina böner och saker och ting har blivit mindre komplicerat.
Imorgon ska räkningar betalas, ansöka om csn igen, gå på möten, lägenhetsvisning och förmodligen sös till slut.

Helt död nu, somnade kl 7, Jimmie skakade hela natten och jag kunde inte sova heller trots att jag tog sömntablett..
Men som sagt today was a good day, och det hoppas jag att ni hade med.

Kram / Natalie



Bilder


Bilder från Lördags.. Jag orkar inte blogga idag, allt är skitigt runt om kring just nu och lär vara det ett tag till, men Jimmie och jag ska kämpa tillsammans.




 Jimmie och Mary..
 Påväg dit :)
 Jimmie var bara tvungen att ta en bild. ^^



 Hah vilken dålig bild, men hey där är en av kompisarna ju.


 En av tatueringarna, Billy på hebreiska.

 Michael på hebreiska.. Snyggt va? :)

MIna bröders namn.


Kram!

Ambassadeur




Igår så var vi ute, jag och Jimmie och 2 andra killar som jag känner började kvällen med att jag lagade wok åt de och sedan så förfestade vi lite,(för mycket). Vi drog till Ambassadeur, det var kul för att vi slapp betala inträde och så med tanke på att jag känner de.
Hursomhelst så hade vi skitkul men fan vad mycket sprit man drack! jag dricker ju aldrig typ, 2 ggr om året. Vi dansade hade kul men som ni alla vet så kan inte Jimmie kontrollera alkohol så natten slutade med bråk.

Vi dansade och en kille kommer fram till mig och börjar dansa med mig tätt inpå, Jimmie blev skogstokig och ett litet "slagsmål" hände.
Jimmie blev utkastad och vi åkte hem.
Typiskt!!!!!!!!!!!!!!

Flera 1000 lappar gick åt helt i onödan. Men det var rätt soft där, Vi hade VIP och flera dansgolv fanns. Men jag var ju inte förstås ensam med 3 killar :) 2 tjejer till inklusive min moster var där.
Nu är jag lite arg på Jimmie, han sa saker som han inte ens bett om ursäkt om än. Men det kanske kommer sen, vi vaknade en halvtimme sen.

Har en bild bara från igår men lägger upp mer sen. Puss alla!



Stora saker händer när man minst anar det.




Dagen började med att jag och jimmie tvättade kläder och jag åkte iväg för att hämta lite pengar och hade en himla lust att gå ut att festa. Spriten var klar men vi kände att vi kunde ta det imorrn istället... vi satt hemma och käka och efter en halvtimma så går jag ut i korridorren för att be en granne om en laddare.
Jag säger till min granne "Ser du civilirna där ute? de har stått där sen igår" De la märkte att jag såg de, efter 5 min när jag ska gå tillbaks så ser jag ca 12-15 Seppo snutar och försöker ta sig in i min dörr.
Jag fick inte närma mig dörren men allt jag skrek var "GÖR INTE HONOM ILLA!"
De tog Jimmie och jag bröt ihop i korridorren ca 10 min.. 2 snutar sa att jag fick säga hejdå till honom, och de lovade mig det.
När Jimmie gick utanför dörren så frågae jag med tårar rinnandes, får jag iallfall pussa han hejdå? I vanligt fall så får man absolut inte göra det speciellt när seppo är inblandade men jag fick det.
Jag gick hem och grät så mycket och dunka huvudet i väggen.. jag tänkte om jag skulle gå till psyket för att jag mådde så jävla dåligt men jag tog 2 lugnande och forsatte gråta efter min bebis, och be till gud att Jimmie kommer ut.

2 tim senare får jag ett samtal utav älsklingen och han sa att han fick komma hem. allt jag gjorde var att tacka Gud.. det var helt otroligtm jag trodde han skulle få sitta inne hurlänge somhelst.

Allt jag tänkte på var att jag fick han tillbaks 3 dagar sedan och nu ska han bort igen. Jag var helt förtvivlad, 3 Poliser pratade med mig och försökte lugna ner mig. Jag sa till de att de inte ska göra han illa och om han ska vara anhållen att han ska ha en filt osv. Kvinnopolisen kollade på mig och sa "Det är sällan jag sett någon som bryr sig så mycket om sin pojkvän".


Nu är bebis tillbaks.. men jag är så rädd att de tar han igen. För vad? det vet jag inte ännu.
Mirakel kan hända.. det lovar jag er.

Nu ska jag bara leva i nuet och vara med mitt hjärta hela tiden.

Puss alla och godnatt.


This love..




Hej alla!

jag tänkte uppdatera lite innan jag går och lägger mig..
Idag så åkte jag och jimmie in till stan och shoppade kläder åt honom och sexiga underkläder till mig förstås!(röda) :)
Jag var tvungen att göra det för jag att ja la ju ut Jimmie´s kläder utanför dörren och 5 min senare så försvann de. Undrar vem som tog de?..Psykgrannen!
Hursomhelst så handla vi en massa me saker idag. Sen så var jag tvungen att köpa bebypanthen till tatueringarna..
Efter det så åkte vi hem och jag lagade jättegod mat till honom, köttfärsbiffar och stekt potatis och sallad osv.

Vi har mysat med varann hela dan..kollat på film med en kompis till mig som är min granne, och vi har kramats heeeeeeela dan.
Snacka om att ekonomin är dålig just nu, har räkningar som ska betalas imorgon på 15000. Så det blir inte så mycket julklappar i år tror jag.
Lillebror får nöja sig med kattungen och andra brorsan får nöja sig med tatueringen och kläder till dottern.

Men Jimmie kanske kan få något..om han är snälll! :)

Jag ska nog önska mig en resa tillsammans med Jimmie utav pappa i år. Jag skulle önska mig en bil men jag har redan fått en så... liten tjejsportbil.

Gbu all.. Love / Natalie.. Puss!

Återigen..kärleken är stor.


Nu sitter jag här och jimmie ligger i sängen.. vi träffades idag runt 21 tiden, jag frågade honom om han vill komma hem  börja om på nytt eller forsätta det han gjorde innan.Han kom hem.
Han hade en kompis där, som hade gett Jimmie Röka och alkohol sen tidigare, när jag fick syn på honom så gick jag direkt fram till honom på perrongen och tog stryptag på honom och var så jävla nära på att knuffa ner han. Men Jimmie hindrade mig. Hans kompis sprang iväg...


Det har varit 1000 tankar sen han kom hem.. men just nu så lever jag i nuet. Människan jag älskar och bloggat om ett bra tag ligger i min säng och vi har hållt om varann sen vi sågs.
Hur det blir framöver?det vet jag inte..

Kanske det händer igen,kanske vi lever med varann för evigt etc. Imorgon kommer nog jag tänka ganska mycket på vad jag ska göra och hur vi ska göra för att det ska funka. Men som mitt tidigare inlägg" Jag lägger allt i guds händer"

Jag visste att det skulle hända, dte var bara en tidsfråga. Han har druckit lite alkohol idag så vi får se imorgon hur det blir men jag vet en sak.. Att jag kommer få tårar i ögonen när jag ser honom vid min sida på morgonen.
Allt jag önskat, allt jag velat har skett.
Konsekvenserna dock är  något jag är rädd för.

Jag får uppdatera er imorgon.. nu ska jag hålla om min bebis.
Kram alla


Kärleken är STOR!



Vad kan kärlek göra för vissa människor? man förändras helt och hållet men blir en person som man aldrig trodde man kunde vara.
Vissa älskar till döden, vissa älskar så mycket att de  kan dö för en.
Hursomhelst så ska jag sammanfatta natten kort..för att jag ska kila iväg.

Kl 03 på natten fick jag ett sms från Jimmie.. jag vaknade kl 7 på morgonen för att läsa den. Jag tror nog att det är för privat för att skriva vad han skrev. Men jag vet en sak iallfall.. att vi älskar varandra.
Han bad om förlåtelse och sa att allt var hans fel osv. Sen så avslutade han sms:et med "/din förlorade Jimmie"

Jag kunde inte somna om efter det där, trots att jag tog lugnande och rökte ett helt pack cigg.
Jag undrar verkligen vad som händer idag.
Jag lämnar det i Guds händer..

Ha en trevlig dag alla... Kram!

I get lost in my fears that i´m nothing without you..




Idag så har det varit en fullpackad dag. Jag började dagen med att leta upp hebreiska bokstäver på nätet och sen så skynda jag iväg mig till gamsla stan för att tatuera mig. Jag kunde inte ta den på hornsg pga att de hade stängt igår.
Hursomhelst nu har jag 2 st tatueringar på handlederna( Brödernas namn). Det är asgrymt! Alla som såg de sa att de ville ha likadana. :)

Jag har funderat på det jätte länge nu.. men att göra det hebreiska var något jag nyligen kom på. Jag ska visa er så fort jag hittar sladden till kameran.

Sen så var jag och hälsade på släktingar osv.. när jag kom hem så hade jag en känsla att Jimmie försökt nå mig och att han är inlagd. Jag ringde dit och de sa vi kan inte säga något, med andra ord är han där. 
Jag visste det.. jag visste att det skulle hända.

Det känns skönt iallfall att veta vart han är. Och nu har jag äntligen fixat min andra mobil! har alltid 2 telefoner eller 3 st. Vet inte varför men det är så.

Ni kan iaf se bokstäverna hur de ser ut,och jo förresten Madagaskar var skitrolig !



The story about us..



Först och främst så vill jag svara på isabelle´s  kommentar: Filmen är Romeo och Julia, och tack :).


Kollade på 9an, filmen the story about us, jag grinade jätte mycket. saknaden är stor...
Det som var bra mellan mig och han var att vi nästan aldrig grälade och om vi gjorde det så pussades vi och kramades 2 min senare.
ska försöka kolla på Madagaskar 2, måste försöka sova också.. har en massa med saker att göra imorgon. Har en överrasskning till alla er, det får ni se imorrn! :)

Dedicate this song to my love and to everyone that´s going thrue what i´m going thrue.

Puss och kram alla..



Text från låten..

I'm sorry.
Why should I say I'm sorry?
If I hurt you,
You know you've hurt me too.


But you get lost inside your tears,
And there is nothing I can do,
'Cause I get lost inside my fear
That I am nothing without you.


You're angry.
Why shouldn't you be angry?
With what we've been through,
Well I get angry too.


Chorus

'Cause I am nothing without you.


Why should we have taken so long
To be looking inside of our mind?
Everything we tried went wrong.
Are we worried 'bout what we might find?

Shopping= Älska dig själv!




Precis kommit hem från stan, mycket shopping! Vaknade idag och var faktiskt på ganska bra humör konstigt nog, och jga har varit det hela dan...Kärleksfullt humör. Fattar noll, det finns inte ens någon jag kan dela min kärlek till :)
Nämen så jag valde att älska mig själv idag så jag handlade en massa med tröjor,smink,smycken och hårprodukter.
Jag är så dålig på att köpa byxor, det är sällan jag gör det. Inte för att jag inte vet vilka byxor som är inne eller något sådant men för att det är sällan jag hittar jeans som passar mig bra. Jag har 25/32 i jeans storlek men ändå är det sällan de sitter bra.

Struntsamma.. hade en konstig dröm inatt. Jag var på tbanan och bredvid mig satt en blond tjej och en svart man. I drömmen så såg det ut som att de var tillsammans, han började röka i tbanan och gjorde något med ciggaretten,nått magiskt typ. Sen visade det sig att han var ond så jag tog tjejen och viska till henne i örat " Lämna honom så fort du kan" och hon gjorde det men han smilade åt mig.

Nu vet jag inte om han hade ett svart korshalsband eller hon men idag när jag var i stan när jag köpte smycken så stog det där halsbandet framför mig. Jag köpte det.. konstigt. Äsh nu skriver jag på bara blablabla..

Nu ska jag göra rent badrummet och lägga all smink på plats.

Kram!

Je suis malade..




Tillbaks!

Nu är allt som det ska vara mellan de jag bryr mig om. Brorsan är fri och är tillsammans med sin fru och sin dotter. Nu behöver jag inte bekymra mig över det längre..
Nu är det julklappar som ska handlas och har redan handlats. En ferrarimobil till Lillebror och en liten kat men jag vet inte vad för katt det ska bli? Mobilen har jag redan köpt, den kostade 6000 egentligen men gav 2500 istället. Helt ny tillochmed!

När det gäller mig.. jag har haft många förhållanden många av de var långa. Oftast när det har tagit slut så inser jag att det är slut efter ett tag, och gör inte så mycket åt saken än att låta tiden läka alla sår.
Men jag känner hopp, jag förstår inte varför. Var det meningen att allt skulle bli så mellan oss för att vi ska kunna uppskatta varann och livet mer?
Romeo och Julia, det är var vi typ. Jag undrar vad som skulle hända om jag fick se han ?..
Meningen var att jag och han skulle fira jul  tillsammans och det är vad jag fortfarande vill från hela mitt hjärta.

Under tiden jag var tillsammans med mitt ex så trodde jag att det var riktig kärlek men så var det ju inte. Psykisk misshandel och jag visste innerst inne att en dag skulle jag kunna ta mig därifrån och det gjorde jag också  tack o lov. Fastän det tog 2 år. Han visste inte vad han hade förräns han förlorade det.. så brukar det vara. När jag väl förstod att Jimmie var allt jag ville ha och att det var han jag ville ge mitt hjärta till så försökte mitt ex få tillbaks mig och sa saker som han aldrig hade sagt innan under våran relation. Jag brydde mig inte.. gör fortfarande inte det.
Nu vet jag vad kärlek är.. jag fick uppleva det kanske får det igen men under tiden så får guds vilja ske.

Imorgon ska jag till hornsg och tatuera mig, som sagt brödernas namn på handlederna,på hebreiska.
Det skulle ha stått jimmie men så blev det inte..
Ultraljuds bilden står fort i garderoben och jag vet inte vad jag ska göra, om jag ska kasta den eller behålla den , jag kan inte ens se på den.

Godnatt alla... /Natalie



Pride can stand a thousand trials,
the strong will never fall
But watching stars without you,
my soul cried.
Heaving heart is full of pain,
oh, oh, the aching.
'Cause I'm kissing you, oh.
I'm kissing you, oh.
Touch me deep, pure and true,
gift to me forever
'Cause I'm kissing you, oh.
I'm kissing you, oh.
Where are you now?
Where are you now?
'Cause I'm kissing you.
I'm kissing you, oh.

RSS 2.0