"Kroppsnoja får tjejer att skippa stranden"



Aftonbladets artikel "Kroppsnoja får tjejer att skippa stranden"
Då är min fråga om den artikeln är värd att publiceras? med tanke på att vi redan vet det och har vetat om det en bra tid nu. så himla onödig artikel. I artikeln så  intervjuas 2 tjejer och en 42-årig man som säger att killar kan också vara nojjiga. Enligt honom så har han en kompis som inte vågar gå till stranden för att han tror att han är tjock.
Hur kommer det sig att en 42 årig man sprattlar omkring i vattnet med 2 unga tjejer? och pratar inte han om sig själv?
Stefan holm är en av de som skrivit artikeln, och jag måste verkligen applådera. Du lyckades skriva en artikel som en 5 årig kunde ha skrivit. Du hade chansen att kunna skriva något mer vettigt eller något som folk kan relatera till lite mer. De nämnde aldrig något om sig själva utan pratade för sina kompisar. Tydligen så kan vemsomhelst bli anställda åt en tidning i dagens läge.

Min underbara diet som jag skulle börja idag blev inte av, istället blev det mycket med mat och godis.
Inte nog med det, jag börjar spy upp maten efter jag ätit. Det hände igår, hoppas jag inte gör det till en vana bara.
Jag tog några bilder på min mage för att kunna påminna mig själv att jag ska sluta äta mycket.
Det var skönare när jag vägde 48 kg, jag slapp tänka på hur mycket jag fick äta och när. Men då såg jag iofs som ett anorexifall, fick köpa mina jeans på barnavdelningen.


Hört att Friskis och svettis har utegympa vid rålis också.. kanske något man ska prova på?

http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=17091

PUSS!

?


Vad har hänt mer.. Inte så mycket mer än att ha handlat lite saker. Jag köpte Hudkräm & bodylotion osv.
Från och med imorgon ska jag börja med min diet. Ni är så supersöta som skrivit att jag inte är tjock men tro mig jag märker det haha :)
Jag sitter och äter godis just, jag njuter av min sista dag som tjock. Men skämt åsido, jag är inte tjock och det inte fel med tjocka människor men jag är inte van att se mig själv som fet kossa.
Nån som har något bra tips hur man ska förlora några kg utan att svälta ihjäl?
Jag sitter och funderar på om jag ska dejta "x" igen.. han skickade sms igår det stod : Hej, det är synd att det blev som det blev mellan oss, helt onödigt.Hoppas vi kan träffas blablabla"
Kanske när han mognar till lite så kan jag väl fundera på det mer.

Jag letade efter ansiktskräm i evigheter idag, jag har så jävla svårt med hudkrämer.. jag har provat det mesta och för mig var Clinique antioxidant krämen bäst men det måste finnas något bättre.. Tips?

Till NATASHA : Ring mig så berättar jag hur du ska göra.

 Nu kanske ni ser att magen sticker ut! ;)

Lisa Bjurwald (Dagens nyheter) är en skam för oss kvinnor!



Hej allihoppa!
Nu vet inte jag om alla vet vem Lisa Bjurwald är men för er som inte vet kan väl läsa hennes artikel här:

De flesta av er känner till vad som har hänt blondinbella och hur mycket media har skrivit om henne. Det som gjorde mig så förbannad i artikeln var nog allt. Lisa bjurwald är en kvinna som har fått nyckeln att kunna förmedla viktiga saker till sin omgivning/hela Sverige. Nu är frågan hur mycket hon bryr sig om det?
På första sidan av DN så stod det längst upp "Alla unga kvinnor som blivit utsatta för övergepp:försätt skrika"
När jag såg det så blev jag jätte nyfiken på att se vad hon hade att skriva till unga kvinnor som blivit utsatta för sådant och andra människor också.
Hon börjar artikeln med att skriva att hon inte traskar runt i den särkskrivande traskan som är den svenska bloggsörjan och sedan forsätter hon med något som ska få henne framstå som en smart kvinna. Efter det så skriver hon ganska mycket om blondinbella och hur stolt hon är över henne som vågat skriva om det som har hänt henne, och slutligen så avslutar hon  den sista meningen som lyder "Löwengrip och alla andra unga kvinnor som har blivit utsatta för övergrepp: Forsätt skrika,skriva och protestera. Era röster behövs"

Att använda de orden som var på första sidan och sedan skriva om något helt annat är så himla respektlöst mot unga kvinnor eller andra kvinnor för den delen.  Det finns så många kvinnor/tjejer här i Sverige som har blivit utsatta för övergepp som har gett de men för livet men de har inte haft möjligheten att kunna säga det till någon. Det är som att hela Sverige har blundat för det som har pågått i århundranden, och tagit våldtäkt med en nypa salt. Men sen så råkar en 17-årig blondin tjej blivit utsatt för "övergepp" i Italien och hela Sverige känner empati för henne. Tillochmed Lisa Bjurwald som tror sig vara smart för att hon har skrivit en artikel om blondinbella och INTE ANDRA KVINNOR.
Sluta ditt jobb Lisa och gå därifrån med lite stolthet i kroppen. Du är ett fiasko, en skam för resten av oss tjejer som lider med alla tjejer som blivit utsatta för något. Du kunde ha förmedlat något mer vettigt än så, och faktumet är att den s.k bloggsörjan är mycket bättre att läsa än dina meningslösa,media kåta artiklar.
I den allra sista meningen så riktade du orden till löwengrip och UNGA kvinnor men inte resten.
Jag har så mycket mer att skriva om det här, men jag släpper  det tillsvidare.

Puss & kram

Ett glas rött tack!


Jaaa äntligen ska jag få i mig gott vin! Ska ner snart till kungsholm bryggan och ta d lungt.
Jag har valt att inte mer skriva om mitt ex, efter idag så förtjänar han inte  att vara med i min blogg. Man trodde ju att han skulle kunna visa att det fanns lite kärlek kvar i honom men så var det inte.
Bättre för mig, nu kan jag gå vidare med mitt liv och tänka på att han var/är ett svin.


Christian försökte visst para ihop mig med hans vän Bjarne, jag såg bilderna och han såg rätt ok ut men namnet förstörde allt. Hihi :) Sorry Bjarne! Du må vara en bra fotograf men ditt namn suger. <3

Det var visst inte så många som kunde något om couscous så jag får väl klara mig utan eran hjälp haha.. Thnx anyway Angelica (h).

Update more l8ter..

PUSSSSS!

Well fuck you very much..



Hej alla mina sötnosar!
jag undrar om nån av er är bra på att tillaga couscous? Isåfall skriv gärna tips!
Kom nyss hem från stan, köpte lite hygien produkter och "bling bling" nån verkar ha snott mina andra :(
Det är min och mitt ex 2-årsdag idag men d är inget som han bryr sig om. Jag sa det till honom för 3-4 veckor sedan, att han skulle komma ihåg att det var den 28 Juli och att han ändå skulle fira den med mig även om vi har tjafsat. Men men det finns ju en anledning varför vi har gjort slut och det är ju för att han skiter i sånt och är ett as helt enkelt. Tunga ord men sant. Det var likadant förra året men då gjorde han "slut" några dagar innan och sket att ringa den dan.

Jag börjar komma ihåg saker som han har gjort mot mig.. som idag tex när jag duschade så tänkte jag på vad han sa till mig när jag var i frankrike, vi pratade helt normalt sen började han jiddra och så sa han mitt i det hela utan jag ens nämnt något som har med den saken att göra " Du.. bara så att du vet, jag ska träffa tjejer vare sig de varit tillsammans med mig eller inte, för jag ska ha tjejkompisar" osv. Jag menar.. vem fan säger så? speciellt när man inte ens pratar om den saken.. och hur normalt är det att man ska träffa sina ex?
Han kan dra åt helvete, det finns inget större jävla svin än han. Jag hoppas att han läser det här nåndag, jävla livförstörare.

Jahapp så var det med det :)
Puss

Ny blogghemsida för barn och föräldrar.

Jag vill veta vad ni tycker om det.. läs inlägget nedanför så förstår ni.
Skriv gärna tips eller åsikt.

Kram :)

Öppnar snart en ny blogghemsida för både barn & föräldrar.



Jag har lekt med tanken i några dagar nu och det var Natasha som inspirerade mig. Barn kan väl en del om mode eller blogging överhuvudtaget. De ju faktiskt smartare än vad man tror. Det finns 2 st blogg sidor för barn och föräldrar men de verkar vara lite halvdåliga sådär. Jag kommer att vara ganska noga med säkerheten när jag väl öppnar bloggen så   föräldrar behöver inte vara oroliga men de ska ha koll och ge godkännande till barnen. Det kommer att vara från 7 år uppåt. Jag tror verkligen att det är bra för barn att börja blogga för då kan de lära sig hur de ska uttrycka sig osv.
Jag skriver mer om det när jag väl kommit igång ordentligt med det här. Men ni föräldrar eller barn kan ge tips eller bara skriva eran åsikt och vad ni tycker om det hela?
Vlogging kommer självklart att  finnas med också.

Puss & kram! :)

Ja ni måste ju lyssna på min favorit låt just nu haha.. på riktigt!

Woho jag är smal!


Thnx six & Mattias... :)

Nu kan jag iallfall gå ut i bikini utan att oroa mig :)
Igår så satt jag uppe aslänge med Jimmy..han är ute och solar nu fastän att han är solbränd. O jag ser ut som en blek..jag vet inte vad.
Jag blev lite avundsjuk så jag ska nog ut och sola jag med! Vet inte exakt hur dagen ser ut idag, jag vet att jag ska laga middag idag till några st, och att jag ska vara med min lilla ängel en stund nere vid vattnet.
Jag passar verkligen på att njuta av den tiden jag har där jag inte behöver göra någonting. Jag har en väldigt stressig vecka framför mig. Inget jag kans kriva om nu men jag ska! :D
Jag har typ bara druckit kaffe och löst korsord idag.

Svar till Natasha: Din blogg är www.Natashadoll.blogg.se

Updaterar mer sen Puss!

Var ärlig och vinn något fint!



Nu behöver jag läsarnas hjälp.. Kan ni vara så hemskt snälla och besvara min fråga?
Är jag tjock eller mullig? För att jag fick höra det från ca 5 personer idag. De är vana att se mig väga typ 52 och nu kanske jag väger 5 kg mer, men är jag tjock som de säger att jag är?
Inte för att jag är ytlig på något sätt, eller jo lite kanske ibland... men jag måste veta!
Om man ser sig i spegeln varje dag då märker ju man inte sånt,eller?
Jag måste sluta baka tårtor,kakor osv.


BILDER PÅ MIG! :)







Strike a pose!
GIRL POWER! :)
Favorit skor just nu.. köpte de i Miami.
United colors of Benetton.
 Lilla söta Natasha (Nicole pussycat dolls) :)


I´m gonna trade this life for fortune and fame. I´ll even cut my hair and change my name!

" Blogga ej påverkad "
Det har jag lärt mig idag. Det blir ju bebisspråk när man skriver och är påverkad haha :)

Ja nu kan jag väl skriva mer tydligt vad som hände igår..
Som sagt jag var på stan och shoppade osv.. sen så skrev jag ett sms till mitt ex, där stod det " Om du vill ha din mobil så får du ta den eller så slänger jag den" han skrev "släng den" och det gjorde jag också. Han ville väl spela stroppig det aset. Jag bryr mig inte.. jag skulle väl slänga mobilen i hans ansikte ändå.

Sen så träffade jag NATAAAASHA! Min lilla gulleplutt, jag ska öppna en blogg till henne så får folk läsa om hennes mode. Det finns ingen annan flicka som är  så söt som hon är.
Hon kommer ju typ knäcka allihoppa när hon blir stor. Jag ska lägga upp lite bilder på henne, jämför henne med Nicole från Pussycatdolls.
Hursomhelst jag skrev nått om Jimmy igår också, får kolla upp d där med att åka dit. Det e fan dyrt att åka till nån bondehåla.

Idag blir det Grönan eller Pride :D



FRÅGOR till Alla som är homosexuella!!!!!!


1. Om du tex går ut i stan med din partner,är det många som kollar på er på ett negativt sätt?
2. Blir du förolämpad om någon kallar dig för bög eller lesbisk?
2. Jag har märkt att "bögar" inte gillar"Lesbiska"och vice versa är det så?

Ni får ursäkta uttrycket bög och lesbisk, jag skrev det bara så att ni förstår.


Vilken day!

Vaknade upp kl 9 och stack iväg till överläkaren på psyk för att prata lite och det gick väl bra.
Sen så såkte jag till soc och prata med de lite och d blev bra.
Seeeen så såg jag min mamma och Micheal (Min underbara lillebror) vi åkte in till stan och shoppade.. Karen millen mest då.
Men liiiite till... det skriver jag imorrn.
Men idag så är jag glad verkligen glad och mår bra.För att Min underbara JImmy är ute nu äntligen så jag åker nog till söderhamn imorrn eller han till mig, får se.
Hämtade "x" bok, hade gömt den hemma hos mormor så jag tog med mig den hit. Så nu kan X få den men när, det vet jag inte.


Vad hände?



Jag åkte in till psykakut för att kunna få medicin för dan,när jag kom hem runt halv sju så tog jag de. Jag la in en lax i ugnen,bakade kladdkaka efteråt sen så kunde jag bara inte hur mycket än jag försökte,hålla mig vaken. Så jag la mig i sängen kl 22 och tänkte att jag bara skulle vila och sedan vakna och se queer as folk. Så vaknar jag nu, kl 2! Pigg!
Ja så kan det gå..
nån som vill vara min nattkompis inatt?:(

Son of a bitch!

Jag mår pissigt som bara den.. jag har lust att åka till mitt ex och ta sönder hans bil och spotta han i ansiktet och mycket mer.
Jag vaknade upp idag och var så jävla klar i huvudet och kom o tänka på allt som har hänt. Jag är förbannad,ledsen har fan panikångest. Jag undrar om det är bara för att jag inte har ångestdämpande kvar.
En del av mig är självmordsbelägen och den andra delen är arg och förbannad.
Sån jävla tur att han inte är här och att jag avbröt kontakten med honom annars vet jag inte vad jag skulle göra.
Jag hatar mig själv att för att ha varit kär i honom och älskat honom, hur fan kan man älska ett sånt jävla as.
Fuck him.

6 feet underground.


Time is a great healer..

Daylight.



Update:
Fortfarande inte mycket som har hänt. Får se om Joakim är man nog att ringa om han närmar sig mina trakter :)
Jag har varit hemma för det mesta idag, haft ångest hela dagen typ. Kanske för att jag sov dåligt, och mina lugnande hjälper inte jävla skit längre känns det som.
Längtar verkligen tills på fredag då jag kan prata med min överläkare som har semester typ hela tiden..
Jag funderar på att åka till nått rehab eller nått, int för att jag är missbrukare eller tar tabletter mer än vad jag ska men det känns som att man har kemikalier i sig 24 H.
Eller så är det bara jag som överdriver, fuck it..


Enjoy..

Viva la gay!

Så var det en ny och solig dag. Jag kunde inte sluta titta på 5an igår.. det e ju världens bästa serier nu! Önskar att det kunde vara pride varje dag.
Ja och så fick jag ännu en gullig kommentar från Jesper där stod det " Du måste ha vart full när du skrev det där för det mest osammanhängande trams blablabla"
Vart är det trams och osammanhängande? I texten där jag skriver att jag inte är emot Homosexuella men att jag är emot att de ska vigas i kyrkan? Jesper du bör nog utöka ditt ordförråd och börja lägga ner med tid med din egen blogg än andras.
Vad hände med fri vilja eller egen åsikt?
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. en del av mig vill gå ut i solen men andra delen vill bara vara hemma sova.
Jag får se.. :/
Här är några bilder från idag,hade typ inget att göra. :D
 

  Störd bild.. :)

Pride festivalen ska göra en omväg och komma förbi mitt hus!

Yes ni såg vad det stod... VAD KUL! Nu kan jag ha lite kul äntligen.
Jag fick en kommentar från nått homo och där stod det: Nu kommer pridefestivalen att göra en omväg förbi ditt hus"
Ja men HOMOT! jag vet inte vad du heter så du får heta HOMO. Jag är inte emot gay människor. aldrig! jag är emot att de ska vigas i kyrkan bara. punkt slut!
Det är respektlöst mot kyrkan och alla troende så är det bara.
Jag tycker inte att det är fel att ha en fri vilja och att homosexuella vistas bland alla andra, jag följer tillochmed serien" Queer as folk" :)!
De kan komma när de vill och de kommer ha kul med mig det vet jag :) men du däremot har redan sagt ditt. Nu får du gay människor framstå som hämndlystna dåliga människor.


Hursomhelst ingen Daniel ikväll. Jag färgade en tjejkompis hår och det blev bra... :)

All the girls standing in the line for the bathroom!!!!


Älskar den låten! Videon e ju asskön också...
Håller på att laga grönsakslasagne.. det kommer bli supergott!
Idag så har jag betalat avgiften till bostadsförmedlingskön,äntligen! efter 50 år typ...
Jag funderar på att öppna ett fik och baka massa med goda bakelser,för det känns verkligen som att jag gör det redan. Nån som vill vara diskplockare? :)
Idag så ska jag förmodligen kolla på film med Daniel, det är typ en kompis till mig tror jag? :) jag lärde känna honom när jag var med i BWO videon.Han är producenten till den.. Det är ju iofs om inte jag hinner somna tills dess.
Jag måste börja jobba snart alltså.. jag måste ha något att göra för annars kommer jag verkligen kollapsa utav allt tänkande. Jag har några planer ang vad jag ska jobba med.. liiite långsökt men det ska nog funka. Skriver mer när jag har väl satt igång med det. Det ska bli kul och se om jag klarar av det. :D

 Haha våga inte ens nämna bakgrunden! Jag tog den idag,skulle bara se om kameran fort funka som den ska.
:)

Överflöd av Bakelser,bögar och chokladtårta!

Jag idag som sagt så har jag varit en riktig kvinna!!
Jag har lagat mat och bakat världeeeeeeeeens godaste choklad tårta, som ni kan se nedanför..och jätteeeeee gott fikabröd som ni kan se på bild nedanför.
Jag har spenderat 8 timmar i köket idag och resten av timmarna så har jag städat och tvättat kläder. Nice va?
Sen så såg jag på 5an där de visade Bög-kärlek på hög nivå.
Typiskt att gay människor gör vad som helst bara för att provocera de som är emot det. USH!
Jag är inte emot gay människor men jag är emot att de ska få gifta sig i en kyrka. FYFASIKEN!
Jag menar Gud skapade en man och en kvinna, inte 2 män eller 2 kvinnor. Ok whatever vi kanske ignorerar det då, för att jag kan förstå att de med samma kön blir tända på det. Men att gifta sig i en kyrka och göra det bibeln är emot i guds hus. Please common? Kan ni inte bara gifta er nere i helvetet.? :)


Åh vilken gullig liten blogg det blev där. :)


Devils chocolate cake!

Åh kan det bli bättre än såhär? Hoppas det forsätter i flera mån till.. regnet alltså :)

Jag håller på tvätta kläder just nu, jag har varit en riktig kvinna idag. Jag har lagat mat åt flera personer (Qinoa,kyckling& sallad) och nu ska jag baka en choklad kaka som heter "Devils chocolate" och lite fika bröd.
I´m ready to be married! :)
Jag var och kollade på Mamma Mia igår och jag hade så himla låga förväntningar så att jag tyckte att den var helt ok faktiskt, storyn sög men låtarna var ok.
Om jag hade bott i England tex så hade jag tyckt att den var skit för att jag kanske bara tycker att den är bra för att Abba-låtarna är bra. Men men lite patriot får man väl vara.
Om ni vill ha receptet så är det bara att säga till :)


Rain.

Det är så underbart med regn!
Jag önskar att det kunde regna 24H varje dag! Kanske därför jag vill bo i Seattle..hört att det regnar ofta där.
Ja just d jag glömde skriva vad som hände mig när jag var på tåget häromdan..
Jag var påväg till mina föräldrar som bor en bit från sthlm, jag hann inte köpa biljett i tågstationen så jag tänkte köpa den på tåget istället. Jag satte mig på tåget och jag tog fram mitt maestro kort men de tog inte maestro,då visade jag de pappas kreditkort nummer men det tog de inte heller emot. Då sa jag " Men då får ni pengar kontant så fort vi kommer fram" och det var ok för de men då kom en kvinna fram till mig och frågade mig om jag behövde pengar, Jag ba "nee det är lungt det ordnar sig" Men ändå så gav hon 250 kr till de, jag sa att hon får pengarna tillbaks så fort vi kommer fram.
När vi kom fram så följde jag efter henne till dörren där man går ut på tåget och jag fick syn på min mamma som hade 250 kr i beredskap, när jag vände mig om för att leta efter kvinnan så var hon borta.
Jag tyckte så himla synd om henne..
Man kunde se att hon var lite sjuk men jag vet inte om det var psykiskt dock.. det verkade som att hon hade Taurettes eller något, hon kunde inte kontrollera ansiktsmusklerna(nerverna).
Jag är glad att det finns såna snälla människor.. det borde finnas mer utav de. Hursomhelst om jag får syn på henne nångång så ska hon få sina pengar tillbaks + ränta :)

Måste packa mina saker.. (L)


Farmaceutica



Jag fattar inte vad det är som händer med mig. Egentligen så borde jag vara glad över många saker som händer just nu i mitt liv, och jag är väl det på ett sätt men ändå så är det nånting som gör ont. Nånting som får mig må dåligt..
Vilken tur att jag har lugnande mot panikångest, jag undrar hur det skulle vara utan de. Om det går många timmar utan att jag har tagit de så känner jag verkligen av det.
Men å andra sidan så vill jag inte förlita mig på tabletter för resten av mitt liv och känna att de är den enda hjälpen när man känner så.
Jag har varit ganska skeptisk mot mediciner ett bra tag och det tog mig lång tid innan jag började att ta de. Jag har försökt att arbeta med det och kontrollera såna lägen. Men ibland så hjälper inte ens det..
Jag undrar hur jag kommer ta mig ur det här, och sluta med alla piller. Läkarna vill ju att man ska ta antidepressiva så att de slipper jobba så mycket med människor som behöver hjälp och att läkemedelföretagen ska bli rika.

And voíla.. There u have it!


Nu vet ni varför nästan hela sveriges befolkning käkar antidepressiva.

Jag tänkte häromdan om det verkligen är värt att kasta i massa med kemikalier i ens kropp pga någon sak som inte ens är värt det. Det kanske är fel på din omgivning och inte dig? Jag har tillex flera ggr trott att jag inte passar in i de "normala"´s profil..och det är nu jag börjar förstå att det är fel på människor runt omkring mig.

När jag var tillsammans med mitt ex så levde jag i ett väldigt destruktivt förhållande som dödade mig inuti långsamt,dag för dag. Jag visste bokstavligen inte ens vem jag var. Det fanns ingen chans att jag visste vem jag var, jag har tillex alltid varit modemedveten och tillomed före många människor när det gäller mode. Alltid vetat vad jag vill ha osv.. men när jag levde i det förhållandet så visste jag typ ingenting. Jag kollade på tjejer som gick förbi mig på stan och tänkte" Åh är det mode nu"?
Jag visste inte ens hur jag skulle klä mig. Till slut så började jag med att ta antidepressiva och som sagt det tog mig jävligt lång tid innan jag började ta de. Jag vet att jag var inte felet i det förhållandet  så frågan är om det var jag eller han som skulle ta de? Jag vet nog svaret men det gör mig förbannad att vi inte tar oss en titt runt omkring oss och inser att vissa människor går det inte att ändra på och vi ska inte behöva lida bara för att de råkar vara riktigt sjuka i huvudet.

Nåja jag ska forsätta fixa lite i bloggen. Kram! :)


Far away..

Idag så kanske jag åker bort ett tag härifrån. Men det blir nog bara över helgen..
Känns som att jag måste byta miljö.
Vaknade kl 9,käka frukost och sen så somnade jag om. Jag har bara ätit och sovit idag..
Jag har haft 1000 saker att göra den här veckan men jag har typ gjort ingenting. Jag skulle tillomed ha besökt Jimmy på häktet men jag har inte ens fyllt i ansökan.
Men alla har väl sina perioder.. ibland så behöver man unna sig lite "ledighet". :)

Nu ska jag ringa lite samtal, inklusive till min advokat. Det var inte så längesen jag stämde någon och jag förde min egen talan dessutom! :P
Ska prata med kronofogden ang pengarna.
Uppdaterar mer senare kanske om jag inte åker iväg förstås.

Jo jag håller på fixa lite i bloggen som ni ser.. :)

Ännu en sömntablett och terapi samtal senare..

Jahapp så var det med den.. tog den 30 min sen men iiiiiiiiiiiingenting händer. Nämnde det i terapi samtalet, hon kollade lite konstigt på mig, antecknade och sa att hon ska prata med psykologen ang sömntabletterna. Och blablabla...
Sen så kom jag hem och fick ett samtal från läkaren som sa att jag hade låg blodkalium, nått sånt. Låg blodsalt, nått sånt.
Lagade mat,köttfärs med risoch en massa me grönsaker. Sallad dessutom " Caprese sallad" med Mozzarella ost! :)
Efter det så bakade jag och Cherine en kladdkaka och den var supergod..´med glass till!!
Jo det blev kvar lite efter maten och en viss människa var hungrig efter gymmet så jag värmde upp det till honom.
Jag och Cherine har blivit bra vänner verkligen..vi har samma sjuka humor och vi blir lätt rädda utav skräckfilmer. Hon är som mig, vi kan inte släcka lampan när vi sover eller tvätta ansiktet utan blunda ögonen.
Vi e lite sjuka... enligt de som är "normala" det de normala som är sjukast utav de alla.
Ok nu kanske det blev en liten flummig blogg ändå... kanske!
:)
Godnatt

En sömntablett senare..


De verkar inte ha någon effekt längre känns det som. Kanske är det jag som tror det eller så börjar kroppen bli immun mot de, vetefan hursomhelst det har gått över 30 min och jag känner inte av den.
Idag så vaknade jag kl 9 och åkte iväg till karlaplan för att träna på gymmet och det gjorde jag fram tills kl 12 sen efter det så kom jag hem käkade och åkte iväg till stan. Jag var där ett tag,käkade lite i kungshallen och avslutade kvällen med ett halvt glas vin (provade Jacobs creek) om den nu hette så, smakade för mycket utav allt. Ja just d, så såg jag Basket också... Brasilien-Grekland.
Man kan ha sina basket dagar..
Imorgon är det läkarn som gäller.. det känns bara så himla jobbigt och gå dit och prata om saker som man försöker förtränga, sen så ska man älta i saker som man redan vet om. Ni som har gått igenom samma sak vet vad jag "pratar" om :)
Jag har ännu inte köpt Eckhart tolles bok,måste göra det omg.!
Ok ska skriva ner lite vad jag ska göra imorgon så att jag inte glömmer bort det.
8 15 -ringa St:eriks vårdcentral
11:00 Läkare
12;30 laga lunch till tjejkompisar
Swedbank
Advokatbyrå
Ansökan, Gävle
Ansökan S.
Ringa mob affären och be de skicka min mob.
Allt d där måste jag skriva för min egen del så att jag inte springer runt som en förvirrad Doris som jag brukar göra, speciellt när jag har mycket att göra.
Nu ska jag ringa och röka samtidigt.. kan det bli bättre :)
Kram!

Vaaaalerie..

Godmorgon!
eller inte..
vaknade för inte så längesen, egentligen vaknade jag kl 9 men jag orkade inte hålla mig vaken så ja somnade om kl halv 11 till 12.
Som ni kan se så har jag börjat köra med lite reklam på bloggen, får se hur det funkar. Tradedoubler och Double.
Idag så vet jag inte vad jag ska göra.. jag skulle iväg till stranden men det blåser ju jätte mycket. :/
Kanske shoppa.. min bror fyller år till helgen och jag funderar på att köpa en kostym till honom som vi såg på tillsammans där uppe i Åhlens, han passade så himla bra i den eller en Jumpsuit från footlocker som han vill ha istället för kostym.
Iofs den skulle jag också vilja ha.. :)


Ett måste med regn..!!!!!

Pj Harvey - White chalk

Vet inte varför jag kom att tänka på den låten just nu men den passar bra in.
Såg henne uppträda på Jools för någon mån sen och jag fastnade direkt för den här låten.. Många känner inte till henne, men låten är suverän.
Sen så såg jag Brokebackmountain, den var skitbra! jag hade så låga förväntningar när det gällde just den filmen kanske därför.
Idag så har jag inte gjort så mycket..vart hemma lagat mat/sallad och promenerade lite i regnet.
Här kommer videon..
Enjoy.


Äntligen fixad!

Äntligen så är min mob fixad.. kan inte fatta att jag klarat mig utan den. Istället har jag gått runt med en 80-tals mob. Men det är typiskt Ericsson, de ska alltid gå sönder. Har 4 st nya och alla de håller på att repareras.
Blev lite sugen på att löpa samsungs nya men å andra sidan så hatar jag samsung. Iphone verkar ju vara skräp med tanke på kameran. Annars får jag väl bara vänta på ericssons nya 8mp kamera.. :)

Idag så var jag inställd på att åka till Franska ambassaden och ha lite kul men så vart det inte. De har tydligen ställt in festen eller nått sånt. Jag som hade färgat och fönat håret & allt... :(
Men men deras förlust! Får hitta på något annat kul.

Här är en till bild från cannes..
Där ser jag lite berusad ut.. men det var iofs. :D

Sverige dansar runt en penis



Idag har jag tagit det lungt med.. jag passar på att göra det medans jag kan. Först så vaknade jag kl 11 och sen efter det så lagade jag Bulgur med grönsaker och tomatsås till lunch med några tjejkompisar. Det blev väldigt lyckat fastän det var första gången jag lagade bulgur, fullkorn var det tillomed!
Efter det så vilade jag i 2 tim,gick ut & käkade Max och en Chocolate dream glass..tog med mig glassen till en utsikt där vid bastugatan.
Sen så skjutsade han hem mig och jag gick upp peelade ansiktet och gick iväg för att sola.
Så! Nu sitter jag här och är pigg och utvilad.
Vet inte exakt hur veckans schema ser ut men allt jag vet är att jag har mycket att göra.
Imorrn är det Frankrikes Nationaldag så vi kommer att fira den där i franska ambassaden i östermalm på deras trädgård. Gratis champagne,lyx bakelser och suverän mat!
Sherine har längtat efter att gå dit med mig i flera dagar nu, färgade hennes hår tillomed idag.
Vilken tur att man är fransk medborgare :)

Frankrike har ju iofs något att fira men om man frågar svenskar vad de firar så vet de inte ens vad de firar. Men det kan jag tala om för er som inte vet. Ni firar fruktbarheten, det är därför ni super er fulla och dansar runt en penis. På riktigt!
Den s.k midsommarkransen är en symbol för fruktbarheten, Penisen. Så nu vet ni.
Mycket att fira va? :)

Nja jag ska nog försöka sova snart.. sovit för mycket känns det som. Ah ja just d,imorgon ska jag hälsa på Jimmy hihi :)

Goodnight

Videon med mig och BWO (Barcelona)


Kunde inte länka den innan för den fanns inte på Youtube men här kommer den. :)



Nu räcker det!


Jag är så less på människor som är falska. Ush dem borde verkligen utrotas..
Jag är också trött på att ge folk "en andra chans" för att det slutar med att man ger dem en 1000000 chans.
För en gångs skull i mitt liv så försöker jag priotera mig en aning lite mer än förut.
Mitt ex är en av de människorna.. han är snäll och omtänksam och är "mogen" men kan vara tvärtom oftast.
Ibland så räcker det inte.. om man älskar någon så är man väl snäll för det mesta?
Jag har gråtit för mycket och gett han för mycket av mig själv så att jag inte ens visste vem jag var ibland med tanke på att han aldrig gav något tillbaks.
Nu känns det som att jag inte ens orka bry mig om människor som gjort mig fel, "x" var en av de.. det är ganska skönt att han är borta ur mitt liv faktiskt.. Jag fick ju reda på vem han egentligen är ganska tidigt och det var ju bra det.

Idag så har jag inte gjort så mycket,jag har suttit hemma heeela dan och bara tagit det lungt och sovit etc. Kändes så himla skönt. En massa med pizza/godis blev det också :)
Imorgon blir det nog en lång powerwalk med Cherine om jag orkar.
Bilderna kom visst inte fram i förra inlägget så jag lägger upp de nu.


  Me and Daddy.. Läs texten på linnet.
 Mitt hjärta Micheal.. Världens sötaste lillebror.
  Jag och Natalie, en tjej som jag träffade där och blev bra kompis med. Ful bild jag vet :)
   Micheal <3 Natalie... :D
   Den tog Micheal på mig när vi lekte lite på stranden.

@ night



Kom hem för inte så längesen från bion,kollade på Narnia 2.. den var ok men inte lika bra som 1an,brukar oftast vara så.:)
Ja nu är det äntligen lungt,jag kan inte fatta att jag fortfarande kan hålla mig vaken efter en sån lång och stressig dag. Jag var hos läkaren och fick en massa med "medicin" men efter det så orkade jag inte hålla på med de mer så jag åkte iväg till stan för att Rea-shoppa!
Vilket är så sällan jag gör men när jag väl gör det så blir det bra.  Synd att min underbara 5Megapixel cam är på lagning annars kunde ni ha sett vad jag köpt...en annan gång ^^
Det blev det ett guldhalsband från pilgrim,pyjamas från Calvin, Underkläder från H&M (H&M har fina underkläder,ej rea) plånbok, Eyeliner Lancome (Ej rea) och lite till.
Leonora hörde av sig men jag hann inte träffa henne så d får bli en annan gång.
Det börjar bli lite tomt utan bilder på bloggen så jag laddar upp några från frankrike.. De är inte så fina men ändå! :D




ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH! "Onödigt inlägg" :)


Fan vad jobbigt!
Stressat hela morgonen. Jag åkte iväg till terapisamtalet och som vanligt det får ju aldrig en att må bättre utan bara sämre. Men  men.. fick inget med mig utan jag ska åka tillbaka dit kl 14:30 för att prata med en riktig läkare och får se hur det går därifrån.
Efter det så va jag på Nordea och försökte lösa ut en "check" men det tog ca 1 tim & 30 min för de att ge mig pengarna, Världens mest korkade människor,betedde sig som schimpanser allihoppa.
Shit happends..
Nu ska jag ringa några samtal och ta Pendeltåget tillbaks till Psyk.

Doris the fish.

Godmorgon!

Tänkte skriva lite snabbt innan jag drar iväg till läkarn.
Ska vara där kl 10, Terapi samtal typ.
Sen så får jag se vad som händer,kanske någon film med Daniel lr nått.

Hoppas jag inte får värsta ångesten efter besöket med Läkaren..:/



Igår så var det en stressig dag faktiskt, jag vaknade kl 8,käkade frukost och började  storstäda. Efter det så strykte jag lite kläder och ringde upp Leonora för att fika inne i stan och hon sa att hon bara skulle fixa sig först. Efter det så tänkte jag ta en dusch och ladda mobilen samtidigt men som vanligt så händer det nånting som gör mig ickeglad.
Mobilen dog, någon slags kortslutning lr nått. Så jag fick springa runt i stan för att köpa nån mobil men sen så tänkte jag "Äsh det e väl dumt o ge ut pengar på en ny mobil när jag har 2 andra som är på lagning"
Typiskt! Till slut fick jag tag på en gammal lur som jag fick låna men inte vågar visa för andra typ. Mitt ex lånade ut den till mig, han sa att jag fick ta den men icke sa nicke :)

Ja hursomhelst så hade jag inte hennes nummer och hon hörde aldrig av sig så hon tror säkert att jag skojade med henne eller något sånt.
Jag fick ta en massa med lugnande igår också.. dem verkar inte göra så mycket känns det som ibland.
Jag får prata med doktorn idag.
Ska ringa snabbt till St:eriks vårdcentral och boka tid där också för huden.

Kram.


Överlevde döden.


Äntligen så ligger jag i en normal säng och i en underbar miljö. Knäcker sjukhuset det kan jag säga iaf! :)
Bor i Kungsholmen numera och d e suveränt. Känner redan att jag mår bättre. Hela dagen har varit så förvirrad med tanke på att jag var på sjukhuset ett tag.Så jag visste inte vart jag skulle börja någonstans. Men imorrn så ska jag försöka lägga upp schemat bra. Nu kan jag nog inte göra för att jag har tagit en sömntablett.
Varit skitledsen hela dan för att jag missade catpower så jag var där utanför Berns o grinade lite... :(
Uppdaterar mer imorrn... kram!

Nära döden.

Hej alla!
Har inte skivit så mycket på den senaste tiden men det är för att jag har haft så mycket att göra och mycket har hänt. Jag gjorde en massa med roliga saker på semestern tillex som att äta pasta i Milano och Pulse i danmark :)
Men hursomhelst efter resan när jag kom hem så var allt som vanligt men ändå inte.
Förra söndagen så tog jag en överdos utav tabletter, jag hade nog ingen tanke att dö men det var väl förmodligen alkoholen som gjorde så att jag var nära att dö typ.
Jag skriver det här så jag kan ha koll vad som händer i mitt liv eller hänt.
Efter att ha vaknat upp på sjukhuset och druckit en massa med kol så gick jag til toaletten och skar mig själv....konstigt nog.

Nu sitter jag här på sjukhuset fortfarande och det kan inte bli tråkigare typ. Jag valde att stanna för att de skulle hjälpa mig med min panikångest,. det är ganska svårt att inte bli påverkad utav andra som är här.
Imorgon så ska jag på en lägenhetsvisning i vasastan och blir utskriven härifrån.
Det finns en del sjyssta människor här men de har ju sina problem de med. Jag har skapat nya kontakter trod eller ej. det var en kille som hade 2 företag som är ganska "kända" och vi skapade kontakten för att jag behöver han framöver när det gäller bygg. Mer kan jag inte skriva nu :)

När det gäller "x" så har jag inte någon kontakt med honom mer för att var verkligen inte den typen jag trodde han var.
Jag tror nog att han behöver någon bimbobrud så att han ska känna sig lite mer manlig ;)
Han var ganska sjysst men jag visste redan från början när jag träffade honom att det inte skulle bli seriöst mellan oss med tanke på hans livstil. Han är ganska omogen för sin ålder... men men inget jag bryr mig om.

Imorgon blir det mycket som händer men det kan jag skriva imorrn, nu får jag lämna tillbaks datan till en patient och kolla på tv.
Om ni har tips eller gått genom samma sak så är det bara att lämna kommentar.
 

Kram Natalie

RSS 2.0