Better in time.




Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen men det  e bara för att jag e utomlands och försökt att hålla mig borta lite från datorn. Det är ganska skönt här men jag saknar Sverige lite, imorrn så åker jag hem äntligen, jag åker ganska tidigt så att jag kan shoppa lite i Italien.

Jag får uppdatera senare eller imorrn batteriet håller på att ta slut.

Kram

A lá France.

Hello world! Nu är jag änligen framme i Cannes. Solen skiner inte så värst idag men det slår Sverige iaf :)
Har varit här i 2 dagar nu så men har inte hunnit göra så mycket, en sak som jag verkligen  inte ville skulle hända,hände imorse. Jag fick ett sms från en viss människa som jag har valt att inte ha med att göra  längre. Jag vet inte hur han fick reda på att jag var här men han har väl förmodligen hittat min blogg. Det stod " Jag hoppas du har det bra där är,jag saknar dig och tänker på dig,lycka till med allt". Den människan önskar allt förutom min glädje, det vet jag. Att han skickade det sms:et var endast för att kunna¨återuppta kontakten med mig och försöka få mig må dåligt.
Hursomhelst så är det skönt här,det är inte alltid man kan vakna till havsutsikt och sol :) Imorgon är det Monte Carlo och Casino som gäller och det blir lite varmare än idag så kommer jag förmodligen sola osv.
Jag uppdaterar er senare med lite bilder kram!

Grejj of the day!


Jaaaaaaa sverige! Är så himla stolt över sverige! Jag som var helt förberedd på att de skulle förlora..
Idag så vaknade jag kl 12 och började dagen med att städa så att jag kunde dricka mitt kaffe i lugn och ro och kolla på oprah.
Efter det så hoppa jag in i duschen och fixade några ärenden i fridhemsplan sedan så drog jag iväg till hornstull för att fixa naglarna.. det blev jättefint!
Sen så åkte jag iväg för att träffa "X" en stund innan jag åker iväg. Vi satt en stund bredvid vattnet och pratade lite.. Jag är så glad att jag har träffat honom.. Han är underbar :)
Inatt så blir det mys med Jess lite och imorrn ska jag iväg till franska ambassaden för att ordna lite papper.¨
Här är nån bild från igår..

  :D


Video på mig i bikini!

Ja nu är äntligen den lilla löjliga videosnutten ute på mig på youtube. Det är inget märkvärdigt men man får se mig i action hihi :)
 

Long time no see..


Hello world!
Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen men jag har varit ganska upptagen. På onsdag så åker jag iväg till Rivieran med familjen så jag har varit lite upptagen med att ordna saker innan jag åker iväg. I lördags så var jag på grönan med Joey och tvinga med han på alla karuseller. Ush hatar fritt fall.  :/ Efter det så tog jag en sväng i kungsan och var med lite i bakgrunden på Fotbollskanalen :)
I söndags så stressade jag med att hitta nånting fint till Jessica med tanke på att hon fyllde år igår .Sedan så åkte jag iväg till söder för att träffa "X" , vi satt där en stund och snackade lite. Stackars Jessie,hon fick ingen playboytårta utav mig för att jag inte hann köpa det, så jag fick åka till 7-eleven och köpa  chokladmuffins istället haha!
Hursomhelst så hamnade jag i skanstull senare på kvällen och jag stannade där en stund och kollade på matchen.
Nu är det frankrike-rumänien som spelar..VIVA LA FRANCE! Måste ju hejja på mina landsmän :)
Ett stort tack Till O som skjutsade mig hem igår natt kl 3 på morgonen från blåsut.. Thnx :)

Jag har insett att vissa saker inte förändras hur mycket man än vill. En sak som har förändrats dock är mitt sätt att se på saken, jag är idag medveten om situationen inte kommer att förändras. För att jag har gett allt vad jag kan ge och jag kan inte ge mer.
Jag är glad ibland för att jag har fått gå igenom det här, för att på vägen så har jag lärt känna mig själv mer än någonsin. Men samtidigt är jag ledsen för att jag har kämpat så mycket kanske förgäves.
Idag så står jag på mina egna fötter och jag vet vad jag vill. Om inte "världen" vill ge mig det jag vill ha så är jag säker på att "världen" ger mig det jag behöver.
Jag uppdaterar er senare. Kram


@ night.


Nu är jag hemma! Äntligen så kan mina fötter vila sig lite.. Ja som sagt så var jag där på stranden och maten blev suverän. Vi satt där från kl 13 till 17 sen så åkte jag hem för att fixa mig och drog iväg till kungsan för att kolla in Hofmaestro och käka lite Calamaris med en kall öl vid sidan om. Det smakade så bra och som vanligt så blev det mer än en öl. Hofmaestro var så kul att kolla på, verkligen ett annorlunda band och jag hoppas verkligen att de går långt. Jag pratade lite med de efteråt,tog en cigg osv :)
Tyvärr så har jag inga superbra bilder från idag för att jag glömde kameran men det var gott om folk som tog bilder på mig så det lär väl dyka upp ganska snart på nätet.
Sen så träffade jag på 2 tjejer som jag "jobbade" med och de kunde typ inte sluta glo på mig,som att jag vore deras idol eller något, allvarligt :)
Efter det så stack jag iväg till söder,lyssnade på lite Sade och drack lite Jägermeister haha shit vad det kändes!
Det var en ganska skön dag och jag njöt verkligen hela dagen..
Imorgon kommer ett litet videoklipp på mig ut, det är inget märkvärdigt men ni kan iaf se mig mage som jag skriver så mycket om.
Här är några bilder från igår iaf.
 
Grejj of the day =  3 extra pussar!


 Haha den är från idag med 2 svanar i bakgrunden.
Den är från igår.. Ghandi wannabe :)

Puss & Kram!


Rise up this morning,smile with the rising sun!




Godmorgon :)
Äter frukost och det blev kalaspuffar och bröd med filadelfia,hah jaaaa jag vet! :)
Håller på att laga mat just nu, färsk potatis med kyckling m.m !
Glömde skriva dagens grejj of the day igår.

Grejj of the day igår = Igår när jag var på väg hem från stranden så såg jag solnedgången och jag kände verkligen värmen från solen, svag blåst, och hörde barn leka en bit bort. Allt jag kunde tänka på var att jag är fri. Jag är en fri människa som äntligen kan koncentrera sig på nuet.

Nu ská jag forsätta laga maten, och lyssna på bob marley : Three little birds. PUSSSSS!

What a lovely day..



Äntligen hemma. Ja efter senaste uppdateringen så blev en öl tre och en cider hemma hos Mary & Alex med Jessica efter det så ringde 2 kompisar och hämta upp oss. Vi åkte till skanstull (Metro), satt där och dracklite vin etc. Det var ganska mysigt faktiskt.. Vi skulle åka till Josefine men jag ville inte gå dit i flipflops och i min outfit som jag hade idag haha, det får ni se nedanför.
Men tro det eller ej tunikan knäcker! bästa materialet som finns..finns på Indiska. :)
Jag undrar bara hur jag kommer att orka laga maten imorgon bakis:/
Foton från metro får ni se imorgon för att de har Jessica i luren.





Me and Jess,

Lite halvtaskig bild men men :)

Den här bilden gillar jag haha, det var Jessie´s idé att ha blomman i handen. Snyggt sovrum jag har va? :)

Cp bild men söt ändå :)

Sun is shining!



Hej hej alla sötnosar!

Kl är drygt över 20 och jag sitter här och dricker en iskall öl som sitter suveränt! Jag kom nyss hem från stranden så jag tar det lungt och kollar in Emma på 5an.
Idag så vaknade jag kl 11 fastän att jag somnade kl 6 på morgonen. Jag drog iväg till centrum och köpte lite frukt och sedan så drog jag iväg till hässelbystrand men det blåste så himla mycket så att vi drog iväg till kvarnan istället. Jag har tagit massa med konstiga bilder som jag ska lägga upp imorgon :)
Sen så när jag kom hem så la ja en öl i frysen och drog iväg till affären där jag köpte färskpotatis ,mozzarella ost och kyckligfilé. För att kunna laga en härlig sallad som man kan äta på stranden imorgon. Det blir nog saltsjöbaden imorrn men det är inte säkert. Innan jag åkte hem så gick jag in en bokaffär där jag hittade vad jag hade letat efter såååååååååå länge ni anar inte hur länge jag har letat efter den boken. Ni bokälskare kankse känner till den " A new earth" av Ekhart tolle. Den kostade 310 kr och den ska bli min så fort som möjligt. Jag glömde kortet i bilen så jag får ta det nånannangång.
Kvällen är inte slut så jag kommer inte skriva grejj of the day ännu . Nu ska jag dricka klart ölen och höra Emmas förfärliga röst lite :)
Ja just d! sen så pratade jag lite med pappa om en liten affärsgrejj som jag ska göra och han tyckte att det lät  bra, så jag ska studera det lite och sen så skriver jag exakt vad det är ;)
Puss!



Yeyeye!


Hej babys!

Äntligen hemma.
Idag så tog jag powerwalken och efter det så tog jag en dusch och åkte iväg till frisören och när jag väl kom fram så frågade jag frisören om jag kunde göra allt på egen hand. Man vill väl fixa det man gjort fel? :)
D
et gjorde jag också och det blev ganska ok. Efter det så solade jag en liten stund på balkongen och sedan så åkte jag iväg till Sture och drack ett glas vin med "X"haha. Ja den personen får bli kallad "X" ett tag i bloggen.
Det var trevligt hursomhelst..
När jag väl närma mig hemåt så var jag ganska hungrig så jag kom hem och bytte skor och drog iväg till grillen och köpte en 90-gram meny. Det finns ju en anledning varför jag har mage just nu :)
Jag ska börja köra med en sak i bloggen för min egen skull och det är att skriva dagens höjdpunkt ( Vad som gjort mig glad), det är ett litet expriment jag ska testa, det kan vara vadsomhelst men ibland kan det vara småsaker som gör en mer glad än något annat.
Imorgon är det sol sol och sol som gäller! Ska ta på mig min underbara tunika och en sjysst bikini under och se till att magen inte syns :)
Ska verkligen försöka ta foton imorrn så att ni förstår vad jag menar..


" Grejj of the day" = Att jag kände det kalla vattnet från sprinklern som var där bland alla röda och rosa rosor efter att ha joggat och svettig.Det var en sån underbar känsla..


Här är ett foto från Dolce & Gabbana´s nya kollektion för män. Checka in tröjan till höger och outfiten i mitten, är inte det snyggt?
image11

Godnatt alla

Godmorgon soetnosar!

Åh vilken underbar morgon!


Solen skiner och det ska bli ca 27 grader idag. Jag funderar starkt på om jag ska ta en underbar powerwalk innan jag drar vidare till frisören kl 13.
Igår så somnade jag kl 4 så jag vet inte hur jag tog mig ut ur i sängen kl 11 :)

Ne nu ska jag iväg och ta den där powerwalken ändå!

Puss kram mina soetnosar!

Don´t try this @ home.


Åh vad tiden går långsamt just nu känns det som, jag vill verkligen att klockan ska bli över 2 så att jag kan somna nångång och att gästerna börjar att röra sig härifrån. Idag så valde jag att ta det lungt med tanke på att veckan kommer se busy ut. 
Idag så gick jag iväg till Jessica en stund och sola lite på balkongen sen så köpte jag ett slingpaket och valde att göra slingor hemma( Jag vet inte varför ). Jag hade verkligen brist på sysselsättning, hursomhelst så blev det en aning misslyckat så jag åkte iväg till zax där mina 2 trogna frisörer kände empati för mig och boka in mig imorgon bitti.
Men annars blev det mycket sol på balkongen hos Mary och lite bus med Giselle..
Jag tänker inte visa en bild på håret just nu för att då har ni något att skratta åt :)
Jessica fyller år på söndag och jag kanske åker iväg innan dess utomlands (hemligt) så jag funderar på att slänga en liten surprise party åt henne men hon vill ha en playboy-tårta så det ska hon få! :)
Åh nu är gästerna borta och jag kan äntligen ta en dusch :)

Jag håller på ändra lite i bloggen som ni kan se, håller på fixa en header i photoshop också :)
ska köpa nytt smink och nya skor. Jag har stor lust att ta en bild på mina fötter så att ni kan se vad fina skor gör mot fina fötter. Det är minst 10 sår på fötterna och jag fick höra igår att det såg ut som att nån hade skjutit med en softairgun på mina fötter. Haha,kanske imorrn!
Här är skorna som jag ska köpa från Net-a-porter ganska snart.
image10  1 065 Euro Inte så dyrt faktiskt. De ser ut att vara värt det :)
Märket är Roberto cavalli.

-.-


Godmorgon alla! Nyvaken och kaffe smakar som bäst.. jag somnade kl 6 på morgonen inatt för att jag kunde inte somna pga mormors snarkande. Jag hade en intervju idag på ett jobb som jag kanske skulle ta men sömnen kändes lite bättre.. Det var ett jobb på postkodmiljonären där jag skulle prata med kunderna osv osv. Jag får väl ringa och boka en ny tid.
 Gårdagen var underbar.. den började med att jag stack iväg till östermalm för att träffa en "kompis" och sedan så promenerade vi från östermalm till kungsan och fikade lite, efter det så tänkte vi dra på bio men det fanns inga så många bra filmer så vi käkade glass istället på Mcdonalds. Jag måste skriva det här till mina kära läsare " PROVA CHOCOLATE DREAM ! "
Det är verkligen en riktig sommarglass..
Efter det så åkte jag hem för att "kompisen" skulle iväg på ett litet möte dagen efter ganska tidigt så jag ville inte uppehålla min "kompis"  :)
Jag kom hem runt 21-22 och sedan åkte jag iväg till rotebro till några vänner och käkade oxfile och drack 2 Millers öl.. Det satt suveränt!
När jag väl kom hem runt 1 tiden så gick jag hem till jessica för att snacka lite med natten slutade inte där, vi träffa på 2 kompisar och JAG tog bilen och körde iväg till en underbar utsikt med hav strand etc.. Alla skrattade åt mig när jag körde bilen för att jag såg ut som en liten kärring som är mån om sitt liv haha.
Men kul var det! Jag kom hem runt halv 4 och jag fick stå utanför porten och skrika som en idiot för att jag inte hade nycklar.
Så såg min dag ut igår.. Undra hur den ser ut idag :)

Puss & kram babys

Den klänningen hade jag på mig igår :)

Ska aldrig mer dricka alkohol i samma mängd som idag.

Snacka om att det blev lite för mycket idag..

Dagen började med att jag stack iväg till skanstull för att kolla på matchen på någon krog där men sen så blev det en laxplanka och 3 starköl samtidigt. Jag fick inte nog efter det så vi promenerade lite och sedan öppnade jag en flaska Sangria hemma hos honom. 10% alkohol? det är väl som att dricka 2 starköl eller? :)
Hursomhelst flaskan tog slut ganska snabbt och det skötte jag ensam. :)
Jag däckade 3 timmar i sängen och sen så kom jag hem senare på natten och tog det lungt med Jessica och med några kompisar till.
På tisdag ska jag på en intervju i lilla-essingen och då ska jag jobba med något som har med postkodmiljonären att göra, Jag vet det låter inte så värst kul men man fördriver tiden tror jag :)

2morrow is a new day.. Goodnight soetnosar!

Vilodagen.



Godmorgon y´all!
Jag har faktiskt inte skrivit något om kiss konserten jag var på häromdan. Det var faktiskt askul..
Jag var typ den enda som hade söta kläder men det funkade ändå. Efter konserten var jag desperat efter en autograf från de gamla medlemmarna så jag väntade utanför hotellet över 2 tim men de dök aldrig upp.
Pressen var där men det var ändå inte värsta Beatles-hysterin så jag förstår inte vrf de inte dök upp.
En tjej som var reporter från aftonbladet var där så jag fick ganska sjysst kontakt med henne och försökte få lite nys sådär vart de skulle befinna sig senare..

Igår så blev det vin middag m.m... underbart var det! vilket skönt väder det var också.
Så stötte jag på gynning också samma dag som kiss konserten, vilket söt tjej. Det är sällan man ser en tjej här i sverige som lyckas se söt ut med kläderna på.


Idag tror jag att det blir grönan, det är inte säkert men får se. Puss




RSS 2.0