Män ska inte ta hand om oss & barnen, de ska försörja oss!



Godmorgon! Ja, jag vaknade faktiskt nyss och kl är strax innan 14. Jag har självklart sovit i omgångar,sån lyx har jag inte.
Vaknade varenda timme inatt fram till 8, då jag vaknade och sedan somnade om kl 11.
Ska inte klaga, haft det värre :)
Kan inte låta bli att tänka på Anna anka´s ord... " Kan inte förstå att svenska kvinnor är ute efter jämställdhet och att pappan ska ta han dom barnen" Herregud hur blåst är man?
Bara för att hon har 1000 människor som hjälper henne med allt, men om hon vore en av oss så skulle nog hon inte nöja sig med att Pappan går på turné, knullar kärringar och kommer hem o sover.
De borde förbjuda det programmet på tv!
Vad händer idag? Inte så mycket, ska till alvik en snabb sväng och hämta lergigan. Sedan komma hem och försöka laga något gott fast det inte finns så mycket att välja på.  Jag äter inte kött sen längesen tillbaks, så det mesta är vegetariskt, jo Lax äter jag! Och korv¨..
Faaaaaan jag orkar inte med trapporna! orkar därför inte gå men jag måste.
Bu va tråkigt.. idag känner jag för att ha sällskap men nee! jag bor ju långt från allt o alla, inte nog med det så är jag orörlig. Men på lördag ska jag ha det "socialt".. thank god. Jesper jobbar sent idag också..
Får väl ta mig i kragen och göra saker som ska göras!
Hoppas ni får en bra dag bloggen <3
 ♥Här är skorna som ska köpas denna höst. Tänkt efter om det är värt 2000 med tanke på omständigheterna men klart jag måste vara fin.. sexy momma! ♥

Något att skriva?:)
Postat av: Amanda

Håller helt med dig med hon tanten anna anka, fattar inte att sådana program ens får sändas, blir ju bara förbannad! Hoppas allt går bra i din graviditet. /DaaLing på FL

2009-09-17 @ 19:21:14
URL: http://amandadaal.blogspot.com

Något att skriva?:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0